ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Temel Paketler > ERP Talep/Teklif Modülü
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Teklifler Hk.
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

Teklifler Hk.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
sivanadali Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sivanadali Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Teklifler Hk.
    Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2008 Saat 10:27
Merhaba Arkadaslar, :)

Sorularim olacak,

Ilki söyle ; Satis yaparken girilen kalem bilgilerini satin alma yaparken de kullanmamiz mümkün müdür? Satis teklifi hazirlanirken 30 tane kalem bilgisini girdigimizde Satin Alma teklifini hazirlarkende ayni kalem bilgilerini girmek zorunda kalmamak adina. Çünkü müsteriye satilacak mallar tedarikçiden tedarik edilip satilmaktadir nedeni bu.

Ikincisi ise ; Satis yaparken tüm kalem miktarlarina otomatik olarak %10 katma degeri nasil ekleyebiliriz. fiyat yazildiginda kendisi %10 fazlasini alarak toplama gidecek.

Üçüncü Sorum ; Teklifleri word'e aktarimin nasil saglandigi ve e-mail atildigi..

Yeni netsis kullanicisiyim diyebilirim bir çok tarafini kesfetmeye çalisiyorum, genellikle talep & teklif modülünü sik kullaniyoruz. Eger sorunlarini yazan arkadaslar olursa cevaplamaya çalisacagim bende elimden geldigince.

Tesekkürler,

Herkese iyi çalismalar!!

Düzenleyen sivanadali - 16 Temmuz 2008 Saat 10:27
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 3513
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2008 Saat 08:49
1. Teklif /Talep e çevrilemiyor bildigim kadari ile (Bencede eksiklik gerçekten yoksa)
2. fiyata %10 KDV sonra %18 normal KDV mi ? (stok karti KDV oranlari)
3. DIzayn modülü --tip word /e mail için SMTP server olmali. word alin ordan gönderirsiniz zaten.
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sivanadali Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2008 Saat 09:43
1.Kalem listesini geri çagirmanin kestirme yolu sanirim barkoddan okutmak olacak herhalde bu mümkündür.
2-satis teklifi verilirken kalemlerin ayri ayri fiyatlarini giriyoruz sonrasinda kendisi %10 ilave ederek toplama gidiyor yani kalemlerin tek tek %10 fazla ekleyip yazmak yerine bu hesap islemini Netsis in otomatik yapmasini amaçliyoruz.
3.Bir çok dizayni denedim ama aktarim da sorun yasadim. Dizayni netsise alirken E-Posta seçenegi gözüküyor, nedenini anlamadim. E-Posta uygulamasi sirket parametrelerinden açik olmasina karsin.. E-Posta yada Word kullanan bir arkadasim varsa nasil kullandiklarini açikcasi bilmek isterim.

Cevabiniz için çok tesekkürler..

Iyi Çalismalar Dilerim!!
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2008 Saat 10:32
2. kisim böyle bir sey yok. NDI ile arayazilim yapilarak yapilabilir.
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sivanadali Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2008 Saat 12:09
1 ve 3 için ne dersiniz.

yorumlariniz için tesekkürler.

Iyi Çalismalar,
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2008 Saat 12:33
Aslinda Netsis in bunu yapmasi lazim veya yapti biz bilmiyoruz.
2 tabloda sadece 4-5 alan degisecek okadar.
Dediginiz de bir yöntem, is basa düserse yapacak bir sey yok.

E-posta uygulamasi kullanmiyorum. Dizayni yaptiktan sonra
Cari E posta tanimlamalarini yaptiniz mi?

Word olarak dizayn yapip bir ara kullanmistim Problemim yoktu.
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2008 Saat 13:23
http://www.dosya.cc/WordDizayn.rar.html

burada alabilirsiniz.

Siparis ile ilgili tipini degistirirsiniz.

Düzenleyen Conari - 17 Temmuz 2008 Saat 13:25
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sivanadali Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2008 Saat 13:24
1 için teklif yada talep gönderirken barkod uygulamasi ile sanirim geri çagirabiliyoruz. Dogru mudur? Kalem listesini barkod araciligi ile olusturaibliyoruz demek istiyorum.

Cari E-Posta tanimlamalari yapildi.

Word olarak kullandiginiz dizayn talep teklif ile ilgili ise eger denemem araciligi ile tarafima gönderme imkaniniz var midir acaba?

Tesekkürler,
Yukarı Dön
denver Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı denver Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2008 Saat 00:47
bakin size önerim dizaynda jpeg uygulamasini kullanin bu sekilde problem çikarir size bildiriyim word formatini kullanmayi denedim ben ama istedigimiz gibi olmadi netsisinde bu konuda eksigi var onlarda biliyor...
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2008 Saat 09:00
Extend veya normal excel baglantilari ile de teklif veya baska bir sey için dizayn yapilabilir.
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sivanadali Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2008 Saat 09:46
Orjinalini yazan: Conari Conari Yazdı:

Extend veya normal excel baglantilari ile de teklif veya baska bir sey için dizayn yapilabilir.

Nasil? Tam olarak ne kastettiginizi anlayamadim.

Tesekkürler.
Netsis!!!
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2008 Saat 10:29

SQL ve excel Macrolari ile.

Extend Netsis in ücretli Modülüdür.Sitede Kismi var.

Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sivanadali Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2008 Saat 17:00
Öncelikle herkese yazilari için minnetarim..

Isteklerim ek maliyete katlakmasizin sanirim gerçeklesmeyecek? dogru mudur?

Tesekkürler..
Netsis!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,840 Saniyede Yüklendi.