ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Genel > ERP ve Excel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Excel'den ERPye'e siparis aktarimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

Excel'den ERPye'e siparis aktarimi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
elfimtr Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elfimtr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Excel'den ERPye'e siparis aktarimi
    Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2009 Saat 12:38
Arkadaslar,

Sürekli güncellenen bir siparis dosyam var. Netsis'e bunu girmek saatlerimi aliyorCry. Sizden ricam siparisleri excel'den netsis'e otomatik olarak nasil aktarabilirim. Bunun için gerekli olan kod ve hangi table'lari update edecegimi söyleyebilirmisiniz.

Tesekkürler..
Yukarı Dön
xenedia Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı xenedia Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2009 Saat 15:06
excelden netsise siparis aktarabilen bir programim mevcut, excel dosyanizinz yapisi hakkinda detay yazarsaniz yardimci olmaya çalisacagim.
Yukarı Dön
AyGuMuS Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: -5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı AyGuMuS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2009 Saat 21:12
Netsis Transfer ile sablonla atabilirsin... Ben Sablonla hiç ugrasmadim...
Fusion varsa SCRIPT yazabilirsin bende vardi verebilirim...

SA
Yukarı Dön
elfimtr Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elfimtr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2009 Saat 21:26
AyGuMus, Bende Fusion var Script dosyasini gönderebilirsen sevinirim ==> elfimtr@yahoo.co.uk

Tesekkürler..
Yukarı Dön
ahmetg4 Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ahmetg4 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2009 Saat 16:55
Selam
Excel'den Netsis'in transfer kismiyla siparis/irsaliye/fatura aktarmak için sablon olusturmus arkadaslar benimle paylasabilir misiniz?
Ahmet G4
Yukarı Dön
elfimtr Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elfimtr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2009 Saat 09:33
Bende istemistim fakat bununla ilgili herhangi bir cevap alamadim.
Yukarı Dön
kamersoy Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kamersoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2009 Saat 18:08
SLM

Bana da yollaya bilirmisin kamersoy@hotmail.com

simdiden tesekkür. :)

Yukarı Dön
Toptak Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Toptak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2009 Saat 17:40
SATIR BILGILERININ NE OLMASI GEREKTIGINI BILMIYORUM.
Bu konuda hazir bir döküman olan varmidir.
Yukarı Dön
Toptak Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Toptak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2009 Saat 17:44
Netsise Excelden irsaliye girisi yapmak istiyorum fakat satir bilgisi ne girmem gerekiyor bilmiyorum.
Netsis destek hattini aradim onlarda bir sey bilmiiyor.
Bu islemi yapmanin kolay yolu varmidir.
Yaridimci olabilirmisiniz.
Yukarı Dön
GungorYilmaz Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı GungorYilmaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2009 Saat 17:11
Isteyen olursa yazsin bana e-mail atarim Siparis-Irsaliye sablonlari mevcut.

Güngör Yılmaz
Yukarı Dön
volkank Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı volkank Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2009 Saat 20:22
Excel'den Aktarim için sablon kullanilabilir.
Isteyen varsa cok uygun maliyetli bir yazilimda mevcut. Dosya formatini mail atarsaniz yardimci olayim.

www.netsisaraclari.com
Yukarı Dön
elfimtr Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elfimtr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2009 Saat 10:52
bu adrese gönderebilirmisiniz.  ==> elfimtr@yahoo.co.uk

Yukarı Dön
hsyncicek Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hsyncicek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2010 Saat 17:04
bana da gönderebilir misiniz? hscicek@gmail.com

tesekkürler
HSC
Yukarı Dön
aayhan Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aayhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2010 Saat 16:48

zahmet olmaz ise bende palasimlarinizdan faydalanmak isterim... simdiden tesekkürler aybm@hotmail.com

aayhan
Yukarı Dön
pos_srv Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı pos_srv Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2010 Saat 14:32
bana da yollayabilirmisiniz

yunusorhan@gmail.com

Tesekkür ederimm
Yukarı Dön
SeTur Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı SeTur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mart 2010 Saat 12:00
sedat.turk@yesilova.com.tr  - adresine mail atarmisiniz.
Yukarı Dön
aayhan Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aayhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mart 2010 Saat 11:36

aybm@hotmail.com  dosyalari paylasirsaniz sevinirim.. kolay gelsin..

aayhan
Yukarı Dön
Personel Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Personel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mart 2010 Saat 13:08
Paylasiminiz Için tesekkürler...
perdonel38@gmail.com
Yukarı Dön
lejyoner Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı lejyoner Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2010 Saat 08:44
bana da atarsaniz sevinirim redcode enterprise kullaniyorum

zennunsimsek@hotmail.com

simdiden tesekkürler
Yukarı Dön
MENGİR Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MENGİR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2010 Saat 10:28
RICA ETSEM BANADA ATABILIRMISINIZ..

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,485 Saniyede Yüklendi.