ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
efatura design |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Karabatak
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2014 Konum: Mu?la Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karabatak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2014 Saat 15:01 |
E fatura design y düzgün çaly?an arkada?lar var my ? ne yapmak lazym . design da bir çok ?ey olamyyor deniyor ancak çe?itli firmalardan farkly ve çok güzel designlar geliyor. çözümü olan varmy ? |
|
dos netsisten bugüne , nerede eski netsis ruhu
|
|
social
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 512 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Dizayndanmi bahsediyorsunuz,ben logo ekledim.Yaziyla toplamin altinada aciklamalari yaziriyorum,birde o kisimi bold yapabildim.Benimde sikintim brim fiyatda 3,65783 yazdirmam gerekiyorken taslak sonrasi olusan birim tutar 3,66 oluyor bir turlu yuvarlamasini engelleyemedim.Fatura ile efatura tutarlari tutmuyor.Su an fatura kesemiyorum
|
|
rhan
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 590 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
size gelen zarflarda xslt dosyalary da var.
onlary kopyalayyp kendinize göre uyarlayabilirsiniz. edit: hepsinde gelmiyormu?. altyapy de?i?mi? yeni evraklarda hiç gelmiyor. kar?y tarafla görü?üp dosyayy isteyin en kolayy. Düzenleyen rhan - 09 Ocak 2014 Saat 20:33 |
|
İnnova Antalya Proje Danışmanlık
Orhan ÇÖPÜROĞLU 0544 241 45 55 0242 311 45 56 |
|
social
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 512 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bu birim fiyatin ondaliklarini yuvarlamayi nasil halledebiliriz acaba ben virgulden sonra 5 hane.yazsin istiyorum o 2 haneye yuvarliyor
|
|
micromak
Üye Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
price diye arat ordaki .00 yerine 00000 yaz o kadar
|
|
social
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
onu yaptym o zaman ?u ?ekilde çykyyor 3,96852 olan brim fiyat,3,97000 olarak çykyyor
Düzenleyen social - 10 Ocak 2014 Saat 08:48 |
|
rhan
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 590 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
?u an sette görsel dizayn var.
http://www.netsis.com.tr/e-fatura-sss/ adresinden kontrol edebilirsiniz |
|
İnnova Antalya Proje Danışmanlık
Orhan ÇÖPÜROĞLU 0544 241 45 55 0242 311 45 56 |
|
social
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bugun cektim guncelledim cari.dll sira hatalarina sebep oldu,efaturadaki ondalik olayini hallettiler.dizayn kisminsa gorsel henuz yok.
|
|
micromak
Üye Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ben mü?terilerde sorun olmady o ?ekilde kullanyyorum
|
|
social
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Netsis efatura sss sayfasynda a?agydakini yayynlamy? ama benym webconfig dosyamda oldschema satyry yok sizlerde varmy
Yeni yyl geçi?lerinde data de?i?iyorsa e-fatura kullanylan ?irketler için mutlaka web servisin kurulu oldu?u makinedeki web.config dosyasyndaki
“Schema” ve catalog alanlaryna yeni yyl datasy girilmelidir. Eski yyla ait kayytlar içinde “OldSchema” bilgisi girilmelidir. Ayny i?lem mühürleme i?lemini yapan kullanycylar için efaturaayarlar exe den dzeünleme yapylmalydyr. |
|
social
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ben devirden sonra web.config de 2014 datasyny gosterdym,2013 e kesylen faturalar byle yeny açtygym devir ?irketine dü?tü.Bunu engellemek içinmi oldschema girilmeliydi acaba.Benym web.config dosyamda OldSchema satyry yok.
|
|
berin
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Eski versiyonda kalmy?synyz.. kurulumu güncelleyin. Old schema satyry geliyor.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |