ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
fatura numaralarini bos getirme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
fatihseda
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2009 Konum: Burdur Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatihseda
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2009 Saat 11:09 |
Alis veya Satis faturalarini girerken otomatik gelen 0000000000 gibi rakami nasil bos getirtebilirm.
Birde muhasebelestirme yaptiktan sonraki yevmiye açiklamalarini nasil kendim dizayn ederek yaptigim dizayna göre gelmesini saglayabilirmiyim. |
|
aayhan
Üye Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2008 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
selamlar, Genel Yardimci programlar altinda bulunan Netsis Cari Muhasebe Aciklama kayitlari isinizi görebelir. kolay gelsin |
|
aayhan
|
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
1. için Daha önce yayinlamistim. Dim Aciklama
Dim CARIM Set qry = NETSISCORE.NetLibDB.GetNewQuery qry.RecSQL ("SELECT TOP 1 CARI_ISIM FROM TBLCASABIT WITH (NOLOCK) WHERE CARI_KOD = '" & GetProgValue("CARI_KODU") & "'") CARIM = LEFT(qry.FieldByName("CARI_ISIM").AsString,16) qry.Close Set qry = Nothing Aciklama =CARIM & ".FT.MIZ No:" & RIGHT(GetProgValue("FATIRS_NO"),7) RESULT = Aciklama 2. için Dizayn Modülü..
|
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
GungorYilmaz
Üye Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı GungorYilmaz
|
Dim Sayi,Hesap_Adi,Aciklama,Cari_Adi
Set COUNT = NETSISCORE.NetLibDB.GetNewQuery COUNT.RecSQL ("SELECT COUNT(*) AS SAY FROM TBLSTHAR WITH (NOLOCK) WHERE FISNO='" & GetProgValue("FATIRS_NO") & "' AND STHAR_GCKOD='G' AND STHAR_FTIRSIP='2' AND STHAR_HTUR='J' AND STHAR_ACIKLAMA= '" & GetProgValue("CARI_KODU") & "' AND STOK_KODU = 'HIZ002'") Sayi = COUNT.FieldByName("SAY").AsInteger Set MUPLAN = NETSISCORE.NetLibDB.GetNewQuery MUPLAN.RecSQL ("SELECT LEFT(HS_ADI,10) AS HS_ADI FROM TBLMUPLAN WHERE HESAP_KODU = (SELECT TOP 1 MUH_KODU FROM TBLSTHAR WITH (NOLOCK) WHERE FISNO='" & GetProgValue("FATIRS_NO") & "' AND STHAR_GCKOD='G' AND STHAR_FTIRSIP='2' AND STHAR_HTUR='J' AND STHAR_ACIKLAMA= '" & GetProgValue("CARI_KODU") & "' AND STOK_KODU = 'HIZ02')") Hesap_Adi = MUPLAN.FieldByName("HS_ADI").AsString Set CASABIT = NETSISCORE.NetLibDB.GetNewQuery CASABIT.RecSQL ("SELECT LEFT(CARI_ISIM,5) AS CARI_ISIM FROM TBLCASABIT WITH (NOLOCK) WHERE CARI_KOD = '" & GetProgValue("CARI_KODU") & "'") Cari_Adi = CASABIT.FieldByName("CARI_ISIM").AsString Aciklama = "FT. " & Right(GetProgValue("FATIRS_NO"),8) & "/" & Hesap_Adi & "/" & Cari_Adi if sayi > 0 then RESULT = Left(Aciklama,50) end if _____________________________ Sana yardimci olsun diye örnek Muhasebeye gidecek olan açiklamayi degistiriyor |
|
Güngör Yılmaz |
|
fatihseda
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2009 Konum: Burdur Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatihseda
|
Güngör bey ilgi ve alakaniza tesekkür ederim.
Yanliz ben netsis de yeniyim. Bu kodlari programa nasil entegre edecegim. Birde bu alis veya satis faturalarini girerken fatura no hanesine defult bir sürü 0 geliyor bunu nasil kaldirabilirim. Yani fatura no hanesi bos gelsin. Program Versiyon : Entegre 3 |
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Entegre 3 te zaten yukaridaki kodlamalari kullanamazsiniz.
Fatura ve diger ekranlarda da numara alanlarini bos getirme imkaniniz ancak dinamik kodlama ile olabilir. Oda sizde maalesef yok.
|
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |