ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
MsSQL E-Book |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Schizophrenic
Üye Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2006 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Schizophrenic
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2006 Saat 16:37 |
MsSql ile ilgili Türkçe E-book ariyorum arkadaslar bu konuda yardimci olabilecek babayigit arkadaslara sonsuz sükranlarimi sunarim
Saygilar |
|
NeTSiSFoReVeR
Kidemli Üye ANKARA Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2006 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Puanlar: 821 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NeTSiSFoReVeR
|
Schizophrenic
Üye Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2006 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Schizophrenic
|
tesekkürler atomkarinca
|
|
carpediem
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2006 Durum: Aktif Değil Puanlar: -1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı carpediem
|
her eve lazim tskler |
|
I LOVE YOU NETSİS
|
|
m.ali
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2006 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
tesekkurler NeTSiSFoReVeR |
|
NeTSiSFoReVeR
Kidemli Üye ANKARA Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2006 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Puanlar: 821 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NeTSiSFoReVeR
|
Arkadaslar linklerdeki dosyalar ERPNe.org download bölümüne eklenmistir oradan indirebilirsiniz. http://erpne.org/download.asp
|
|
emiray
Üye Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhaba ustalar, bugün havam yerinde degil galiba asagidaki cümleyi çalistiramadim.
bu wiev cümlesi iadeler düsüldükden sonra net satisi buluyoriadeleri düstükden sonra net alistutari alis miktarlarina bölüyor ve maliyet fiyatini buluyor, maliyet fiyatini satis miktarina çarpip maliyet tutarini bulup net satis tutarindan maliyet tutarini düsüp net kari hesapliyor olmasi gerekiyor. fakat çalistiramadim, bugün kafa basmadi, yardimci olursaniz beni zahmetten kurtarmis olursunuz, Hepinize simdiden tesekkür ederim. SELECT TOP (100) PERCENT dbo.tblstsabit.GRUP_KODU AS kod, dbo.TBLSTGRUP.GRUP_ISIM AS adi, (ISNULL(SUM(CASE tblsthar.sthar_gckod WHEN 'C' THEN (CASE tblsthar.sthar_htur WHEN 'J' THEN (tblsthar.sthar_nf * tblsthar.sthar_gcmik) END) END), 0) - ISNULL(SUM(CASE tblsthar.sthar_gckod WHEN 'G' THEN (CASE tblsthar.sthar_htur WHEN 'L' THEN (tblsthar.sthar_nf * tblsthar.sthar_gcmik) END) END), 0)) - (ISNULL(SUM(CASE tblsthar.sthar_gckod WHEN 'G' THEN (CASE tblsthar.sthar_htur WHEN 'J' THEN (tblsthar.sthar_nf * tblsthar.sthar_gcmik) END) END), 0) - ISNULL(SUM(CASE tblsthar.sthar_gckod WHEN 'C' THEN (CASE tblsthar.sthar_htur WHEN 'L' THEN (tblsthar.sthar_nf * tblsthar.sthar_gcmik) END) END), 0) / (ISNULL(sum(CASE tblsthar.tblsthar_gckod WHEN 'G' THEN (CASE tblsthar.sthar_htur WHEN 'J' THEN tblsthar.sthar_gcmik) END) END), 0) - ISNULL(SUM(CASE tblsthar.sthar_gckod WHEN 'C' THEN (CASE tblsthar.sthar_htur WHEN 'L' THEN tblsthar.sthar_gcmik END) END) END), 0)) AS kar, dbo.TBLSTOKPH.SUBE_KODU AS sube_kodu FROM dbo.TBLSTHAR INNER JOIN dbo.tblstsabit ON dbo.TBLSTHAR.STOK_KODU = dbo.tblstsabit.STOK_KODU INNER JOIN dbo.TBLSTOKPH ON dbo.TBLSTOKPH.STOK_KODU = dbo.tblstsabit.STOK_KODU AND dbo.TBLSTOKPH.SUBE_KODU = dbo.TBLSTHAR.SUBE_KODU AND dbo.TBLSTOKPH.DEPO_KODU = 0 INNER JOIN dbo.TBLSTGRUP ON dbo.TBLSTGRUP.GRUP_KOD = dbo.tblstsabit.GRUP_KODU WHERE (dbo.TBLSTHAR.PLASIYER_KODU = ' 01 ') AND (dbo.tblstsabit.KOD_5 LIKE ' TICARI ') GROUP BY dbo.tblstsabit.GRUP_KODU, dbo.TBLSTGRUP.GRUP_ISIM, dbo.TBLSTOKPH.SUBE_KODU ORDER BY kar DESC |
|
emiray
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
sakin kafayla düsününce insan kendi hatasini buluyor.
|
|
yenka
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2006 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
SELECT TOP (100) PERCENT dbo.tblstsabit.GRUP_KODU AS kod, dbo.TBLSTGRUP.GRUP_ISIM AS adi, (ISNULL(SUM(CASE tblsthar.sthar_gckod WHEN 'C' THEN (CASE tblsthar.sthar_htur WHEN 'J' THEN (tblsthar.sthar_nf * tblsthar.sthar_gcmik) END) END), 0) - ISNULL(SUM(CASE tblsthar.sthar_gckod WHEN 'G' THEN (CASE tblsthar.sthar_htur WHEN 'L' THEN (tblsthar.sthar_nf * tblsthar.sthar_gcmik) END) END), 0)) - (ISNULL(SUM(CASE tblsthar.sthar_gckod WHEN 'G' THEN (CASE tblsthar.sthar_htur WHEN 'J' THEN (tblsthar.sthar_nf * tblsthar.sthar_gcmik) END) END), 0) - ISNULL(SUM(CASE tblsthar.sthar_gckod WHEN 'C' THEN (CASE tblsthar.sthar_htur WHEN 'L' THEN (tblsthar.sthar_nf * tblsthar.sthar_gcmik) END) END), 0) / (ISNULL(sum(CASE tblsthar.sthar_gckod WHEN 'G' THEN (CASE tblsthar.sthar_htur WHEN 'J' THEN (tblsthar.sthar_gcmik) END) END),0 ) - ISNULL(SUM(CASE tblsthar.sthar_gckod WHEN 'C' THEN (CASE tblsthar.sthar_htur WHEN 'L' THEN tblsthar.sthar_gcmik END) END), 0))) AS kar,dbo .TBLSTOKPH.SUBE_KODU AS sube_koduFROM dbo.TBLSTHAR INNER JOINdbo .tblstsabit ON dbo.TBLSTHAR.STOK_KODU = dbo.tblstsabit.STOK_KODU INNER JOINdbo .TBLSTOKPH ON dbo.TBLSTOKPH.STOK_KODU = dbo.tblstsabit.STOK_KODU ANDdbo .TBLSTOKPH.SUBE_KODU = dbo.TBLSTHAR.SUBE_KODU AND dbo.TBLSTOKPH.DEPO_KODU = 0 INNER JOINdbo .TBLSTGRUP ON dbo.TBLSTGRUP.GRUP_KOD = dbo.tblstsabit.GRUP_KODUWHERE (dbo.TBLSTHAR.PLASIYER_KODU = '01 ') AND (dbo.tblstsabit.KOD_5 LIKE ' TICARI ')GROUP BY dbo.tblstsabit.GRUP_KODU, dbo.TBLSTGRUP.GRUP_ISIM, dbo.TBLSTOKPH.SUBE_KODUORDER BY kar DESC |
|
Yenal KAÇAK
|
|
emiray
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
yenka kardes tesekürler, ben wiev deki cümleyi parçaladim ve excelde tekrar sütun lar üzerinde oynayarak özet raporlarda istedigimi aldim.
|
|
CAGATAY
Üye Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2007 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
(sa)
Üye Kayıt Tarihi: 24 Mart 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
merhaba
forumun download bolumunde zaten sql yardim destegi mevcut. ordanda indirebilirsin
kolay gelsin
|
|
(sa)
|
|
CAGATAY
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
BEN TÜRKÇE DÖKÜMANLARA BAKMISTIM
|
|
denver
Üye Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
arkadaslar bu linkler çalismiyor download bölümündede bulamadim
|
|
fanatiknetsisli
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2006 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 592 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fanatiknetsisli
|
burda verilecek bir cevap vardi, onuda ben yazdim...
|
|
gullpasha
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: -5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gullpasha
|
herkese merhaba.
arkadaslar ben download etmistim isteyenin mail adresine gönderebilirim.
görüsmek üzere, iyi çalismalar herkese.
|
|
CAGATAY
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
[QUOTE=gullpasha]herkese merhaba.
arkadaslar ben download etmistim isteyenin mail adresine gönderebilirim.
KARDES KOLAY GELSIN TÜRKCEYSE BANA YOLLARSAN SEVINIRIM karamanlilar@hotmail.com
|
|
bluewin
Üye Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
VALLA ARKADASLAR ALLAH RAZI OLSUN SIZLERDEN BENDE YENIYIM HEMDE DAHA CICEGIM BURNUMDA NETSISDEN RAPORLAMA YAPMAYA CALISIYORUM AMA COK ZORLANIYORUM SIZIN VERDIGINIZ BILGILERLE BIRAZ DAHA IYIYIM HEPINIZDEN ALLAH RAZI OLSUN COKCOK TESEKKÜR EDERIM ÖMRÜNÜZE VE ELINIZE SAGLIK SAYGILARIMLA
|
|
mehmet_s
Üye Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Kitaba ihtiyaci olan arkadaslar size bir kitap hazinesi linki verecegim :) Ingilizcesi iyi olan arkadaslar. Hepsini Basmaya kalkismayin sakin... ;)
|
|
aayhan
Üye Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2008 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
merhabalar, türkce dökümanlari email atabilirseniz sevinirim, paylasimlar icin tesk ler arkadaslaraybm@hotmail.com
|
|
aayhan
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |