ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
Değişken Girdili Ve Çıktılı Üretim |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
enticeman
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2015 Konum: mu?la Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı enticeman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2015 Saat 18:01 |
Arkada?lar iyi ak?amlar
?u an çaly?dy?ym firmada Özellikle kasaphane kysmynda ullanmak istedi?imiz bir sistem var fakat bunu netsis le yapabilirmiyiz veya nasyl yaparyz diye size dany?mak istedim.yardymlarynyz için ?imdiden te?ekkürler. Kasaphane kysmynda kullanylan bir kaç çe?it hammadde var bunlar dana uzun but,dana kysa but,kuzu karkas v.b ve ayny zamanda bu ürünler yakla?yk 20 de?i?ik ürüne dönü?türülüyor....hamburger kyymasy,köftelik kyyma,dana parça et,......v.b fakat i? ilginç kylan kysym ise ayny ürün bugün kuzu ?i? olarak i?lenirken ertesi gün adana kyyma olarak çykabiliyor.biz kasaphane kysmyndan her ak?am günlük üretim raporu alabiliyoruz örne?in GYREN dana kysa but 50 + 60 + 65 kg dana uzun but 70 + 50 + 80 kg kuzu bütün 20 + 25 + 25 kg ÇIKAN köftelik kyyma 35 kg hamburger kyymasy 55 kg kuzu ?i? 20 kg dana kavurma eti 30 kg v..b biz bu rapora göre günlük olarak ayny üretim ekranynda giren ürünleri ÜRETEREK (i?leyerek,dönü?türerek) stoktan dü?erken çykan ürünleri sto?a ekleyebilirmiyiz? Umarym derdimi anlatabilmi?imdir tekrar yardymlarynyz için te?ekkür ederim iyi ak?amlar........
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |