ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
excelden ERPyee sayim girisi aktarmak |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||||||||||||
deniz
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2007 Saat 15:15 |
|||||||||||
merhabalar
yaptigimiz stok sayimini excelde listelemistik.netsise nasil aktarabiliriz?
tesekkürler.
|
||||||||||||
Misafir
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||||||||||
bu islem sql server üzerinden import data islemlserini kullanarak excelden tblsayim tablosuna kayit eklenerek yapilabilir. |
||||||||||||
(sa)
Üye Kayıt Tarihi: 24 Mart 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||||||||||
selam
tblsayim tablosunu disari alip
elindeki stok kodlari ve miktarlarini bu tabloya alip iceri dts'den aktarabilirsin.
(disari alip iceri almak bana daha kolay geliyor.)
yada stok,islemler,stok sayim islemleri girisinden manuel girebilirsin.
saygilar
|
||||||||||||
(sa)
|
||||||||||||
Schizophrenic
Üye Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2006 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Schizophrenic
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||||||||||
aynennnn
|
||||||||||||
Misafir
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||||||||||
Bu içeri disari olayi hosunuza gitti galiba....
|
||||||||||||
(sa)
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||||||||||
ne gibi hosumuza gitti ?
|
||||||||||||
(sa)
|
||||||||||||
Schizophrenic
Üye Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2006 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Schizophrenic
|
|||||||||||
pardon, anlasilmadi ?
|
||||||||||||
(sa)
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||||||||||
ne gibi hosumuza gitti
hic anlam veremedim. ????????????
????????????????????????????????
|
||||||||||||
(sa)
|
||||||||||||
deniz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||||||||||
tesekkürler cevaplariniz için
herkese iyi aksamlar
|
||||||||||||
AyGuMuS
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: -5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||||||||||
Ben sahsen veriyi önce disari alip tekrar içeri almak olayini pek yapmiyorum... Direk olarak Temp Table'a ham bir sekilde veri alip gerekli degisikliklerden sonra Orjinal Tabloya Insert ediyorum...
Ancak benden bu konda yardim iseyen arakadaslara Datayi atmak istedikleri Tabloyu Disari alip o sablonda verilerini doldurmasini sonra içeri almalarini tavsiye ediyorum. Diger arkadaslarimda ayni sekilde isi basit bir sekilde yeni arkadaslara yaptirmaya çalisiyorlar. Yoksa çokda hosumuza giden bir yöntem degil... Bilmeyenlere anlatmak için en basit ve etkili olani...
|
||||||||||||
SA
|
||||||||||||
Misafir
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||||||||||
Sayin AyguMuS Hocam, Bir yanlis anlasilma oldu. Vaktinizi aldigim ve bu gereksiz konusmalara sebep oldugum için özür dilerim.Yoksa kimseyi rencide etmek veya üzmek degildi amacimiz.
Hakkinizi Helal Edin....
|
||||||||||||
NeTSiSFoReVeR
Kidemli Üye ANKARA Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2006 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Puanlar: 821 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NeTSiSFoReVeR
|
|||||||||||
|
||||||||||||
AyGuMuS
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: -5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||||||||||
Sizin bu konuda herhangi bir sekilde Rencide edici sekilde cevap yazacaginizi kimse düsünmemistir. Ancak ne yazik ki Türkçe çok esnek bir dil... Sonu açik cümle seçmemek gerekir... Herkes her tarafa çekebilir... Konu sadece bundan ibarettir...
Sizde hakkinizi helal edin...
|
||||||||||||
SA
|
||||||||||||
Misafir
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||||||||||
Anlayisiniza çok tesekkür ederim. |
||||||||||||
NeTSiSFoReVeR
Kidemli Üye ANKARA Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2006 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Puanlar: 821 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NeTSiSFoReVeR
|
|||||||||||
Arkadaslar bide söyle bi çözüm var sql bilmeyen arkadaslara özellikle. Netsis yardimci programlar modülünde Netsis transferin altinda sablon olusturma islemi var. Ordan help'e de bakarak bi sablon hazirlayabilirler ve bundan sonraki sayimlari da ordan aktarabilirler bu daha mantikli bence. Üstelik barkod kontrolü bile yapiyor.
|
||||||||||||
deniz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||||||||||
Bu sekilde bir sayim dosyasi olusturdum, ama sablon hazirlama asamasinda yukaridaki formata uygun sablon hazirlayamadigim için sayimlarimi netsis e aktaramadim.
bir çözüm önerebilirmisiniz?
Tesekkürler.
|
||||||||||||
NeTSiSFoReVeR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NeTSiSFoReVeR
|
|||||||||||
Merhaba, Sablon hazirlarken zorunlu olan sahalar var. Sube Kodu, Isletme Kodu, Stok Kodu vb. gibi. Dikkat etmeniz gereken sablona isletme kodu satir 0 sütun 0 öndeger 1 ve ayni sekilde sube kodu satir 0 sütun 0 öndeger 0 olacak sekilde iki saha daha ekleyin. Stok adina gerek yok. Stok kodu ve miktar yeterli.
|
||||||||||||
deniz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||||||||||
TESEKKÜR EDERIM YARDIMLARINIZ IÇIN
|
||||||||||||
NeTSiSFoReVeR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NeTSiSFoReVeR
|
|||||||||||
|
||||||||||||
atilyus
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||||||||||
aslina bakarsaniz halledemedim
|
||||||||||||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |