ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
T.C. KIMLIK NO DEGERINI DIZAYNDA NASIL GÖSTEREBILI |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
emiray
Üye Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 22 Mart 2008 Saat 16:26 |
dizayn daki 2217 yi denermisiniz.
|
|
netsis bir tutkudur.Yaşamak Lazım
|
|
titan_tr
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Arkadaslar Cari Kartlarda T.C.Kimlik No'sunu girdigimiz sahis firmalarinin faturada TC Kimlik No'larini bastiracak bir alan bulamadim. Bilgisi olan var mi?
|
|
titan_tr
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Öncelikle ilginiz için tesekkürler ama olmadi 2217Nolu sahanin açiklamasi bulunamadi.
Dizaynda bu sahanin degeri bos çikacaktir. seklinde bir hata verdi ve olmadi
|
|
emiray
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
dizayda programi sql yapin ve asagidaki cümleyi yazin
TCKIMLIKNO FROM DBO.TBLCASABITEK where cari_kod= VT_Karekter({1002}) satir sütun ve uzunluk ayarlarini yapip kaydedin hepsi bukadar |
|
|
|
emiray
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
rica ederim.
|
|
|
|
titan_tr
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Çok tesekkür ediyorum. Kesinlikle isimi gördü. Emeginize saglik
|
|
jung
Üye Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2007 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
tesekkürler benimde çok isime yaradi netsise bildirmistik bir sonraki versiyonda düzeltilecegini söylemisti.
:) |
|
mandalin
Üye Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
tesekkür ederim benimde isime yaradi
|
|
taner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
sql cumlesini yazacagimiz alan neden aktif olmaz neden yazamayiz sebebini bilen yardim lütfen |
|
netsis ayna gibidir kim uyarlıyorsa o kadar cevap verir
|
|
emiray
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
dizaynda kalem bilgileri ekraninda tip i sql seçerseniz aktif olur. tip de sql gelmiyorsa versiyonunuz eskidir.
|
|
|
|
taner
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
tipde sql geliyor ama aktif olmuyor
|
|
|
|
taner
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
sagol üstad buldum sorunu 4.0.10 günceleme yapmam lazimmis çok sagol emiray üstad
|
|
|
|
Netsis
Üye Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2006 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
TC. No geldi, fakat birde Kosul olusturmamiz gerekiyor.Nedeni ise, kestigim carinin vergi nosu varsa vergi noyu yazsin, TC.NO: yazmasin. Nasil bir kosul olusturmam gerekiyor... Kosulu; Rehber 2217 >Buyukse Sabit=0 yaptim olmadi....2217 nolu alanda veri yok bos gelecektir diyor... |
|
tayfax
Üye Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
NETSIS CARININ TC ALANLARI VE VERGI NO ALANLARINI DUZENLEDIKTEN SONRA DIZAYNDA AYNI SATIR VE SUTUN NUMARASINA TC VE VERGI NO TANIMLAMASI YAPMAN LAZIM YALNIZ TC SI OLANIN VERGI NOSU OLMAMALI
BUNLARI YAPTIKTAN SONRA DIZAYNDA ONCE VERGI NOYU SEC PROGRAM KISMINDAN KOSUL ISARETLE ORDA VERGI NO ESIT DEGILSE 0 DE
SONRA ONU KAYDET
AYNI SATIRA YENIDEN PROGRAM SEC TC KIMLIK NOYU SEC KOSUL ISARETLE VE TC KIMLIK ESIT DEGILSE 0 DE HEPSI BUI TC VARSA TCYI VERGI NO VARSA VERGI NOSUNU YAZAR FAKAT HEM TC HEMDE VERGI NO VARSA UST USTE YAZAR OK KOLAY GELSIN
UMARIM FAYDALI OLUR
|
|
Netsis
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Kosulda bunu nasil belitmem gerekiyor. TC no alanini...
Vergi No secip Kosul a glip Siarasiyla sahalara
Sabit - 0 - #Esit degilse - Sabit - 0 olarak belirledim olmadi
Sabit - 5011 - #Esit degilse - Sabit - 0 olarak belirledim olmadi
nasil yapmam gerekiyor...
|
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
0 girmek zaten olmaz bos geçmen lazim.2. ile baslaman lazim. TC alani 2217 dir. SQL ile yap Direk Select ISNULL(TBLCASABITEK.TCKIMLIKNO,TBLCASABIT.VERGI_NUMARASI) FROM TBLCASABITEK WHERE TBLCASABIT.CARI_KOD=TBLCASABITEK.CARI_KOD AND TBLCASABITEK.CARI_KOD= VT_Karekter({1002}) Düzenleyen Conari - 13 Kasım 2008 Saat 13:02 |
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
Netsis
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Olmuyor Conari cumle hata veriyor... Eger mumkunse ornek dizay yapip gonderebilirmisin... Vaktin olunca tabi... Ilgin için çok tesekkürler...
|
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Pardon direk cümle yazdigim için hatali oldu.
ISNULL(TBLCASABITEK.TCKIMLIKNO,TBLCASABIT.VERGI_NUMARASI) FROM TBLCASABITEK, TBLCASABIT WHERE TBLCASABIT.CARI_KOD=TBLCASABITEK.CARI_KOD AND TBLCASABITEK.CARI_KOD= VT_Karekter({1002})
|
|
|
|
Netsis
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Evet bu sekildede denedim. Dizaynim su sekilde Faturada Vergi dairesi Vergi No alanlari matbu olarak yaziyor... Fakat eger TC. no lu bi fatura kesersem Faturaya T.C. No: 12345678901 diye baslik yazip Noyu yaziyor. Yani Vergi No ve TC. no olarak dizayda iki alanim mevcut....
SQL alani TC Kimlik No 18 12 (satir sütün)
5011 Vergi Numarasi 19 28
|
|
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Anlayamadim, Kusura bakma?
|
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |