ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
ERP Fusion Standart 3 client kuramiyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sifirY
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2008 Saat 17:36 |
Merhaba netsisde client kurarken server klasörünü gösterdikten sonra çikan sunucu ismi hatali ve silik.Bunu nasil düzeltebilirim... çok acil
|
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Registry e bakin
HKLM-SOFTWARE -NETSIS
|
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
sifirY
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
baktim ama orada server ismi ile ilgili bir girdi yok.Ben eski makinedeki dosyalari yeni kuruluma kopyalayinca oldu sanirim.Çünkü eski bilgisayar adi CFS idi yeni orneksrv olmasina ragmen client kurarken CFS görüyo sunucuyu
|
|
NETSYS
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
SERVIS KLASÖRÜ IÇINDEKI NETSIFRELEYI ÇALISTIRMAN GEREKIYOR SANIRIM |
|
sifirY
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Netsifreleyi çalistirdim.Basari ile oldu raporu verdi.Client i kurarken Dosya kopyalanamiyor.Kaynak Dosya veya diskten okuyamiyor.
hatasini veriyor
sonra bir ekran çikiyor orada
Activx olarak ortak klasörünün içinde
VCF15.ocx
NNRX.OCX
NSCE.OCX
TLBINF32.dll
dosyalarinin okunamadigini söylüyor.Ortak klasörüne baktigimda zaten öyle dosyalarin olmadigini görüyorum.
He bu arada server 2003 SBS üzerinde kosuyor netsis.Program çalisiyor.Ama client tarafini ekleyemiyorum.Baska yolu yokmudur. client eklemenin
|
|
NETSYS
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
CD VARSA CD DEN YOKSA FTP.NETSIS.COM.TR DEN OLMAYAN DOSYALARI TAMAMLAMAN GEREKIYOR
|
|
sifirY
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
TEKRAR KURDUM SIMDI ESKI DATALARI NASIL AKTARABILIRIM ARTI FTP SIFRE ISTIYOR
|
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
SQL e Attach etmeniz yeterli.
Netsis db si dahil tabikii
|
|
|
|
sifirY
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
TAMAM veri tabanini attach ettim
fakat client kurarken hata vermeden kurulmasina ragmen açmiyor.
BDE 8456
Am error occured while attempting to initialize the Borland Database Engine error ($2108)
seklinde bir hata veriyor
|
|
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
vers.3 dü pardon. Server da BDE administratoru çalistirip DB leri buraya da eklemelisiniz. |
|
|
|
sifirY
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Cevaplariniz ve ilgiliniz için tesekkür ederim. Serverda Netsis çalisiyor problem yok
sorunun client ekleyememek asagidaki hatayi veriyor.Çalistirirken.
client kurarken hata vermeden kurulmasina ragmen açmiyor.
BDE 8456
Am error occured while attempting to initialize the Borland Database Engine error ($2108)
seklinde bir hata veriyor
|
|
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
clienttaki BDE ayarlarina bakmalisiniz
Denetim Masasi BDE administratoru çalistirarak.
|
|
|
|
sifirY
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
BAKIYORUM SERVER ISMI VS. DOGRU AMA SA ILE GIRMEYE ÇALISTIGINDA
Vendor Initialization failed
Cannot Load ab IDAPI servise library
file : NTWDBLIB.DLL
(bu arada BDE yoktu ben kurudum serverdaki cnf dostasini import ettim)
|
|
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
IDAPI32.cfg dosyasini bir kontrol edermisin.
BDAadmin.exe yi çalistirdiginda vt leri görüyormusun görmüyor isen sag tiklayip New ordan MSSQL
sonra olusan alias ayarlari tamamlamayi deneyiniz. hata veren DLL mevcut degilse kopyalayiniz.
|
|
|
|
sifirY
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Çok tesekkür ederim yardimlariniz için. NTWDBLIB.DLL dosyasini system32 klasörüne kopyalayinca çalisti.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |