ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Temel Paketler > ERP Muhasebe Modülü
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - KDV Beyannamesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

Kapalı KonuKDV Beyannamesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
maximis Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 0
Mesajın Direkt Linki Konu: KDV Beyannamesi
    Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2007 Saat 10:57
Fusion Standart Temel Set kullanmaktayiz sistemde KDV beyannamesi almaya çalistigimizda Tesvikli Satislara iliskin iade rakami olmasi gerekenden 2 kat fazla göstermekte ayni sekilde önceki dönemden devreden KDV tutari yanlis olarak yazilmakta,

Önceki Dönemden Devir KDV hatali iken Iade Tutari dogru yazilmakta ancak devri manuel olarak düzelttigimizde iade 2 ile çarpilmakta ve bu alana müdahale edilememekte,

Beyanname tanimlari ile ilgili tüm parametreleri gözden geçirip iptal edip yeniden düzenlememize ragmen KDV beyannamesini sistemden dogru olarak alamamaktayiz. konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslardan bizi aydinlatmasini rica ediyoruz.

Yukarı Dön
(sa) Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 9
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2007 Saat 14:18
merhabalar maximis
kullandiginiz fusion standart sürümü nedir acaba 3.0  -   4.0
ona göre inceleyelim ve yardimci olalim.
(sa)
Yukarı Dön
maximis Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2007 Saat 14:20

ilginize tesekkür ederim 4.0 versiyon kullanmaktayiz

Yukarı Dön
maximis Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2007 Saat 18:11
Netsis te KDV beyannamesi ile ilgili sorunun bir çözümü mevcut degilmi ? veya bu problem sadece bizde mi yasaniyor.

Sorunumuz hem 4.06 versiyonda hemde 4.08 verisyonda ayni özellikleri göstermekte beyanname düzenleyememekteyiz.

Yukarı Dön
(sa) Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2007 Saat 08:17
sayin maximis günaydin.
simdi ben ocak kdv beyannamesi yaptim deneme sirketimde.
ve tek bir hesap yazdim tüm alanlara. hesaplama alanlari hariç tüm hepsinde dogru bakiye getiriyor. hesaplarida dogru getirdi.
acaba benmi eksik yaptim. senden ricam tam alanini bana söyleki hemen ilgileneyim.
gerekirse telimi vereyim karsilikli beraber yapalim.
bu arada 4.0.6 set kullaniyorum. muhasebe.dll dosyam 4.0.6.1369.
(sa)
Yukarı Dön
maximis Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2007 Saat 10:50

merhabalar konuyla ilgili olarak betyannamenin ilgili alanlarini içeren resmi asagidaki linkte bulmaniz mümkün, resimde de göreceginiz üzre alt bölümde iade rakami ~38.000 iken 4. satira bu rakami *2 olarak tasimakta ayrica önceki dönemden devreden kdv alaninda nokta ve , probbleminmden dolayi dogru hesaplama gelmemekte

http://dosyam.net/?id=745rsv resim dosyasi lintedir 
Yukarı Dön
(sa) Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2007 Saat 11:30

merhaba maximis

sana özel mesaj attim. mail adresimi belirttim. oraya at resmi . ben be vermis oldugun linkten göremedim çünkü.

saygilar

(sa)
Yukarı Dön
mcelikoz Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2007 Saat 16:17
arkadaslar bosuna kendimizi üzmeyelim bu konu netsisimizin bize bir güzelligidir. Farkina vardirdik ve yeni sette düzelecek
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 1,066 Saniyede Yüklendi.