ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
temelset yardim dosyasi |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
gullpasha
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: -5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gullpasha
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2007 Saat 15:42 |
|
AyGuMuS
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: -5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
Muhtemelen ISA Server kurulu ve internet yasakli o yüzden bu hatayi aliyorsun... ISA da yardim dosyalarina yetki vermelisin...
|
||
SA
|
||
Yeni
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
Explorer 7 kurulu ise ag üzerindeki yardim dosyalarini açmiyor.Vista'da explorer 7 oldigu için sorun oluyor.Bu sorun ile biraz ugrastim ama çözemedim.
|
||
(sa)
Üye Kayıt Tarihi: 24 Mart 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
paylasim icin tesekkurler sayin yeni
|
||
(sa)
|
||
NeTSiSFoReVeR
Kidemli Üye ANKARA Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2006 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Puanlar: 821 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NeTSiSFoReVeR
|
|
arkadaslar çözümünü bilen yokmu bazen benimde basima geliyor bu sorun asamiyorum.
|
||
AyGuMuS
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: -5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
Bende Explorer 7.0 var güvenlik seviyelerini düsürdüm. Bende hiç bir problem olmuyor... Yardim dosyalari görüntüleniyor... |
||
SA
|
||
NETSYS
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
REGISTRYDE LOCAL MACHINE/SOFTWARE/MICROSOFT/HTML HELP/1X ALTINDA
ItssRestrictions / MaxAllowedZone KARSISINDAKI DEGERI 4 YAPIN Düzenleyen NETSYS - 31 Ekim 2007 Saat 16:26 |
||
(sa)
Üye Kayıt Tarihi: 24 Mart 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
NETSYS cozumu yazmis arkadaslar.
tesekurler ustad
|
||
(sa)
|
||
Yeni
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
NETSYS çözümün çalisiyor.Tesekkürler.
|
||
emiray
Üye Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
Verdiginiz bilgi için tesekürler. |
||
netsis bir tutkudur.Yaşamak Lazım
|
||
NeTSiSFoReVeR
Kidemli Üye ANKARA Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2006 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Puanlar: 821 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NeTSiSFoReVeR
|
|
|
||
gullpasha
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: -5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gullpasha
|
|
Sagol Hocam ya, çok makbule geçti,
eywallah, görüsmek üzere
|
||
NETSYS
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
BEN SORUNU GOOGLE DAN ARAYARAK ÇÖZMÜSTÜM.BAZI GARIP SORUNLARDA SON ÇARE BU OLUYOR MAALESEF...
|
||
Yeni
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
vista'da kayit defterini degistirmek ayrica netsis'i açarken yönetici olarak çalistirmak gerekiyor.
|
||
Schizophrenic
Üye Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2006 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Schizophrenic
|
|
tesekkürler bende zaman zaman sorun yasiyordum, sanirim @6 ile baslamisti bu sorun
|
||
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |