ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
LABELVIEW |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
kentbt
Üye Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2007 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2008 Saat 15:20 |
slm labelview in nasil kullanildigi hakkinda biraz help alabilirmiyim. ben hep netsisden yaptim dizaynlari ama sanirim burdan daha basit oluyormus.simdiden çok tesekkur ederim....
|
|
(sa)
Üye Kayıt Tarihi: 24 Mart 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
selam
labelviewda yapilan dizaynlar netsisteki dizaylara göre gerçekten çok daha basit.
txt olarak disari alip netsisten iceri alinip basmasi daha kolay.
hazirlanisi : karsimiza cikan ekran ozelliklerinden etiket tipini secip ve yazi tipini secip ekran uzerinde istedigimiz ayari yapiyoruz.(yazi barkod cizgi). ama yazi tipinde cok fazla secenegimiz yok. cunku txt olarak disari alirken ascii karakter verebiliyor. buda bizim netsise almamizi engelliyor.
kolay gelsin
|
|
(sa)
|
|
kentbt
Üye Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2007 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
üstad ben bunu txt olarak kaydedemedim o yüzden de netsise alamiyorum |
|
(sa)
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
selam kentbt
yaziciya gonderirken dosya olarak denermisin ?
|
|
(sa)
|
|
kentbt
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
etiketin boyutu tam tutmuyor sanirim txt olarak bisey yazdim asagi kaydiriyor ve fazla etiket çikartiyor 5cm genislik 3 cm de boy var etikette
|
|
(sa)
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
txt iceri alirkenmi
yoksa labelviewdami ?
|
|
(sa)
|
|
kentbt
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
label view de asil boyutlari tutmadi henüz daha netsise alamadik bide orda bir sürü dert olur bu simdi
|
|
(sa)
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
selam
etiket boyutu sectinmi
yoksa kendinmi tanimladin ?
|
|
(sa)
|
|
kentbt
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
haci ben label view den hazirladim herseyi simdi netsisde ne yapmam lazim txt yi netsise aldim ama alanlari nasil okutacam onu anlayamadim...
|
|
(sa)
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
selam
txt icinde yazili olan alanlari silip [*1*]
1 = stok adi(barkod dizayni basilacak alandan seciyorsun)
dosyayi saklayip iceri alabilirsin.
|
|
(sa)
|
|
kentbt
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ok o kisimlarida yaptim peki içeri aldiktan sonra saha bilgilerine bilgiler otomatik aktariliyomu ya da benim orda yapmam gereken bisey varmidir. portu seçmekden baska
|
|
(sa)
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
selam iceri aldiktan sonra ordaki saha bilgilerine gore ciktiyi ayarliyor. yani portu ayarla ve tadini cikar.baska biseye gerek yok ustadim
|
|
(sa)
|
|
kentbt
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
'SA' acayip soruyorum bugün ama bu cihaz basmiyo datamax e class cihaz hadi netsisden yapalim dedik onu hiç basmiyo labeldan test sayfadan basiyo netsise yükle deyince bisey gelmiyo nerde bisey atliyoz anlamadim ki |
|
kentbt
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
içeri aldik simdi tek sorun fiyatlarda ondalik hane sorunu ve stok adinda türkçe karekter sorunu kaldi
|
|
(sa)
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
selam mudurum
onuda
yaziciyi driveri ile kurarsan problem kalmamasi gerekir.
|
|
(sa)
|
|
kentbt
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
karekter sorununuda halletik ama yaziciyi driver ile kurmamiza ragmen ondalik sorunu düzelmedi. |
|
(sa)
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ondalik
fiyattami basamiyorsun?
uzunlugu arttirdinmi ?
[*28*,2 ] parantez icine ondalik ile ilgili bir deger giriliyor diye hatirliyorum.
bi denermisin
|
|
(sa)
|
|
(sa)
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
adres ver sana yapilmis bir ornek gondereyim.
|
|
(sa)
|
|
kentbt
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
yok hacim basmiyor satis fiyat1 i basmaya çalisiyorum
|
|
emiray
Üye Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
merhaba kentbt,
text dizayn da ondaliklarin nasil yapildigini görebilirsin. O Q0 q310 S4 D5 ZT JF N B106,461,3,1,3,0,71,N,"[*28*]" A266,371,3,4,1,1,N,"[*49*]" A41,485,3,4,1,1,N,"[*1;30,1*]" A73,485,3,4,1,1,N,"[*1;30,2*]" A185,461,3,3,1,1,N,"[*28*]" LW1,507,1,1 P1 |
|
netsis bir tutkudur.Yaşamak Lazım
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |