ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Temel Paketler > ERP Cari Modülü
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - CARI RAPORU ALAMIYORUM
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

CARI RAPORU ALAMIYORUM

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
depoline Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı depoline Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: CARI RAPORU ALAMIYORUM
    Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2009 Saat 09:04
Netsisde bir sirketten digerine cari hareketleri kopyaladim. cari hareket kayitlarinda hareketler gözüküyor ve dogru ama herhangi bir cari raporu almaya çalistigimda sadece 2-3 tanesi görünüyor digerlerini vermiyor kayitlar sql de birbirinin ayni hem cahar da hem de casabitte bu hatanin çözümü nedir acaba?
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 3513
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2009 Saat 13:17

hareketler ile birlikte casabiti de kopyaladiniz mi?

Farkli sube olabilirmi?
Casabitek tablosunda baglantilar olabilir.
hareket kontrolü çalistirip deneyiniz.

Düzenleyen Conari - 12 Kasım 2009 Saat 13:17
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı depoline Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2009 Saat 13:32
yukarida yazdiklarinizi yaptim ve denedim destek uzamaniyim bende ama yok olmadi
Yukarı Dön
volkank Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı volkank Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2009 Saat 09:04
Casabitek'te ilgili çikmayan cariler ile ilgili kayit olmayabilir.
www.netsisaraclari.com
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2009 Saat 13:01
o zaman CARIANA ile CAHAR viewlerinda problem olabilir bunlari kontrol edin derim.
Yukarı Dön
veli_ozyurt Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı veli_ozyurt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2009 Saat 13:41
slm.
cari hareket lerde sube ve merkez sisteminde merkezden cari hareket lraporu aldmak istedigimde kisit bölümüne sube kodu kisiti verdigimde rapor vermiyor. ama rapor modülünden almak istedigimde istedigim sekilde alabiliyorum .
cari modulünde bunu alamayisimin nedeni ne olabilir.
stok raporlarindaki gibi sube dahil hariç seçenegi gibi bir rapor almak aitiyorum

Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2009 Saat 17:52
Kullanici haklariniz problem doguruyor olabilir.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı depoline Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2009 Saat 18:04
casabit le eki sildim tekrar yükledim çalisti ama hata nerden olustu anlamadim sadece sorun çözüldü
Yukarı Dön
veli_ozyurt Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı veli_ozyurt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2009 Saat 21:50
Orjinalini yazan: veli_ozyurt veli_ozyurt Yazdı:

slm.
cari hareket lerde sube ve merkez sisteminde merkezden cari hareket lraporu aldmak istedigimde kisit bölümüne sube kodu kisiti verdigimde rapor vermiyor. ama rapor modülünden almak istedigimde istedigim sekilde alabiliyorum .
cari modulünde bunu alamayisimin nedeni ne olabilir.
stok raporlarindaki gibi sube dahil hariç seçenegi gibi bir rapor almak aitiyorum

admin olarak giriyorum
Yukarı Dön
mummy_1499 Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mummy_1499 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2009 Saat 10:41
son cari dll ile denediginde herhangi bir sorun yok. zaten kullanici kisiti ile ilgili bir sorun oldugunu sanmiyorum. fakat söyle bir sey var. kisit bölümünde eger 1 nolu sube için dersen -1 olan yani subelerde ortak olan kayitlari sana getirmeyecektir. sadece casabitte 1 olan kayitlari getirecektir. son cari dll li dene sorun yok
MUHAMMET YILMAZ
0505 664 26 97
NETSİS PROJE UZMANI
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 2,035 Saniyede Yüklendi.