ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
CARI RAPORU ALAMIYORUM |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
depoline
Üye Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2009 Saat 09:04 |
Netsisde bir sirketten digerine cari hareketleri kopyaladim. cari hareket kayitlarinda hareketler gözüküyor ve dogru ama herhangi bir cari raporu almaya çalistigimda sadece 2-3 tanesi görünüyor digerlerini vermiyor kayitlar sql de birbirinin ayni hem cahar da hem de casabitte bu hatanin çözümü nedir acaba?
|
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
hareketler ile birlikte casabiti de kopyaladiniz mi? Farkli sube olabilirmi?
Casabitek tablosunda baglantilar olabilir.
hareket kontrolü çalistirip deneyiniz. Düzenleyen Conari - 12 Kasım 2009 Saat 13:17 |
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
depoline
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
yukarida yazdiklarinizi yaptim ve denedim destek uzamaniyim bende ama yok olmadi
|
|
volkank
Üye Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Casabitek'te ilgili çikmayan cariler ile ilgili kayit olmayabilir.
|
|
www.netsisaraclari.com
|
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
o zaman CARIANA ile CAHAR viewlerinda problem olabilir bunlari kontrol edin derim.
|
|
|
|
veli_ozyurt
Üye Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2009 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı veli_ozyurt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
slm.
cari hareket lerde sube ve merkez sisteminde merkezden cari hareket lraporu aldmak istedigimde kisit bölümüne sube kodu kisiti verdigimde rapor vermiyor. ama rapor modülünden almak istedigimde istedigim sekilde alabiliyorum .
cari modulünde bunu alamayisimin nedeni ne olabilir.
stok raporlarindaki gibi sube dahil hariç seçenegi gibi bir rapor almak aitiyorum
|
|
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Kullanici haklariniz problem doguruyor olabilir.
|
|
|
|
depoline
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
casabit le eki sildim tekrar yükledim çalisti ama hata nerden olustu anlamadim sadece sorun çözüldü
|
|
veli_ozyurt
Üye Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2009 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı veli_ozyurt
|
|
|
mummy_1499
Üye Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mummy_1499
|
son cari dll ile denediginde herhangi bir sorun yok. zaten kullanici kisiti ile ilgili bir sorun oldugunu sanmiyorum. fakat söyle bir sey var. kisit bölümünde eger 1 nolu sube için dersen -1 olan yani subelerde ortak olan kayitlari sana getirmeyecektir. sadece casabitte 1 olan kayitlari getirecektir. son cari dll li dene sorun yok
|
|
MUHAMMET YILMAZ
0505 664 26 97 NETSİS PROJE UZMANI |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |