ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
ERP ögrenmek için |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hozatlim
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2011 Saat 16:29 |
Ben bir muhasebe büürosunda çalisiyorum.Iyi seviyede Luca , temel seviyede logo,eta ve bilnex kullaniyorum. netsis ogrenmek için demo vermiyor. peki nasil ogrenmemizi bekliyor?
|
|
taner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
demo alsaniz bile demo ile ögrenemezsiniz programi alip birde netsis destekçinizden uyarlama ve kullanma egitimi almalisiniz zaten programi alinca belli bir süre egitim hakkiniz oluyor
|
|
netsis ayna gibidir kim uyarlıyorsa o kadar cevap verir
|
|
hozatlim
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
baska yolu yoktur yani. ne bileyim hiç etalogo arayan yok herkes netsis elemani ariyor ogrenmek bu kadar zor ise nasil olacak bilmiyorum
|
|
bybarone
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 924 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ögrenmek kesinlikle zor degildir
Zaten mantigini biliyorsunuz (Muhasebenin) onun disinda netsis gelip size demo kurmasa bile internetten arastirirsaniz eger, netsisin kendi sitesinde yayinlamis oldugu --1. http://www.netsis.com.tr/dokumanlar.aspx Linki olan dökümana dayali netsis bilgileri --2. http://www.netsis.com.tr/E-Learning/giris/giris.html Linki Olan görsel egitime dayali netsis ögrenmek isteyenlerin ilk basta en çok isine yarayan egitimi göreceksiniz.. |
|
Iyi çalismalar.
Barancan GENÇ barancan.genc@hotmail.com |
|
mutes
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
En güzel cevap |
|
Mutes=Netsis
|
|
Azerod
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2014 Konum: Ystanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhaba,
Konu çok eski sayylmaz yine de bu konuda yardyma ihtiyacy olan arkada?larymyza bilgi payla?mak isterim. Bende bir ço?unuz gibi istanbul da netsis e?itimlerin olmady?yndan yakynanlardan biriydim. Fakat Netsis Akademi e?itim merkezine gittim. E?itim bittikten sonra synav ba?vurusu yada synav ücreti ödemiyorsunuz. Bir çok arkada?ymyzyn faydalanaca?y bir bilgi olaca?yny dü?ünüyorum. Netsis Akademi www.netsisakademi.com adresinden kontrol edebilirsiniz. Te?ekkür yeterli sevgiler.
|
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Reklam kokan mesajlar bunlar ama,
yeriniz nerede? siteniz adres göremedim . |
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
Azerod
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2014 Konum: Ystanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bilgi amacyyla payla?my?tym. Reklam de?il. Merkezleri Çekmeköy'de ben orada kayyt oldum. Evime yakyn oldu?u için Mecidiyeköy ?ubelerinde ders aldym. Tecrübe etti?imden dolayy soru sormak isteyenlere yardym edebilirim. web sitelerini de yazmy?tym. hatta ileti?im numaralaryny sitelerinden kopyalyyorum.
|
|
fethinho
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
jhepinize merhaba....netsis ve yazarkasa sharp er a495t kullanyyorum ...ürün gönderiminde HATA 14 eot receive mesajy almaya ba?ladym....bu konuda ne yapmam gerekiyor..ilginiz ete?ekkürler..
|
|
fetullah tekeli tekmar süpermnarket 05446550707 elmaly antalya
|
|
Selcuk AdiGüzel
Üye Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2018 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Selcuk AdiGüzel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba,
Uzun bir aradan sonra forum
yeniden aktif oldu. Üyelerimiz soru ve görüşlerini yazıp bilgi paylaşımına
devam edebilirler. |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |