ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
Nod Sinavinda Tanisma |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
micromak
Üye Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2008 Saat 09:37 |
kisa bir süredir foruma takiliyorum.önümüzdeki sinav forumdaki arkadaslarla tanismak için uygun bir firsat.sinava katilan arkadaslar ile tanismak güzel olur sanirim.Serkn diye bagirirsaniz sinav salonunda duyarim sizi :) |
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ben sinava girersem Istanbul'dan seslenirim. ehehe Imzan dikkatimi çekti de Maliyet muhasebesi öle ögretilebilecek bir sey degil. Muhasebe Tabani, Üretim ile ilgili bilgi falan olmasi lazim.
Uyarlama ilgli falan sikintilar var ise yardimci olmaya çalisiriz. Düzenleyen Conari - 12 Haziran 2008 Saat 10:38 |
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
mehmet_s
Üye Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ben çok eski degilim ilerde belki burdan siki dosluklar edinirsek olabilir. |
|
micromak
Üye Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Iyi kötü muhasebe ve üretim biliyorum.Dikkat edilmesi gereken konular hakkinda yardimci olursaniz sevinirim conari.
|
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Senin üretimin hakkinda, bizim bilgimizin olmasi lazim. |
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
by_m
Üye Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
tanismak isteyen arkadaslar yakasina kirmizi gül takip gelsinler böylece daha kolay taniriz :D NNC üyeleri grubumuz olsun
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |