ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Genel > ERP Rapor Hazırlama
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - 4.0.10
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

4.0.10

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
gullpasha Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: -5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gullpasha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 4.0.10
    Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2007 Saat 14:55

Herkese Merhabalar arkadaslar,

Ben sizlere versiyon yükleme ilgili danismak istiyorum.
Biz proje kapatma anlasmasini yeni yaptik ve 4.0.8 dvd si dün elime geçti.
ben versiyon yüklemeye ilk defa sahit olcaam, ama forumda 4.0.10 versiyonun yakin bi zamanda gelecegini okuyorum.
Ben bu 4.0.8. hiç yüklemesem, yakin bi zamanda gelecekse 4.0.10 alinca bunu yüklesem olurmu.
4.0.10 yüklenmesi için 4.0.8. in yüklenmis olmasi gerekir mi?

evet farkindayim bu soru komik geldi size. Big%20smile
cevaplarini bekliyorum üstadlar..

Saygilarimla
Yukarı Dön
kelebek Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 136
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kelebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2007 Saat 14:58
Eger mevcut paketiniz @6 ise direk 4.0.10 yükleyebilirsiniz.Set piyasa kasimda sürülecek.
Yukarı Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gullpasha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2007 Saat 15:01
tam olarak bir tarih verebilir misiniz.+- 5 gün falan da olabilir :)

Yukarı Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gullpasha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2007 Saat 15:01
fusion@6 kullaniyorum bu arada
Yukarı Dön
emiray Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 39
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emiray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2007 Saat 15:06
kasim 15 deniyor fakat bu kasim sonunu da bulabilir.
netsis bir tutkudur.Yaşamak Lazım
Yukarı Dön
kelebek Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 136
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kelebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2007 Saat 15:08

setlerin çikacagi tarihi kesin olarak vermek mümkün degil çünkü acil yetistirilmesi gereken bir kanun çikar çikacak set bekletilir yenilik eklenir.Piyasaya çikar.Sadece kasim ayi diyebiliyorum.

Yukarı Dön
(sa) Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı (sa) Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2007 Saat 15:18
selam gullpasha
bana gore bekle direk olarak 4.0.10 setine gec.
4.0.8 setede gecebilirsin ama 4.0.10 varken, aradada kisa bir sure varken beklemeni tavsiye ederim

saygilar

(sa)
Yukarı Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gullpasha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2007 Saat 15:21

tmm saolasin.

görüsmek üzere
Yukarı Dön
AyGuMuS Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı AyGuMuS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2007 Saat 15:22
http://www.netsis.com.tr/index.asp?sayfa=95 bu adresten azda olsa bilgi edinebilirsiniz... Bu SET YTL geçisinde oldugu gibi mecburiyetleri içinde barindirabilir. Çünkü tam olarak emin degilim ama
adresinde oldugu gibi yapisal degisiklige neden olabilecek bir Teblig var önümüzde...
SA
Yukarı Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gullpasha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2007 Saat 16:05

Tekrar merhabalar arkadaslar,

Bu aksam 4.0.8 i yüklemem istendi. ve ben bu zamana kadar hiç sürüm güncelleme yapmadim. bu konuda ayrintili bir sekilde yardimci olabilecek veya aksam 17:30 dan sonra telefonla yada msn ile destek saglayabilecek üstadlardan haber bekloorum:)

Görüsmek üzere.
Yukarı Dön
(sa) Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı (sa) Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2007 Saat 16:14
selam
oncelikle mutlaka yaninda destek firmasindan bir eleman olsun. cok onemli. cunku 4.0.8 de onayli surum guncelleme degistirildi. ve ben 408'e gecerken problem yasadim. program kurulusu kalkti. tekrar kurduk duzeldi. (progami tekrar kurabilme ihtimaline karsi yaninda adam bulundurmani soyluyorum.) aslinda guncellemede cok problem olmaz. ama 408 istisna bir durum.

egerki cok zorda kalirsan beni arayabilirsin.
(sa)
Yukarı Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gullpasha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2007 Saat 08:52

Call center destegi alarak hallettim üstad, çok saolasin.

Su anda küçük bi sorun var gibi, ama sistemin isleyisinde etki etmiyor.
programi açmak için sirket bilgisi seçtigimiz, kullanici adi ve sifresi yazdigimiz ara sayfada diller sekmesinde TR [?] yaziyor. daha önce bu soru isareti sanirim yoktu.

bu neden olabilir?
Yukarı Dön
(sa) Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı (sa) Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2007 Saat 10:33
selam gunaydin
hayirlisi olsun. gozun aydin.
soru isareti aklima gelmedi bir turlu. ama ephesus.exe'den kaynaklaniyor olabilir.
ama calismana mani degil diye biliyorum.

(sa)
Yukarı Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gullpasha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2007 Saat 11:05
çalismama mani dgil hiçbir uyari da vermedi simdiye kadar.
sadece netsisten bi sql query gönderdiler ve bunu çalistir dediler personel veritabaninda,kopyalayip onu çalistirdim personele.
bu soru isaretinin sebebi sanirim, dgn yükleme yaparken bikaç seyde hata vermisti ve call center da cevap veren bayan, bazi seylerin uzantisini degistirmemi istemisti.
diller adli bi dosyanin da uzantisinin sonuna bi (_) alt çizgi koymami istemisti.
bundan kaynaklaniyor olabilir mi

Yukarı Dön
(sa) Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı (sa) Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2007 Saat 11:09
selam
dosya sonuna (_) isareti koydurmasinin sebebi o dosya kullanilmayacak anlamina gelir.
peki yeni dosyalar gonderdilermi ?

(sa)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,715 Saniyede Yüklendi.