ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Temel Paketler > ERP Dizayn Modülü
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - ''0''dan Fatura Dizayni Yardim!!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

''0''dan Fatura Dizayni Yardim!!!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
ilker0242 Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ilker0242 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ''0''dan Fatura Dizayni Yardim!!!!
    Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2007 Saat 11:36
merhaba arkadaslar yeni konu açmadan netten arastirdim ama bualamadim ben sifirdan bir fatura dizayni yapmak istiyorum...varsa bir link yada döküman rica edebilir miyim??
bilmiyoz kardesim ayıp mı?örencem ama!!!!!
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ilker0242 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2007 Saat 11:53
arkadaslar bulunmaz hint kumasinimi istedim acaba!!!!!!
Yukarı Dön
gullpasha Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: -5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gullpasha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2007 Saat 12:00

Selamlar hojam..

Ben de böyle bir dökümantasyon aradim ama çok genel anlatiyor.

Kendim daha önceden yapilmis olan dizaynlari karistirarak ve (sa)adli üstadin yardimlariyla biraz dizayn konusunda bilgilendim.

Istersen birkaç tane farkli dizayn örnegi gönderebilirim.
test sirketinde inceler, yapar bozarsin.

Görüsmek Üzere...
Yukarı Dön
NeTSiSFoReVeR Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge
ANKARA

Puanlar: 821
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NeTSiSFoReVeR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2007 Saat 13:45

Dizayni en iyi helpden ögrenebilirsin. Sifirdan ögrenip yapabilirsin. Temel olarak orda hersey var. Ileri düzeyde biz sana yardimci oluruz.

Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ilker0242 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2007 Saat 13:52
walla gullpasha  kardesim gönderirsen sevinirim....bekliyorumm
Yukarı Dön
(sa) Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı (sa) Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2007 Saat 14:10
selam
dizayn modulune gir. kayittan dizayn tanimlama dizayn ismi verip hangi modulde basacagini sectikten sonra dizayni kaydet sonra secip buyuk butona bas. ilk ekranda genel bilgileri ayarlayacaksin. orda sadece mantik yurutmen gerekli. kalemler hangi satirdan baslayacak. kac kalem yazacak. toplamlar kalem sonundami yoksa sabitmi olacak. sonra yapman gereken kalem bilgilerini tanimlamak.
orda cari icin adres ilce il tel vergi dairesi vergi no tarih fisno stok için stok kodu adi miktar birim fiyat tutar varsa satir iskonto mal fazlasi iskonto. toplamlarda brut tutar kdv genel toplam yazi ile toplam vs. bilgileri tanimla isini cozecektir. kullanici hesabimdaki mail adresine mail atarsan sana ornek dizayn gonderebilirim.
(sa)
Yukarı Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gullpasha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2007 Saat 15:24
forumdaki mail adresine gönderiyorum simdi hojam.
Yukarı Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gullpasha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2007 Saat 15:39
üstad mailimde bir sorun var hata veriyor gönderirken.
ata geçtigi anda göderceem
Yukarı Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gullpasha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2007 Saat 15:54
üstadim su anda 5 adet dizayn gönderdim mail adresine
umarim isine yarar.
Hepsi farkli alanlarda dizaynlar.
Yukarı Dön
NETSYS Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NETSYS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2007 Saat 17:03
NETSISTE DIZAYN ANLATILMAZ YASANIR...Confused
Yukarı Dön
(sa) Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı (sa) Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2007 Saat 17:20
selam
yasayalim o zaman mudurum.
(sa)
Yukarı Dön
NeTSiSFoReVeR Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge
ANKARA

Puanlar: 821
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NeTSiSFoReVeR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2007 Saat 18:23
Orjinalini yazan: NETSYS NETSYS Yazdı:

NETSISTE DIZAYN ANLATILMAZ YASANIR...Confused
Aynen katiliyorum. Her Netsis'cinin bi dizayn tasarimi vardir. Ben ilk dizayn yaparken çok tirmalamistim Smile. Ama simdi çok kisa sürede dizayn yapabiliyorum. O yüzden zorluk çekmeden mutluluga ulasamazsiniz. Wink
Yukarı Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gullpasha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2007 Saat 09:02
yasamadan olmuyo bence de.
Ama (sa) üstadimin bana baya bi faydasi dokundu, özellikle dizayn konusunda.
Su anda rahat bir sekilde dizayn yapabiliyorum.
Yardimi okuyunca pek de anlamamistim açikcasiWink
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ilker0242 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2007 Saat 09:42
arkadaslar hepinize tsk ederim özellikle gullpasha  kardesim sana ayri bi tsk ederim...eywallahh
Yukarı Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gullpasha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2007 Saat 10:48

Rica ederim üstadim, faydam dokunduysa ne mutlu bana.. Ben de burda (sa) hocama ayri bir parantez açayim o zamanClap saol hojam..

görüsmek üzere... 
Yukarı Dön
(sa) Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı (sa) Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2007 Saat 15:04
selam
lafi olmaz mudurum.
her zaman yardima hazirim

(sa)
Yukarı Dön
alicebel Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı alicebel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mart 2008 Saat 21:50
Selamlar arkadaslar.

Buradaki yazilari okudum ancak ben bir türlü Kalem de seçtiklerimi yazdiramiyorum.
Bu konuda yardimci olurmusunuz.
Yazicim - Windows yazicisi. OKI ML-1610
Üst ve Alt bölümlerden yazdirabiliyorum ancak Kalemler den yazdiramiyorum.
Ayrica.
Üst bilgiler de Cari ismini bulamadim. Cari kodu yazdirdim Cari ismini yazdiramadim.
Acaba bizim programda mi bir sorun vardir.
Entegre @6 kullaniyorum. Yardimci olabilirseniz sevinirim.

Herkese iyi çalismalar dilerim.
Yukarı Dön
(sa) Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı (sa) Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mart 2008 Saat 08:13

günaydin

kalemde sectiklerimi yazdiramadim?
bunu tam ornekli yazarmisiniz buraya. hatayi gorelim ordaki.
oncelikle genel bilgilerden kalemler baslangic satirini kontrol edelim.kalem bilgilerinde 2 kalem alanini secelim. cikmasini istedigimiz alani secelim satir vermeden sutun ve uzunluk verelim. kisaca bu sekilde cikmasi lazim.
cari isim 5003 bu arada. sizin programda sorun olacagini sanmiyorum.
degerleri kontrol edelim mutlaka basacaktir.
(sa)
Yukarı Dön
alicebel Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı alicebel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mart 2008 Saat 10:01
MERHABA
ÖNCELIKLE TESEKKÜR EDERIM
KALEM BILGILERINDE 4000 ILE BASLAYAN SEÇENEKLERDEN ISTEDIGIM ALANLARI SEÇIYORUM MESELA 2 KALEM PROGRAM HEPSI DIYORUM ALAN BILGISI 4000 IÇINDEN STOK ISMI IÇIN 4002 YAPIYORUM SATIR VERMEDEN SÜTÜN 10 UZUNLUK 30 DIYORUM AMA HIÇ BIRSEY GELMIYOR.GENEL TOPLAM GELMIYOR. SIMDIDEN YARDIMINIZ IÇIN TESEKKÜRLER

Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 3513
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mart 2008 Saat 11:28
baslangiç ve bitis koordinatlarini dogru tanimladinizmi? 10. sutundan basla gibi, baslangiç 1 olmasi lazim v.s. birde kosul falan olmadigina eminsiniz degil mi?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,566 Saniyede Yüklendi.