ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
BFORMU - Iliskisel Serbest Rapor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
onem
Üye Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2008 Saat 09:30 |
Bformu nu alabilecegim bir rapor olusturmak istiyorum. bu konuda hangi adimlari izlemem gerekir. saygilar
Erkan
|
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Valla B formu için bir rapor olusturabildi ise Netsisde birisi helal olsun.
Muhasebede Kanuni Defterlerin içinde var ama, Ben ordaki parametreleri doldurup bir türlü çalistiramadim.Hep eksik diyor.
Zaten sonuçta Satislar için olay basitte, alislar için tutmayacagini düsünüyorum.
|
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Aygumus bu kismin helpine baktigimda
"fatura ve dekont hareketleri raporda listelenecektir" diyor. Profillera bakmadim.
Ama dekonttaki haraketleri ne ye göre yakaliyor bilmiyorum. veya yardim dosyasi hatali yazilmis.
Zaten bence her isletmede dekont modülü farkli sekillerde kullaniliyor. Dolayisi ile Alislar için Standart bir rapor yapmak çok zor diye düsünüyorum.
|
|
AyGuMuS
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: -5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
NETSIS in Standart B formunu aldigi raporu Faturalardan Olusturu Tiklayip Profillerla al... O cümleyi istegine göre yeniden düzenle raporun hazir.
Ancak aldigin cümlede UNION ve SQL2005 de Türetilmis Table olarak bilinen 2 farkli olay var. Onlara dikkat et. UNION kolay ama Türetilmis Table kafani karistirabilir. Onun için Fromdan sonraki Select li yapiyi bir view haline getir. viewi viewden çagir...
|
|
SA
|
|
onem
Üye Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Dekont Için yapilan açiklama...
Genel gider fatura kaydindaki mantikla yapildi. Dolayisiyla girilen genel dekont kaydinda 191 li hesap çalismasi gerekiyor. Özel parametre; MUHASEBE,BFORMUDEKONTSERI ve deger sahasina da dahil edilmesi istenen genel dekont larin serileri tirnak içinde girilmelidir. '01', '02' vb..
ancak muhasebe de prametreleri tam doldurmama ragmen bir sonuç alamadim. ilginç
|
|
AyGuMuS
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: -5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Dosyalarini güncelledin mi?
|
|
SA
|
|
(sa)
Üye Kayıt Tarihi: 24 Mart 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
selam
bende bununla ilgili saglam bir calisma var
isteyen olursa gonderebilirim.
|
|
(sa)
|
|
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
(sa) ne bekliyosun gönderde bir bakayim hemen :)
rapidleregel50 (at) hotmail.com
|
|
by_m
Üye Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bende alabilirmiyim b formu ile ilgili olan calismayi ma_1903(a) hotmail.com
|
|
nazif dural
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nazif dural
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
B formu ile ilgili çalismayi bana da gönderirseniz sevinirim nazifdural@hotmail.com
|
|
Çakırefe
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Sayin sa,
Buraya ekleyinde tüm vatandaslar istifade etse nasil olur ?
Selamlar.
|
|
lamiser
Üye Kayıt Tarihi: 21 Mart 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ben de alabilir miyim
lamiser1@mynet.com
Tesekkürler.
|
|
jung
Üye Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2007 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
jung
Üye Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2007 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bende istiyorum :)
|
|
mutlu
Üye Kayıt Tarihi: 09 Mart 2009 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
muhasebe modulunden sacma bi rapor cikio
ama bi arkadas saglam demiste
sanmiyorum saglam bi çalisma oldugunu
netsiscilerin kendi ilede (egitim uzmanlari ile)gorustum bakalim dedi hala bi heber yok
|
|
Hakettiğimi alırım
|
|
micromak
Üye Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
netsiste hangi noktada yanlis çikiyor onu anlamadim eger gerekli isaretlemeler yapiliyorsa b formu saglikli bir sekilde veriyor müstahsil faturalarinda bir ara sikinti vardi onuda çözmüs olmalari lazim B FORMU BASLIGINDA AYGUMUS USTANIN BELIRTTIGI SEKILDE NETSISTEDEKI VIEW KULLANARAK FUNCTION ÖRNEGINI VERDIM Onu incele istersen BENIM ISTEDIGIM BU DEGIL DIYORSAN DAHA FARKLI BIR SEYLER YAPILABILIR
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |