ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
netcopy:ERP Fatura Aktarim Programi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
choban99
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2006 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2006 Saat 17:47 |
Arkadaslar,netsis kullaniyorsaniz ve 2 ya da daha çok sirkette islem yapmak zorundaysaniz Netcopy diye bi ara yazilim var sahane.hepinize tavsiye ederim.eminim pisman olmazsiniz.
|
|
IHUYGUN
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 28 Mart 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bu konuda choban99 a katilmakla birlikte netcopy nin online versiyonu çikti. Islem aninda kopyalama isini bitiriyor. Ben bayramdan sonra bu sürüme geçecem hepinize tavsiye ederim. Kolay Gelsin....... |
|
IHUYGUN
|
|
(sa)
Üye Kayıt Tarihi: 24 Mart 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bende demosunu indirmistim.
guzel program.
|
|
(sa)
|
|
denver
Üye Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ne ise yariyor bu program acaba biraz bizide aydinlatirmisiniz rica etsem...
|
|
emiray
Üye Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
netcopy bir sirketden diger sirkete data aktarim programidir.
Yaptigi islemler ise sunlardir; 1.cari kartlari aktarimi ve update i 2.stok kartlarinin aktarimi ve update i 3.kasalarin diger sirketde açilmasi 4.hesap planin aktarilmasi 5.fatura/irsaliyelerin tarih bazinda ve özelkodlara göre aktarimi 6.dekontlarin aktarimi 7.çek/senetlerin aktarimi 8.siparislerin aktarimi 9.excelden data aktarimi 10.stok özel fiyatlarin olusturulmasi 10.pos dosyalarinin olusturulmasi bu islem manuel ve ya online yapilabilmesi saglaniyor. |
|
netsis bir tutkudur.Yaşamak Lazım
|
|
Schizophrenic
Üye Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2006 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Schizophrenic
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
manuel ve online aktariliyor demisiniz, manuel i anladim kisitlari yada aktarmak istediklerinizi aktariyor ama online de bu islem nasil oluyor ?
|
|
emiray
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
online de siz islem yaptikça kayitlar aninda diger sirkete de kayit yapilmis oluyor. siz sonradan tekrar kisi vererek aktarim yapmiyorsunuz.
|
|
|
|
Vural
Üye Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: -1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Online Netcopy uyarlamasini biz de Ayosis yazilim firmasiyla gerçeklestirdik. Ilk asamada analiz çalismasi için geliyorlar. Analiz yapim asamasinda geçmis tecrübelerinden sizleri de yararlandirip uyarlamalariniza katkida bulunuyorlar.Daha sonra belli bir takvime yayarak uyarlamayi gerçeklestiriyorlar. Aktarilmasini istediginiz kayitlari diger sirkette es zamanli olarak görebiliyorsunuz. Bu güne kadar bi sikinti yasamadik. Tavsiye ederim...
|
|
ben de burdayım
|
|
(sa)
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bende demosunu kurmustum
cok guzel program.
|
|
(sa)
|
|
GungorYilmaz
Üye Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı GungorYilmaz
|
Neycopy programinin yaptiklarin Triger ilede yapilabilir. Ücreti konusunda pek bilgim yok ama bence extra masraf ve extra is gücü.
|
|
Güngör Yılmaz |
|
emiray
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
1 yildir netcopy online kullaniyorum ve 1 yildir herhangi bir sorunla karsilasmadim. zaman ve is gücü yönünden düsünürseniz aylik 1000 sat.faturasi ve 150 al.faturasi
ayrica 5000 adet stok üstüne üstlük 1500 cari ile günlük islem hacmini hesaplarsaniz bence reklam olarak degil zaman ve isgücü yönünden bakarsaniz program kendisini 1 ayda amorti ediyor. not. eskilerin bir tabiri var. "taragin varsa kendi basini tara yoksa berbere gidersin" |
|
|
|
(sa)
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
selam
kesinlikle cok guzel program hakkini vermek lazim diye dusunuyorum |
|
(sa)
|
|
yasinozen
Üye Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yasinozen
|
selam arkadaslar bu programin demosunu nerde bulabiliriz
|
|
emiray
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
buradan ögrenebilirsiniz.
Düzenleyen emiray - 28 Aralık 2009 Saat 00:19 |
|
|
|
yasinozen
Üye Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yasinozen
|
sagol arkadasim bilgi verici oldu ama bir demo indirip incelemem gerekiyor
bu sekilde indirebilecegim bir yer varmidir. |
|
emiray
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
daha önceden demo yu web sayfasindan veriyorlardi. irtibat kurarsan yardimci olacaklari kanatindayim.
|
|
|
|
yasinozen
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yasinozen
|
tesekkürler arkadasim
|
|
burakerdemir
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2006 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burakerdemir
|
arkadaslar bu netcopy söyle bir uygulamayi yapabilir mi?
bir sirketteki satis faturasini diger bir sirkete baska bir cari isime yine satis faturasi olarak fakat fiyatlari belirli bir iskontolu olarak ve seri numaralari (kaynak sirkette seri takibi yok, ama hedef sirkete aktarirken excel tablosundan vs. almali) ile aktarabilir mi?
asil yapacagimiz su. Ihracatlarimizi ihracat sirketimizden yapiyoruz. Ihracat faturamiz bazinda miktarsal olarak bire bir fiyat olarak da belli bir iskontolu olarak üretim sirketi ihracat sirketine fatura ediliyor. islem siramiz ise önce ihracat yapiliyor. o ihracat faturasina göre ayni tarihli üretici firma ihracat firmaya fatura kesiyor.
Yardimlariniz için tesekkürler
Burak
|
|
Burak Erdemir
|
|
fanatiknetsisli
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2006 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 592 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fanatiknetsisli
|
özel uyarlama yapilabildigini biliyorum.
|
|
burda verilecek bir cevap vardi, onuda ben yazdim...
|
|
Hakan Fidan
Üye Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2007 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: -2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hakan Fidan
|
NDI ve Netopenx ile yapilabilir. Kaynak faturayi oku, iskontolari oku ve hedef faturaya Netopenx üzerinden gönder. Kisa ve basit bir uygulama ile çözülebilir.
|
|
Hakan FİDAN
Netsis Proje Danışmanı |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |