ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
excel den sql 2005 |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tuteme
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2008 Saat 16:59 |
arkadaslar öncelikle imdat ile baslayim 1 haftadir bu isle ugrasiyorum ve hala olmadi nedir olmayan
benim istedigim tblstsabit de bulunan alis_fiyat1 de bulunan degerleri benim istediklerimle degistirmek bunu task impor seçenegi ile her sekilde denedim her seferinde primary key ile ilgili bir hata veriyor ve hiç bir sey olmauyor benim bu islemi yapamma için data base i durdurmamami lazim yoksa primary key mi kaldirayim yoksa tbl stsabit export edip sonra sql de kaldirip yuenidenmi yükley,m bilemdim simdi hatay gelince < ="Content-" content="text/; charset=utf-8">< name="ProgId" content="Word.">< name="Generator" content="Microsoft Word 11">< name="Originator" content="Microsoft Word 11"><> Operation
stopped... -
Initializing Data Flow Task (Success) -
Initializing Connections (Success) -
Setting SQL Command (Success) -
Setting Source Connection (Success) -
Setting Destination Connection (Success) -
Validating (Success) -
Prepare for Execute (Success) -
Pre-execute (Success) -
Executing (Success) -
Copying to [EKIM2008].[dbo].[TBLSTSABIT] (Error) Messages · Information
0x402090df: Data Flow Task: The final commit for the data insertion has
started. · Error 0xc0202009:
Data Flow Task: SSIS Error Code DTS_E_OLEDBERROR. An OLE DB error has occurred. Error code:
0x80004005. · Information
0x402090e0: Data Flow Task: The final commit for the data insertion has ended. · Error 0xc0047022:
Data Flow Task: SSIS Error Code DTS_E_PROCESSINPUTFAILED. The ProcessInput method on component
"Destination - TBLSTSABIT" (395) failed with error code 0xC0202009.
The identified component returned an error from the ProcessInput method. The
error is specific to the component, but the error is fatal and will cause the
Data Flow task to stop running. There
may be error messages posted before this with more information about the
failure. · Error 0xc0047021:
Data Flow Task: SSIS Error Code DTS_E_THREADFAILED. Thread "WorkThread0" has exited
with error code 0xC0202009. There may be
error messages posted before this with more information on why the thread has
exited. -
Post-execute (Success) -
Cleanup (Success) Messages · Information
0x4004300b: Data Flow Task: "component "Destination -
TBLSTSABIT" (395)" wrote 4732 rows. |
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ayni kod ile Stsabit e import edemezsiniz dogal olarak Primary Key den dolayi.
Tabloya Export edin fiyatlari güncelleyin. Sonra tekrar import edin.
Tabi hareket v.s. olmamasi lazim.
veya belgenizde ki kodlari update edecek SQL cümleri olusturarak Execute edin.
|
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
tuteme
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
sayin conari
anladigim kadari ile biz bunu hedef excel olacak sekilde aldik sonra fiyatlar degistirdik ve ayni sekilde sql e atmayi denedik ama hata hep ayni hatta excel tamamen temizleyip upload etsem bile ayni anlamidigim primary key burda stok kodu imis onu slip atmayi dnesemde bos atamyi densemsde olmuyir ve hatta primary key kaldirip atmayi denedim bu seferde baska bi hata verdi ben yeniyim mümkun oldu kadar ayrintili anlatabilirseniz mutesekkir kalirim simdi ben export ile verileri excel aldim tamam sonra alis1 fiyatinda bir kaç tanede degisklik yaptim oda tamam sonra import data ile sql atmayi deniyorum ama olmuyor ayni hata bende türkçe karekterlerde sorun oluyor bunla bir alaksi olabilirmi nerde yanlisik yapiyorum Düzenleyen tuteme - 13 Ekim 2008 Saat 17:19 |
|
tuteme
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
arkadaslar merakla bilen birilernin bna yardim etmesini beklyorum yok ben yazmaya üsenirim derseniz ben gerekirse ararimda
umarim birileri bana yardim eder tsk |
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Selam dün yazamadim, Stoklariniz ile ilgili hiç hareket varmidir varsa zaten benim dedigimi yapamazsiniz. Bir excel hazirlayim size ordan kodlari ve fiyati girip update edersiniz.
|
|
|
|
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
http://rapidshare.com/files/154169456/STSABIT_Update.rar.html
Kodlari ve fiyatlari alt alta yazin.
Server ve Sirket ayarlarini yapmayi unutmayin
|
|
|
|
ahmetg4
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Conari
"http://rapidshare.com/files/154169456/STSABIT_Update.rar.html " deki kodunu görmeme izin verir misin acaba?
|
|
Ahmet G4
|
|
yckn
Üye Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
conari;
STSABIT_Update guzel bi çalisma oldugunu tahmin ediyorum.
STSABIT_Update.xls server ve sifre dogru girdigim halde hata veiryor.
hata ----- (compile error in hidden module :Module1)
|
|
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
excel versiyonunuz nedir. Bir yerde hata veriyor. Kodlarda kapali oldugu için bu mesaji veriyor anlasilan ama uygulama çalisiyor normalde.
|
|
|
|
yckn
Üye Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
conari ; program =microsoft exel
isl.sistemi = windows (32 bit) NT 5.01 versiyon no =11.0
yapim no =8302
kodlar çalismiyor.yardimci olursaniz memnun olurum :
kolay gelsin
|
|
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Sifreyi bir türlü tutturamiyorum
yakalarsam bu mesajin altina eklerim.
|
|
|
|
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Sifreyi hatirlayamadim ama baska yollardan VBA kodlarina ulastim.
Sub insertSQL() Dim cn As Object On Error Resume Next Set cn = CreateObject("ADODB.Connection") 'Makro Create Conari Dim vtSql Dim say% Set cnn = CreateObject("ADODB.Connection") cnn.Open "driver={SQL Server};server=" & Range("b1").Value & ";uid=" & Range("b2").Value & ";pwd=" & Range("b3").Value & ";database=" & Range("b4").Value & "" Set cmdCommand = CreateObject("ADODB.Command") Set cmdCommand.ActiveConnection = cnn sonst = [b65536].End(3).Row 'Sat?r Kadar Döngü------------------ For say = 6 To sonst vtSql = "" vtSql = vtSql & "UPDATE TBLSTSABIT SET ALIS_FIAT1=" vtSql = vtSql & Replace(Cells(say, 3), ",", ".") vtSql = vtSql & " WHERE STOK_KODU='" vtSql = vtSql & Cells(say, 2) vtSql = vtSql & "' AND SUBE_KODU=" & Cells(say, 1) With cmdCommand .CommandText = vtSql .CommandType = Adcmdtext .Execute End With Next say 'Sat?r Kadar Döngü Sonu------------------ cnn.Close Set cmdCommand = Nothing Set cnn = Nothing End Sub
|
|
|
|
rhan
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 590 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
excel sayfasini import edip view kullanarak update etseniz daha kolay olur bence
|
|
aslan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
sqle yeni bir table ac sube_kodu,isletme_kodu,stok kodu stok adi,satis_fiyat
excel verilerini bunun içerisine al ve tablodan tabloya update ile son noktayi koy takilirsaniz mesaj gönderinn sql cumlesini göndereyim size
|
|
en büyük aşkım NETSIS
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |