ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
SQL 2005 VE VISTA UYUMU |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
kentbt
Üye Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2007 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2007 Saat 16:59 |
üstadalar vistada adam gibi netsis çalistiran var mi sql sürekli error 1603 installing .Net Framework 2.0. bu hatayi veriyor Framework'ü kaldirdim tekrar kurdum.
sistem eventlardan baktim hata koduna ama çözümü malesef yok.
Framework 3.0 i denedim.
regeditten Framework u kaldirdim malum vista kendi kurup getiriyor.
Developer i kurmaya çalisiyorum.
Bunlari denedim ve olmuyor azicik bildigim kadariyla Vista Business SQL 2005 Developer ile uyumlu.
bu konuda bi yardimci olursanirz sevinirim...
|
|
emiray
Üye Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
üstad
netframework 2.0 in vista pack i çikti. ayrica bildigim kadariyla sql in vista pack ide çikmis olmasi lazim. |
|
netsis bir tutkudur.Yaşamak Lazım
|
|
emiray
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bir de bunu denermisiniz
http://download.microsoft.com/download/4/7/0/47084093-5a28-4f9c-bc5b-f3be0fccb7a3/dotNetFx35setup.exe |
|
|
|
AyGuMuS
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: -5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
PAylasim için tesekkürkler bende yakin bir zamanda VISTA ya geçmeyi düsünüyordum...
|
|
SA
|
|
(sa)
Üye Kayıt Tarihi: 24 Mart 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
selam ben su anda vista home basic ile ugrasiyorum
sqli kurdum prolemsiz. ama netsiste surekli hatalar aliyorum. dogru durust kurmadi bile.
midas dll de hata veriyor register et diyor register ediyorum ama yemiyor.
datalari create etmedi.
|
|
(sa)
|
|
EXTEND
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2006 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Düzenleyen gecekusu - 24 Ekim 2007 Saat 16:33 |
|
AyGuMuS
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: -5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
SA
|
|
(sa)
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
sayin extend nick name'li uyemiz.
biz burda netsis kullanicilarina yardim etmeyi sevdirmeyi ve gerektigi yerlerde bayi ve cozum ortaklarina para kazandirmayi dusunuyoruz.
berbat program kelimesi bana gore hic hos olmamis. ve gercekten NNC' YE yakismamis.
lutfen yazilariniza biraz daha onem veriniz. ve lutfen yazinizi duzeltiniz.
Düzenleyen (sa) - 24 Ekim 2007 Saat 15:41 |
|
(sa)
|
|
(sa)
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
yapilabilecek en guzel uyari ve en guzel cevap olmus sayin yonetici arkadaslarimiz.
|
|
(sa)
|
|
AyGuMuS
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
EXTEND Yine yapacagini yaptin... |
|
SA
|
|
AyGuMuS
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Arkadaslar NETSIS i ana makine olarak kullanacaginiz makinenin isletim sistemini Windows 2003 olarak kurmaya gayret gösterin... Windows 2003 olmazsa VISTA'yi asla Server olarak seçmeyin onun yerine XP PRO'yu tercih ediniz... Hem NETSIS VISTA'da düzgün çalissa bile VISTA da NETSIS Ana Makine olarak kullanilmaz bosa giden kaynaklariniza yazik... VISTA ancak CLIENT olur...
|
|
SA
|
|
emiray
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Arkadaslar bu konuda bildigim kadariyla netsis bir duyuru yapmadi isletim sistemlerinde uyum konusunda, sorun vista dami yoksa netsis in kurulum sirasindaki regedit kayitlarindami bunu bilen var mi?
|
|
|
|
AyGuMuS
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Yok NETSIS in bu konuda bir duyurusu yok ama kendi verdigi kurumsal tekliflerde TEKNIK ALT YAPI VE DONANIM ANALIZLERI basligi altinda Donanim ve Isletim Sistemi konusunda tavsiyeleri var oldugunu biliyorum... |
|
SA
|
|
emiray
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
netice olarak sorun karsimizda dag gibi duruyor.
Allah dan hala 4,0,8 e geçmedim. kendime |
|
|
|
kentbt
Üye Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2007 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
sonuç olarak notebook'uma vista kurdum ve netsis çalmiyor...
yinede saolun
|
|
(sa)
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
selam ustad
ben notebook'uma (vista) netsis kurdum. sorunsuz çalisti.
(vista home basic)
cok zor oldu ama calisti sonunda Düzenleyen (sa) - 25 Ekim 2007 Saat 10:04 |
|
(sa)
|
|
fusion@6
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
selam arkadasalar bende ilk baslarda çok ugrastim(5 kez kurmaya ve basarisiz olduksan sonra kurdum) ve sonunda ögremdim...
sql ve netsis kurlumu yapilirken kurulum dosyasinin üzerinde sag clik yapilip yönetici olarak çalistir secenegi var onunla kura biliyoruz...
fakar sql bir türlü stop yada star edemiyorum hata veriyor...
sadece windows hizmetler ve uygulamalar bölümünden stop yada start edebiliyorum bunu bilen varsa yardim bekliyorum....
|
|
esmer
Üye Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2007 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
EVET VISTADA SONUCTA WINDOWS UN HATASIZ ÇALISMASI GEREKIR
|
|
alfozo
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2006 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
esmerin dedegi dogru katiliyorum
|
|
selman
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02 Mart 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Arkadaslar Windows Vista da SQL Server 2005 kullanmak için bir Service Pack yayinlanmis. Belki bazi arkadaslarinin isini görür.
Linki: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=d07219b2-1e23-49c8-8f0c-63fa18f26d3a&DisplayLang=en |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |