ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Temel Paketler > ERP Banka Modülü
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Banka Modülü
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

Banka Modülü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
BİLAL Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: -1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı BİLAL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Banka Modülü
    Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2007 Saat 13:58
 Banka modülünde "Faiz Kaydi Degisikligi'nin tam olarak amaci nedir? Hesap açarken bir kere bu islemi yapacagiz ama mantigi ne ?

soru: VDSZM havale gönderemiyorsak nedeni nedir?
                 Cvp: Faiz kaydi degisikligi yapilmamistir. 
HERŞEY BİR FİKİRLE BAŞLAR..
Yukarı Dön
burakerdemir Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı burakerdemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2007 Saat 15:36
eger hesap vadeli ise dönem sonunda tahakkuk edecek veya ödenecek faiz tutarini belirlemek için faiz oraninin girilmesi gerekir. her faiz degisikliginde yapilmalidir.
Burak Erdemir
Yukarı Dön
GungorYilmaz Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı GungorYilmaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2007 Saat 12:27
Selamlar Bilal Bey;

Netsis Banka modülü bazi bankalar ile entegre olarak online çalisabilmektedir. Her banka yeni müsterilerine açilan hesaplari için yaptiklari islemdir Faiz kaydi degisikligi elinizde bir banka defteri örnegi varsa bakabilirsiniz her ayda bir yada yillik toplam olarak 0 da olsa o kayit islenir. Yani faiz kaydi degisikligini yapmak zorunda olmanizin sebebi banka modülünün online olarak çalisabiliyor olmasi ve vadeli hesaplariniza gelen faiz in otomatik olarak islenebiliyor olmasidir.
Iyi çalismalar... 

Güngör Yılmaz
Yukarı Dön
emiray Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 39
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emiray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2007 Saat 16:01
arkadaslar bundan bir kaç yil önce çikan bankacaçilik mevzuatindan önce tüm bankalar vadesiz mevduat hesaplarina yillik %1 ile %3 arasinda degisen oranlarda faiz veriyorlardi. Yani su; sen benim bankamdaki vadesiz hesabinda para tuttun ve bende sana gönlümden koparak parana %3 ile faiz veriyorum. helal hos olsun adi altinda bir uygulamaydi. Mevzuat degisti % ler 0 oldu. Hiç bir banka su anda vadesizlere havadan para vermiyor.(aksine buldumu masraf adi altinda parayi kidim kidim eksitiyor.) bazi bankalarin cüzdanlarinda sene basinda faiz 0 olarak bir satir vardir. Bazilarida bu satiri kapatti ancak yinede faiz 0 olarak hala var. Netsis de banka modülünü yazarken bunu devam ettirdi. Vadesiz bir hesap açildigi zaman faiz kaydi girilmesi gerekiyor. sene sunundada faiz kapanis kaydi yapiliyor. hepsi bu.  
Yukarı Dön
BİLAL Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Puanlar: -1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı BİLAL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2007 Saat 18:34
 Netsis'i birakmistim geri döndüm . Geç gelen bir tesekkür olacak ama yigidi öldür hakkini yeme derler. Çok açiklayici oldun. çok tesekkür edeirm emiray arkadasim. Sizede tesekkür ederim güngör bey. Insanlik ölmemis.....
HERŞEY BİR FİKİRLE BAŞLAR..
Yukarı Dön
emiray Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 39
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emiray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2007 Saat 23:25
Orjinalini yazan: BILAL BILAL Yazdı:

Netsis'i birakmistim geri döndüm . Geç gelen bir tesekkür olacak ama yigidi öldür hakkini yeme derler. Çok açiklayici oldun. çok tesekkür edeirm emiray arkadasim. Sizede tesekkür ederim güngör bey. Insanlik ölmemis.....

sende sagol BILAL kardes.
netsis bir tutkudur.Yaşamak Lazım
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,594 Saniyede Yüklendi.