ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
BA ve BS formlari raporu |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2008 Saat 10:06 |
Özellikle ithalat ve Ihracat yapan firmalar bu raporu nasil aliyorsunuz.
|
|
onem
Üye Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Rivayete göre son set ile güncellendikten sonra Muhasebe - Raporlar - Kanuni Defter Basimi - BFormu Basimindan parametreleri tam olarak doldurup faturadan olustur diyince gride atiyormus rapor diyince de XML olusturuyormus. Sevgiler,
Erkan
|
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bende ondan sormustum zaten bende alanlari doldurdum ama hep eksik mesaji vermisti. Ayrica dekontlarda 01,02 gibi dekontlarin serilerini yazmakla nasil bir mantik kurdular onu anlayamadim dekont toplamindan KDV hesabinin toplamini mi çikariyorlar aceb ne yapiyorlar.
sen olusturabiliyorsan bir profillerdan bakiver.
|
|
(sa)
Üye Kayıt Tarihi: 24 Mart 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
selamlar
bende bununla ilgili saglam bir calisma var
isteyen olursa gonderebilirim.
|
|
(sa)
|
|
emiray
Üye Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ba-bs formu 406 setinden itibaren çalisiyor. önceleri banada hep eksik diyordu. tüm alanlari eksiksiz ve tam doldurmak gegrekiyor hiç bir alani bos geçmeyin. fatuirs den bir view olusturdum ve simdi onu kullaniyorum. dekontdaki giris ve çikislar için denemedim ancak neden olmasin, netsis dekont hareketlerinden olusan kayitlari muavinden yada yevmiye kayitlarindan kontrol ettiyordur bence, gerekli yerlere kisit verilip select ettirilebilir. Neden olmasin?...
|
|
netsis bir tutkudur.Yaşamak Lazım
|
|
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
@Emiray 4.10 seti kullaniyorum su anda 4.0.10.1472 vers.
her alana bir seyler karaladim yazdim. bende yinede eksik bilgi diyor.
Bir de alanlari neden kaydetmiyor orayida yakalayamadim her seferinde tekrardan yazip deniyorum. Neyse
Dedigim gibi dekont modülünün kullanimi firmadan firmaya degisiyor.standart bir rapor olamaz.
Mizan ve Muavinden ulasmak ta olabilir tabi ama Altyapi ne asamada acaba Netsis'de bunun için.
|
|
emiray
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bugün b formunu çalistirip profilerden kontrol ettim. union ile fatuirs i dekotrayi müstahsili sorguluyor.
alanlari kaydetmek için veritabindan kaydeti kullanin |
|
|
|
emiray
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bugün b formunu çalistirip profilerden kontrol ettim. union ile fatuirs i dekotrayi müstahsili sorguluyor.
alanlari kaydetmek için veritabindan kaydeti kullanin |
|
|
|
onem
Üye Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
en sonunda çözüldü parametre eksik komutunu asmaya basardik. Olay söyle bütün sahalari eksiksiz olarak doldurduktan sonra ne varsa carilerde de ülke koduna gerekli girisleri yapiyoruz ondan sonra çalisiyor. Sevgiler,
Erkan
|
|
meydan32
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2008 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ba ve bs formu bende de sikinti çikariyor elindeki çalismayi gönderebilirmisin Simdiden tskler
|
|
sssercan
Üye Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2006 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Arkadaslar tc kimlik , vergi nosu , vergi numarasi , ülke kodu gibi bölümlerin dolu olmamasi hata vermesine neden oluyor ben tek tek düzelttim sonra rapora ulasabildim. |
|
Yaradilani Severim Yaradandan Ötürü
|
|
meydan32
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2008 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Arkadasim su anda bende mevcut olan cari sayisi asagi yukari 500 ile 750 adet uzerindedir bunu tek tek girmem baya bir vaktimi alacktir sql herhangi bir cumle yazarak onlari esitleme sansim varmidir Tskler. |
|
sssercan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
sql den pek anlamam ama öyle bisey olacagini tahmin etmiyorum grup kodu vs. gibi seyler olsa yapila bilir ama sql ile olmayanlari çikarabilirsin sanirim. |
|
|
|
NeTSiSFoReVeR
Kidemli Üye ANKARA Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2006 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Puanlar: 821 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NeTSiSFoReVeR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Arkadaslar eksik bilgileri netsis cari modülü islemler hizli degisikliklerden yapabilirsiniz. Her türlü alan güncellenemez ama ulke kodu felan güncellenebilir. En saglikli olani el ile manuel düzeltmek olacaktir.
|
|
jung
Üye Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2007 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
arkadaslar bu sabah gözüme ilisti :)
eger genel dekont kaydindan girerseniz bs ba formlarina hiç bisey gelmiyor.
Ancak dekont-genel gider cari hesap fatura kaydindan girilince formlara getiriyor....!!!...!!!
çözüm ortagimiz bize böyle anlatmamis idi. kendi kendimize çözüyoruz....!'^!'^^!'^!
peki simdi yeni sorunumuz su :
"genel dekont kaydi"ndan girdigimiz faturalari nasil "genel gider cari hesap fatura kaydi"
na geçirecegiz 5 aylik hareket var dekontta :(
??
|
|
meydan32
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Fusion6 kullanan Arkadaslar BA VE BS formlari alakali biraz önce görüstüm 4.0.12 surumunun olmasi gerekiyormui. Idyer sette eksiklik var dediler. KOlay gelsin |
|
sssercan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bende 4.0.10 var kullaniyorum isimi görüyor. |
|
|
|
mehmet_s
Üye Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Netsis bu meseleyi 4.12 de çözmüs sanirim su linkte ilgili dökümani incelermisin
kolaygelsin!.
|
|
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Link çalismiyor. |
|
emiray
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
http://www.netsis.com.tr/Dokumanlar/7_Destek/2_dokumanlar/BA_FORM.PDF
arkadaslar bu dogru ancak browser linke ulasamiyor. Linkin yeri http://www.netsis.com.tr web sayfasinda DESTEK altinda DOKUMANLAR da ki 1 satir. Düzenleyen emiray - 20 Mayıs 2008 Saat 15:13 |
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |