ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Temel Paketler > ERP Dinamik Depo Modülü
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Dinamik Depo Modülü
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.


Dinamik Depo Modülü

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
oKKo Açılır Kutu İzle
Misafir
Misafir
Simge

Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2007
Konum: İzmir
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı oKKo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Dinamik Depo Modülü
    Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2007 Saat 13:38

Dinamik Depo Modülü

Dinamik Depo modülü, depo içinde mallarin, tanimli parametrelerin yardimiyla, kolayca yerlestirilmesini ve çikis islemi sirasinda kolayca toplanmasini saglayan modüldür. Bu modülde, hammadde veya mamüllerin depo içinde izlenebilirligi, satinalma, yerlestirme, toplama ve gönderme islemlerinin kolayca yapilabilmesi ve seri takibi ile malin depoda izledigi tüm yollara erisilebilmesi saglanmistir. Mallar hacimlerine göre raflarla eslestirilebilir. Akilli hücre kodlamasi ile mallarin toplanmasinda ve yerlestirilmesinde çok kullanilan FIFO, LIFO, Agirlik önceligi veya Frekans gibi metodlar uygulanabilir. Paremetreler yardimiyla depo içindeki kurallar katilastirilip, kolaylastirilabilir. Audit raporlari ile, varsa depo-stok uyumsuzlugu izlenebilir.

Dinamik depo uygulamasinin hayata geçirilebilmesi için mutlaka Stok/ Stok Parametre Kayitlari’ nda bulunan “Lokal Depo Uygulamasi” parametresinin isaretlenmesi gerekmektedir. Bunun nedeni dinamik depo takibinin yapilacak oldugu ambar(lar)in, bir lokal depo olarak tanimlanma zorunlulugu olmasidir. Ayrica, dinamik depoda kullanilacak olan lokal depo kodlari açilirken, Stok modülü, Depo Tanimlama bölümündeki “Lokasyon Takibi Yapilacak Mi” parametresi mutlaka isaretlenmelidir.

 
Kayit
Islemler
Raporlar
 
 


Düzenleyen oKKo - 14 Temmuz 2007 Saat 13:41
Muhasebeye İlk Adımlarım
Yukarı Dön
alfozo Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2006
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı alfozo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2007 Saat 16:17
tsk
Yukarı Dön
emiray Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2007
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 39
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emiray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2007 Saat 12:34
Paylasimin için tsk.
netsis bir tutkudur.Yaşamak Lazım
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,523 Saniyede Yüklendi.