ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
HATA 13059 YARDIMMM!! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
scele
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2008 Saat 11:17 |
Veritabanindan kaynaklanan hata!
[Netsis Veritabani Hatasi BDE Hata : 13059 BDE Hata Mesaji : General SQL error. Native Hata : 13059 Native Hata Mesaji : Attempt to fetch logical page (1:4000) in database 'BUSE08' belongs to object 'TBLSTSABITEK', not to object 'TBLFATUIRS'. DBQuery : SQL : SELECT * FROM FATUIRS WITH (NOLOCK) WHERE (FTIRSIP = '1') AND (FATIRS_NO = '000000000306947') AND SUBE_KODU = 0 PARAMETRELERLE OYNANMIS SANIRIM BU HATAYI VERIYOR YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN ÇOK ACILL!!!
|
|
(sa)
Üye Kayıt Tarihi: 24 Mart 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
selam
ne islem yaparken bu hatayi veriyor
|
|
(sa)
|
|
scele
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
satis ve alis faturalarini islerken bu hatayi veriyor faturalari 2gündür elden kesmek zorunda kaliyorum kayit etmiyor
|
|
(sa)
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
selam
oncelikle bir dbupdate onerebilirim.
sonrasinda dataya dbcc yapmakta fayda var diye dusunuyorum.
isletim sistemi nedir ?
|
|
(sa)
|
|
scele
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
o dediklerinden hiç bisi anlamadim adim adim gitmeyi önersem :) satis parametlerinden falan tek tek söylesende yapsam isletim sistemi entegre w3
|
|
(sa)
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
selam o zaman adim adim gidelim baska bir sirkette bu hatayi aliyormusun ?
|
|
(sa)
|
|
scele
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
2007 senesinde faturalarda bu hatayi almiyorum su 2gündür bu hatayi veriyor parametlerden olgunu düsünüyorum bitek faturalarda bu hatayi veriyor çünkü
|
|
(sa)
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
selam
bu hata parametrik degil bana gore.
yeni bir tane stok karti acip fatura kesmeyi denermisinz. ayni hatayi alacakmisiniz bakalim
|
|
(sa)
|
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
2007 sirketinde
Sene sonu Devir
>Kayit Kontrollerinde
>Stok Sabit Kayitlari Kontrolünü
çalistirin.
|
|
scele
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ben sanirim sorunumu tam olarak anlatamadim 2008faturaya girdigimda yukardan kayitta ve satis faturasina tikladigimda bu hatayi aliyorum ayni sekilde alis faturasindada bu hatayi veriyor |
|
scele
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
cevaplarinizi bekliyorum bana yardimci olabilicekmisiniz bu konuda :(
|
|
(sa)
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
selam dbupdate yapin
|
|
(sa)
|
|
scele
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
o dedigini nasil yapicam bi bilsem :) biraz yardimci olursan ,su 2007ye girip sene sonu devirden hallettim o dedigini ama gene olmadi banamisin demiyor :))
|
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
not to object 'TBLFATUIRS'. demis buraya dikkat etmemistim.
Bu tablolar olusmamis veya uygun degilr.
Siz 2008 sirketine veri girmedi iseniz . Tekardan Yeni yil kopyalama yapiniz.
eger Girdi iseniz DBupdate yapin
Program klasörü altinda \servis\dbupdate.exe
sonra adimlari kontrol edin.
|
|
(sa)
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
selam
bu tablolarin view larini tekrar yaratirmisiniz
|
|
(sa)
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |