ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
otomatik kur güncelleme |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
Schizophrenic
Üye Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2006 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Schizophrenic
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2007 Saat 19:41 |
döviz kurlarini kur güncelleme butonuna tiklamadan otomatik bir job yada baska bir araç araciligi ile aldirabilirmiyiz acaba ? |
|
(sa)
Üye Kayıt Tarihi: 24 Mart 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
selam
aygumus ustadin doviz guncellemesi ile ilgili bir calismasi var diye biliyorum.
bir danis istersen
ama otomatikmi degilmi bilmiyorum
Düzenleyen (sa) - 26 Ekim 2007 Saat 22:39 |
|
(sa)
|
|
Schizophrenic
Üye Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2006 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Schizophrenic
|
konuyu görürse yazacaktir artik biseyler
|
|
NeTSiSFoReVeR
Kidemli Üye ANKARA Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2006 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Puanlar: 821 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NeTSiSFoReVeR
|
Aslinda iyi olur arkadaslar valla bi .exe felan olursa :)
|
|
Schizophrenic
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Schizophrenic
|
job gibi bisey daha iyi olur kanaatindeyim
|
|
NeTSiSFoReVeR
Kidemli Üye ANKARA Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2006 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Puanlar: 821 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NeTSiSFoReVeR
|
olabilir .xml dosyasindan bilgi alacak günün belli saatlerinde kurlari güncelleyecek. |
|
Schizophrenic
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Schizophrenic
|
bir defa alsin onada raziyiz
|
|
AyGuMuS
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: -5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Selam;
bu adresten SCHEDULED TASKS FOR NETSIS adini verdigim Add-On'un sadece Doviz Güncelleme foksiyonu vardir... MRP için de kullanmak isteyen olursa onuda verebilirim ama biraz karisik oldugundan daha sonra yayinlayacam...
Belki isini görür....... |
|
SA
|
|
(sa)
Üye Kayıt Tarihi: 24 Mart 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
eline zihnine saglik aygumus ustadim |
|
(sa)
|
|
emiray
Üye Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
eline saglik üstad. |
|
netsis bir tutkudur.Yaşamak Lazım
|
|
burakerdemir
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2006 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burakerdemir
|
netopenx lisansi olmayan arkadaslar için netopenx istemeyen bir versiyonu mevcut mu acaba?
|
|
Burak Erdemir
|
|
Schizophrenic
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Schizophrenic
|
tesekkürler test ediyorum , problem olursa yazarim burdan
|
|
Schizophrenic
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Schizophrenic
|
@aygumus programi test ettim oldukça güzel çalisiyor,Tesekkürler.
ama bi iki küçük önerim olacakti
öncelikle programdan kullanici sifresi kismi açik geliyor, ben bu programi serverde açik birakip gitmek zorundayim ki burda birisi gördügü zaman bu sifreyi elbette problem olacaktir.
bir diger konu ise eger ki program task managerde yada servis olarak çalisirsa çok güzel olacaktir.
saygilarimla
|
|
AyGuMuS
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: -5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
öncelikli olarak tesekkür ederim.
NetOpenX lisansi olmayanlar için direk TCMB den alacak fonksiyon yazip çalistirma imkanin elbetteki var. Ama sisteminize tanimlanan kurlarla TCMB deki sira numarasini eslestirme problemi olur. Belki Netsis Sira numarasi ile çözerim evde bir göz atayim... Yinede NetOpenX lisansi olmayanlara almalarini tavsiye ederim ileride lazim olacaktir...
Schizophrenic kardesim önerilerin için tesekkür ederim...
Zamanlanmis Döviz; Scheduled Tasks For NETSIS için yazdigim programin küçük br tarafi olsun diye ayirdigim kismi sifreyi görünmeyecek (*****) hale getiririm.
|
|
SA
|
|
AyGuMuS
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Programin orjinali Task Managerda çalisiyor... isterseniz o özellikleride ve mail atma özelliginide ekleyeyim... Sadece bir arkdasin istegi dogrultusunda Yazdigim bir programdan küçük bir alinti yaptim...
|
|
SA
|
|
AyGuMuS
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Selam;
isteklerinden 1-2 sini yaptim... Istersen önceki dosyayi kaybetmeden bunu bi dene hosuna giderse kullanirsin... Programin System Tray da çalismasini saglayan kodlarida bugün yarin eklerim...
Sifre artik *** olarak geliyor... Login kontrolü yapiyor. Mail atabiliyor... |
|
SA
|
|
Schizophrenic
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Schizophrenic
|
@aygumus yaptigin degisiklikler için tesekkürler,
ewet sifre *** geliyor ve sifre kontrolü yapiyor ama bende mail göndermedi, ek bi ayari yada istedigi baska bir sey varmidir ?
|
|
AyGuMuS
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
mail gönderilsinmi checkbox'i ni isaretleyerek MAIL TO (istersen MAIL CC) kisminda gitmesini istedigin kullanicilarin maillerini arada ; kullarak yazman yeterlidir...
|
|
SA
|
|
Schizophrenic
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Schizophrenic
|
bende oyle yaptim ama hatta iki mail yazdim birtanesini mail cc digerini mail to ya yazdim ama iki adresede gelen giden yok :(
|
|
AyGuMuS
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Programin hata vermemesi için o güne ait kur varsa güncelleme yapmasin kisiti koydum. Muhtemelen senin datada kur var hiç güncelleme yapmiyor dolayisi ile mail de atmiyor... Sen o günkü kurlari tamamen sil tekrar çalistir mail atacaktir...
|
|
SA
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |