ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
çek senet iade dekontlari |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
mustafa akif
Üye Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2007 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mustafa akif
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2007 Saat 17:27 |
Merhaba Arkadaslar ; Çek ve senet iadelerini hiç bir sekilde iptal edemiyorum. yanlis girilen dekontlarin iptal edilme yöntemi yokmu yadimci olursaniz sevinirim. |
|
erDal
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2006 Durum: Aktif Değil Puanlar: -1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
mustafa dekontta iptal yoktur sadece ters kayit mantigi var onn icin islem yaptigin yerde ayni cek veya senet numarasini girip tab tusundan sonra ters kayit uyarisi verir devam ettiinde yaptigin islemi iptal etmis olursun
|
|
ERDAL AŞIK
SELÇUK ISIL İŞLEM |
|
mustafa akif
Üye Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2007 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mustafa akif
|
tesekkür ederim.
|
|
emiray
Üye Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
merhaba mustafa akif,
erdal ardasin dedigi çek ve senetlerde iptal yok ancak sql den anliyorsan, ilgili carilerden ve mcek den yada msen den hatali kaydi silebilirsin. |
|
ukaraer
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhaba ERDAL bey çek senet iade dekontlarinda hatali kayiti düzeltmek için dediginiz gibi ters islem yapmaya çalisiyorum fakat "Bu kodla kaydedilmis kayit bulunamadi." diye bir uyaridan baska bir sey karsima çikmiyor. Set 4.0.4.440
|
|
tayfax
Üye Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
IADE YAPARKEN CEK VEYA SENET REHBERINI TIKLAYIN DAHA SONRA REHBERDE IADE KISITINI SECIN DAHA SONRA BURDAKI IADE ISLEMI YAPILAN CEK VEYA SENEDI SECIN KOLAY GELSIN... |
|
ukaraer
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhabalar Sanirim bir yerde hata yapiyorum.
Bir arkadas Cari ye verdigimiz Borç çekini çek senet iade dekontlarindan iade almis. iade alinan çeke baktigimda Durumu Ödendi olarak görünüyor. Bu hatali kayiti alnatildigi gibi Ters kayit islemini yapmaya çalisiyorum ama nafile.
|
|
(sa)
Üye Kayıt Tarihi: 24 Mart 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
merhabalar özel parametrelerde bu islem ile ilgili seçenek var.parametreyi girersen iade aldigin çeki
ödendi degil beklemede konumuna getiriyor.
grup kodu = DEKONT
anahtar = BORC IADE
deger = 0
saygilar
Düzenleyen (sa) - 20 Haziran 2007 Saat 17:52 |
|
(sa)
|
|
VeNuE
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2007 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Borç senetlerini protesto edildi ama iade edilmedi protesto kaydini nasil girerim ? Dekontto böyle bi modül yok sadece müsteri senetleri için var? |
|
VeNuE
|
|
SimLa
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhaba... Tahsil hesabina ciroladigim bir çekin iade islemini yaptim... Ancak tarihi yanlis girdim... Simdi tarihini degistiremiyorum... Iade islemini de iptal edemiyorum... Ikisinden birini yapmam lazim... Çünkü ayni çeki bir cari hesaba cirolamam lazim... Bu konuda bana yardimci olursaniz, çok memnun olurum...
|
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
hangi tarihi, çikis tarihimi? vade yimi
|
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
SimLa
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Iade ettigim tarihi... Yani tahsil hesabindan portföye(iade) giris tarihini degistirmem gerekiyor...
|
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bu sekilde ki islemlerde ters kayit mantigi isliyor. Ya ters islem yapilacak yada bu isleme ait kayitlar, Tahsil hesabindan, Entegrasyondan silinmesi gerekecek. Çekin Yer kodu tekrar tahsil olmali ve çikilan kodu girilmeli. Tabi bunlar disaridan yapilabilecek seyler. |
|
|
|
erdoganerdem_14
Üye Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erdoganerdem_14
|
dekont silme modülü mevcut ama burada da dekont numarasini bilmen gerekiyor fakat tercih edilen bir islem degildir.
yapilmasi gereken ters islem mantiginin kullanilmasidir.
ayrica simla arkadas için iade isleminin nereden yapildigi önemli çekten yapilanlar silinemiyor ama dekonttan yapilan silinebiliyordu
|
|
Çaylak
Üye Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bankaya tahsile verdigim bir çek protesto oldu. Bu çeki, Dekont Modülünden Bankadan gelen Karsiliksiz Dekont Çek Dekontundan Giris yaptim ilgili sahsin carisine islenmis. Bu çeki aligim firmaya iade edecegim fakat Senet Çek Iade Dekontundan Müsteri çekleri kismindan iade edemiyorum. Bu kodla kayit edilmis kayit bulunamadi uyarisi veriyor. Nasil bir islem yapmam gerekiyor. Selamlar.
|
|
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Zaten iade islemi gerçeklesmis.
Dekottan yaptiginiz islemi yazdirmalisiniz.
|
|
|
|
micromak
Üye Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ndi varsa bununla ilgili bir ndi uygulamasi yaptistim yolluyabilirim
|
|
Çaylak
Üye Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Sn.Conari,
protestolu çekler de gözüküyor.
Selamlar.
|
|
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Cari ye islenmis demissiniz.
Devir çek giris izlemede nerede görüyorsunuz çekin yeri ve durumunu?
|
|
|
|
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |