ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
NetOpenx ile Alis faturasi kaydetme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hcolak
Üye Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2015 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2017 Saat 11:47 |
Merhabalar,
Netopex dll ile alis faturasini bir konnektör üzerinden netsise kaydediyorum. Fatura kalemlerinde birim fiyat olarak benim gönderdigin fiyat yerine netsis tarafinda belirlenen kosula göre aktarmakta. Ben fiyati fatkalem sinifindan STra_BF alanini set ederek gönderiyorum. Netsis tarafindan bir ayar yapmadan dll ile gönderdigim fiyati alabilir miyim? dll de bunun için (gönderilen fiyati al islevini saglayan) bir parametre var mi? Nasil gönderdigim fiyati yazabilirim?
|
|
HALYL ÇOLAK
|
|
rhan
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 590 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
kosul kodu gönderiyor musunuz?
|
|
İnnova Antalya Proje Danışmanlık
Orhan ÇÖPÜROĞLU 0544 241 45 55 0242 311 45 56 |
|
hcolak
Üye Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2015 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ek olarak netsiste stokta kosul girilmisse otomatik olarak kosul kodu geliyor. Benim buldugum çözüm ise Dll de fatura sinifi var fatura.OtoBolgeFarkIskGetir = false; fatura.KosulluHesapla = false; fatura.OtoVadeGunGetir = false; fatura.OtoIskontoGetir = false; sanirim bu degerler default true geliyor. Böyle oluncada senin verdigin birim fiyati degilde, tanimli kosulun fiyatini getiriyor. false yapinca isler normale dönüyor. Tsk. Iyi çalisamalar.
|
|
HALYL ÇOLAK
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |