ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Genel > ERP Rapor Hazırlama
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - E-Egitim
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

E-Egitim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
Schizophrenic Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 163
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Schizophrenic Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: E-Egitim
    Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2006 Saat 16:50
netsis e-egitim diye bisey çikarmis nerden edinilir nasi biseydir bilen duyan varmi arkadaslar
ayrintili bilgi asagidaki linkde bulabilirsiniz
http://www.netsis.com.tr/ebulten/Aralik2006/belgedetay.asp?id=001

Düzenleyen Schizophrenic - 12 Aralık 2006 Saat 17:00
Yukarı Dön
burakerdemir Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı burakerdemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2006 Saat 18:14

Merhaba,

eger netsisle versiyon anlasmaniz varsa, son seti içeren dvdlerde bu egitim dosyalari da var. bayinizden sizin seti güncellemesini istediginizde e-egitimi de yükliyecektir. eger telefonla destek anlasmaniz var ise, arayin netsisi, hemen gönderiyorlar.
Iyi Çalismalar.

Burak Erdemir
Yukarı Dön
NeTSiSFoReVeR Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge
ANKARA

Puanlar: 821
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NeTSiSFoReVeR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2006 Saat 18:22
Benimde bugün elime geçti süper bi cd arkadaslar. Bütün müsterilerime dagiticam. Sesli ve görüntülü...
Yukarı Dön
erDal Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: -1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı erDal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2006 Saat 13:19

merhaba arkadaslar isteyen arkadaslar gonderebilirim veya download bolumune ekleyelim herkesin paylasimina acalim

ERDAL AŞIK
SELÇUK ISIL İŞLEM
Yukarı Dön
Schizophrenic Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 163
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Schizophrenic Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2006 Saat 16:56
rapid,megaupload yada buna benzer bi yere upload i bilen varsa upload etsin
download edelim
Yukarı Dön
tlosfethiye Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tlosfethiye Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2006 Saat 18:33
arkadaslar, e-egitim 332 mb gibi bir yer tutuyor, bu kadar dosyayi nasil size gönderebilir ki,

ancak, site yetkilisinden (www.netsis.com.tr) den bir link istesek yapabilir mi, tabii bir sakincasi yoksa
Yukarı Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge
ANKARA

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NeTSiSFoReVeR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2006 Saat 10:23
Arkadaslar eger bayi iseniz netsis ftp sitesinde instal40 in altinda e-learnig klasöründen indirebilirsiniz.
Yukarı Dön
sudenaz44 Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sudenaz44 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2007 Saat 23:47
slm ben istiyorum adresimi versem gönderirmisin?sudenaz emailim hakba@mynet.com ve msn adresim mystory_44@hotmail.com ilginiz için sagolun.bekliyorum.
Yukarı Dön
isacevik Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı isacevik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mart 2007 Saat 20:11
bu cd bayiler araciligiyla elde ediliyrmus ücretli olarak.

isacevik@aysambilisim.com
İsa ÇEVİK
Yukarı Dön
canangökçe Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: -2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı canangökçe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mart 2007 Saat 09:18
Herkese merhabalar,

Yakin zamanda Entegrede Versiyon Güncelleyen Müsterilerime  gönderdigim e-Egitim (e-Learning) Cdsi Ekim ayinda dagitilmaya baslandi.Ama destek müsterisinede çogaltip veriyoruz.Ise yeni baslayan personel için iyi oluyor.Edinmek isteyen arkadaslar bagli oldugu bayilerden ve netsisten talep edebilir.
Proset Yazılım A.Ş
Ankara Bölge Müdürlüğü
Satış Departmanı
Yukarı Dön
H@LİL Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: -1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı H@LİL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2007 Saat 15:55
download eden varmi arkadaslar rapide felan.

Düzenleyen H@LIL - 13 Aralık 2007 Saat 17:46
Yukarı Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge
ANKARA

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NeTSiSFoReVeR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2007 Saat 00:11

Merhaba,

Hangi kampanya devam ediyormu?
Yukarı Dön
seabreezee Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı seabreezee Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2007 Saat 17:56
slm arkadaslar.ERDAL BEY eger netsis egitim cdsini gönderme veya burdan download linki koyma gibi bir sansimiz varsa rica etsem gönderebilirmisiniz.çok sevinirim.yeni is yerimde netsis programi kullanacagim ve arastirmasini yapiyorum.tsklr
Yukarı Dön
emiray Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 39
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emiray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2007 Saat 09:46
Merhaba arkadaslar, e-egitim netsis 4,0 seti ile beraber dvd içine koydugu e-learning adi altinda isitsel ve görsel yardim ekranidir. Herhangi bir netsis bayisinden temin edilebilinir.
Dosya boyutu 342 mb.
netsis bir tutkudur.Yaşamak Lazım
Yukarı Dön
bozart1 Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bozart1 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2007 Saat 12:48
merhabalar
egitim cd sini nerden bulabilirim
sizde varsa gönderebilirmisiniz
Yukarı Dön
gullpasha Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: -5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gullpasha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2007 Saat 13:16
Versiyon yükseltme islemleri esnasinda Updatedosyalarinda e-learning dosyasi da yer almakta.
mesela benim serverimda netsisin kurulu oldugu dosyada
N:\Update20071004\E-Learning klasörü de var ve ordan arasira bakiyorum.

Yukarı Dön
(sa) Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı (sa) Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2007 Saat 17:00
selam
yada netsis'in ftp adresinden çekebilirsiniz.

(sa)
Yukarı Dön
coldplay Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı coldplay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2008 Saat 00:38
netsis kullamayi bilmiyorum ve acil ögrenmem gerek egitim cd sini nereden bulabilirim bana yardimci olursaniz sevinirim.y_percinel@hotmail.com
Yukarı Dön
(sa) Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı (sa) Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2008 Saat 08:16
selam
netsis setlerde vardir.
bayinizden temin edebilirsiniz.
netsis ftpden indirebilirsiniz.

(sa)
Yukarı Dön
ekonomist_85 Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ekonomist_85 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2008 Saat 13:08
egitim cd sine ihtiyacim var ama suan netsis programi elimde mevcut degil...ban bu konuda yardimci olursaniz sevinirm....msn adresim    salt_1985@hotmail.com  simdiden tskr ederim....
saygılarımla....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,734 Saniyede Yüklendi.