ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
Yevmiye fisi açiklamasi |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
mozturk007
Üye Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: YZMYR Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mozturk007
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2016 Saat 12:59 |
|
Selamlar;
Kasadan girilen tüm kayitlarimiz evrak bazinda online muhasebe ile muhasebelesmektedir.Yalniz (TBLMUHMAS) yevmiye fis açiklamalarinda kasa tahsilatlari yada kasa tediyeleri olarak otomatik atilmaktadir.Biz bu açiklamaya ön muhasebedeki kasa açiklamasini otomatik attirma sansimiz varmidir. Simdiden tesekkürler.
|
||
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
ÖZel parametre,
ENTEGRE/KASAACIKLAMADETAY Muhfis için var ama muhmas için yok.. onu bir Job ile fis tipine göre update edebilirsiniz. |
||
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
||
barisb
Üye Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2014 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
Merhaba bende yevmisi fis girisinde bir hesapta hata aliyorum yardimci olabilir misiniz?
Foreign Key : TBLMUPLANSUBE_FKEY Operation Type : Insert Related Tables : TBLMUPLANSUBE <-> TBLMUPLAN DBQuery : MuhFis_Inq SQL : Insert Into MUHFIS (AY_KODU, FISNO, SIRA, HES_KOD, TARIH, BA, TUTAR, REF_KOD, DOVIZTIP, DOVIZTUT, FIRMADOVTIP, FIRMADOVTUT, EVRAKTARIHI, SUBE_KODU, SUBELI, KAYITYAPANKUL, KAYITTARIHI, MGECDK, KULL_ID) Values ( :AY_KODU , :FISNO , :SIRA , :HES_KOD , :TARIH , :BA , :TUTAR , :REF_KOD , :DOVIZTIP , :DOVIZTUT , :FIRMADOVTIP , :FIRMADOVTUT , :EVRAKTARIHI , :SUBE_KODU , :SUBELI , :KAYITYAPANKUL , :KAYITTARIHI , :MGECDK , :KULL_ID ) |
||
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
ilgili fisteki bir veya daha fazla hesap, hesap planinda yok..
|
||
|
||
barisb
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
Onlari tekrar kontrol ettim hesap planinda mevcut.
|
||
mozturk007
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mozturk007
|
|
Nasil bir job yazabilirim bu konuda yardimci olabilir misiniz ?
|
||
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
ilgili subede varmi ona göre kontrol edin.
|
||
|
||
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
ne yazmasini istiyorsunuz?
|
||
|
||
barisb
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
Hepsini kontrol ettim tblmuhfis, tblmuhplan,tblmuhplansube acaba atladigim bir yer mi var?
|
||
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
yorum yapamam vt ye bakmak gerek.
|
||
|
||
mozturk007
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mozturk007
|
|
Kasada islem yapilirken ilgili kasa açiklamasini yazmasini rica ediyoruz.
|
||
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
CREATE TRIGGER [dbo].[NTR_MUHMASUPDATE] ON [dbo].[TBLMUHFIS] FOR INSERT AS DECLARE @OACIKLAMA varchar(50) DECLARE @OFISNO TDBBELGENO DECLARE @OTIP char(1) DECLARE @OAY TDBBYTE DECLARE @OSUBEKODU TDBSMALLINT BEGIN SELECT @OSUBEKODU=SUBE_KODU, @OAY=AY_KODU, @OFISNO=FISNO, @OACIKLAMA=ACIKLAMA FROM INSERTED SELECT @OTIP=FISTIP FROM TBLMUHMAS WHERE SUBE_KODU=@OSUBEKODU AND AY_KODU=@OAY AND MAS_FISNO=@OFISNO IF @OTIP='T' OR @OTIP='E' BEGIN UPDATE TBLMUHMAS SET MASACIK1=@OACIKLAMA WHERE SUBE_KODU=@OSUBEKODU AND AY_KODU=@OAY AND MAS_FISNO=@OFISNO END END |
||
|
||
barisb
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
2015 Yili sirketinde bu raporu almak istedigim de bana
Veri tabani isleminde hata! [Field 'TOP_GIRIS_MIK' not found hatasini veriyor. DBUPDATE çalistirdim dll dosyalarini da kontrol ettim ama bir türlü çözemedim problemi
|
||
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
Senin VT baya bir bozuk galiba..
fiste de sorun yasadigina göre
|
||
|
||
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |