ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
Bu Hatayi Alan Varmi |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
sturan
Üye Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2009 Saat 09:10 |
EXEC ]]></INFO></NETSIS_LOG>',NULL,'<?xml version="1.0" |
|
Data Center Manager
|
|
micromak
Üye Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
dbupdate
|
|
sturan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhaba ; Sanirim DB Update degil degerli arkadasim
Netsis Fusion 4.0.13.519 Son Set :)
Bu sorunda Netsis Tarafinda arastiriliyor.
|
|
Data Center Manager
|
|
sturan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhaba ;
Fusion 4.0.13.519 <Surumu kullaniyorum Db update Gerekli degil :))
|
|
Data Center Manager
|
|
micromak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ben sana 4.0.0.13 olan 10 tane set getireyim hepsi farkli. exe pek degismiyor zaten. dbupdate klasörünü indirip ftp den dbupdate dene
|
|
sturan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhaba micromak
Sette Degil sorun netsislede görüsüyorum :) Nesine varsin Güllüoglundan tatlisina varmisin Db update ile alakasi yok |
|
Data Center Manager
|
|
u_san
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
NETSISLE GÖRÜSÜLEN SORUNU NIYE BURAYA YAZIYOSUN O ZAMAN, YAZDIN CEVAP BEKLIYOSUN CEVAP VERENE NE ARTISLIK YAPIYOSUN
|
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
One Minute Arkadaslar gerginlik yok. Belki karsilasan olmustur diye arkadas sormus olabilir.
FTp deki DLL ler her gün degisiyor. benim daha bekleyen o kadar çok istedigim varki vede sizlerin degismeye devam edecek. 2 yil önce girmisim, versiyon denmis üzerinden ne versiyonlar geçmis yapilacak diye bekliyoruz.
|
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
emiray
Üye Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bu hata ne zamandir var.
netsisin ilk kurulumundan beri var ise windows isletim sistemi bilesenleri tam yükleyin. bu hata yeni ise log larinizla ilgili bir sikinti var. yinede sikintinin kaynagi olarak tek bir noktaya kilitlenmemek gerekir. Konu netsise bildirildi ise netsisi takip etmek gerekiyor. Bu hata tamamen local set ile alakasi yok. |
|
netsis bir tutkudur.Yaşamak Lazım
|
|
sturan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Artistik yapiyorsun diyen sayin arkadasim
Ismin Nedir bilmiyorum Ama lütfen seviyeli Konus
Netsis ten çözüm bulsam zaten buraya yazmam degilmi
Netsis Eylül Ayindan bu zamana sorunu çözecek Ama
Hala Çözmedi.
Öyle artistik falan seklinde konusmayin.
|
|
Data Center Manager
|
|
sturan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hepiniz biliyorsunuzki Netsisin Neresi 4 /4 lük çalisiyor.
Burada birbirimizi yemek için üye olmadim Bir sorun yasiyorum ve bu sorunun
3 tane büyük firmada daha oldugunu belirttim
Sizlerdede varsa bana bildirin Bu konuyla ilgili Firmaya toplu olarak baski uygulamakti amacim
Sanirim Forumdaki arkadaslarin hiçbir sorunu Yok..
|
|
Data Center Manager
|
|
sturan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhaba Sayin CemC
En sonunda ayni dili konusabilecegim Bir Forum arkadasi buldum.
Bende netsise Delphiden kaynaklaniyor diyorum fakat onlardan çözüm oratogi olacak
perisan arkadaslar MDAC ne alakasi var degilmi.
Dosyalarin birçogunu denedim bakalim.
Tesekkürler Cem bey
|
|
Data Center Manager
|
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Arkadaslar bende bu mesaji bir kaç kere aldim. CemC 'nin dedigi gibi görülemeyen bilesene ulasilmaya çalisildiginda delphi tarafindan verilen bir hata.
DLL kullanimlarinda bu sekilde olaylar olabiliyor. Sanirim netsis Frame de kullaniyor.
Bazi durumlarda Mizan alayim derken Mizan kismina girdiginizde Cari genel borç alacak dökümünün Caption bilgilerini görürsünüz.(belki karsilasan olmustur)tam tersi gibi durumlarda oluyor.
Ben okey diyerek geçiyorum. Bunlar incik boncuk, buna kadar olmasi gereken çok seyler var.
|
|
|
|
CemC
Üye Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2009 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Sayin Turan,
Bu hata ile karsilasmadim. Sadece aklima gelen birseyi paylasmk istiyorum.
Belirtiginiz hata (Cannot focus a disabled or invisible window) yazilim hatasina benziyor. Genellikle bu hata Delphi vb yazilim dillerinde görünürlügü veya etkinligi olmayan bir nesnenin seçilmeye çalisilmasiyla alinir. Örnegin bir klavyeden giris kutusunu (edit box) devre disi birakip program içinden o kutuyu seçmeye çalistiginizda (setfocus vb) bu hatayi alirsiniz.
Netsis dosyalarinizi saglamligindan emin oldugunuz ayni sürümdeki dosyalarla degistirerek deneyebilirsiniz.
|
|
u_san
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
SIZIN SEVIYE DEDIGINIZ BUMUDUR:
Nesine varsin Güllüoglundan tatlisina varmisin BURDA SORU SIRARSIN BILEN VARSA YARDIM EDER YADA YARDIM ETMEYE ÇALISIR BIRÇOK SORUN DA KESIN SU YOLLA ÇÖZÜLECEK DIYE BIR CEVAP VERILMEZ. INSANLARIN YARDIMINA BÖYLE KARSILIKDA VERILMEZ |
|
sturan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Tesekkür ederim Cem Bey ;
Bende Netsise Yazilim kaynakli dedim ama bakalim sonuç bekliyorum.
Birçok seti denedim.
|
|
Data Center Manager
|
|
sturan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Sayin Conari ;
Iyi hos diyorsunda Incik boncuk diyip neden geçelim
Bu Yazilim için bir para ödemiyormuyuz.
O zaman Adam gibi hizmet almak hakkimiz
Birlikten güç dogar.
|
|
Data Center Manager
|
|
micromak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bilseydim cvp yazmazdim :)
|
|
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Haklisin birlikten güç dogar.
Ama müsteri tek basinada müsteridir.
Zaten Fusion @6 haricindekiler ile Netsis ilgilenmiyor. Çözüm ortaklari ve bayilere yönlendiriyor.
o hatayi her zaman almazsiniz, ayda 1 belki 2 belkide hiç. Ondan dolayi incik boncuk dedim.
Daha önemli o kadar istek ve problem var ki.
|
|
|
|
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Neden ku?
|
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |