ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
Görsel Dizaynla E-posta gönderimi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
vitoayhan
Üye Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı vitoayhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2015 Saat 12:31 |
Merhabalar,
Görsel dizayn yoluyla fatura ve sipari? için bilgilendirme dizayny olu?turdum. bu dizaynlary her fatura veya sipari? giri?i yapyldy?ynda mü?teriye tanymly e-mail yoluyla göndermek istiyorum. dizayn türünü e-posta olarak seçmeme ve cari irtibat bilgilerinde bu dizayny sorgusuz ön izlemesiz kaydetmeme ra?men tanymly default printer a çykty gönderiyor. Ben böyle bir?ey istemiyorum. seçmi? oldu?um dizayna göre direkt olarak mü?teriye mail göndersin istiyorum. TBLDIZAYNGENEL tablosunda söz konusu dizaynyn YAZICI kodunu S4, printer portunu da 9 olarak update etmeme ra?men halen gönderim yapamyyorum. TBLFASTREPORTDATA diye bir table var. orada tanymly olan fieldlara my müdahale etmeliyim. atlady?ym bir?ey mi var acaba Bunu nasyl yapabilirim. Yardymlarynyzy bekliyorum. Yyi Çaly?malar |
|
mbaykan
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 1181 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
fastReport'un export seçeneklerinde e-mail var. (bildi?inizi varsayyyorum)
bunun gibi PDF,Excel v.s. de var Netsis'in e-mail yönetimi ayry. Bu tarafta sorgulanan Dizaynyn dosya çyktysyny (.frp,.xls,.doc,.pdf v.s) alyp e-postaya eklemeleri gerekir. Netsis'in dizayn tarafynda de?il. E-mail yönetimi tarafynda yapmasy gerekenler var.
|
|
Mehmet Baykan
|
|
vitoayhan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı vitoayhan
|
Peki fastreport içindeki export seçeneklerine nereden ula?abilirim?
|
|
mbaykan
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 1181 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Önizlemede Sa? klik yapyn
|
|
Mehmet Baykan
|
|
vitoayhan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı vitoayhan
|
Mehmet Bey,
Bahsetti?iniz yöntemi kullanmak mü?terim için efektif de?il. çünkü bu yöntem alycy mailini listeden seçmeyi gerektiriyor. Netsis e-posta dizaynynda ise cari irtibat bilgileri sayfasynda tanymly maile evraky kayyt eder etmez kendisi gönderiyor. Bende görsel dizaynymyn bu ?ekilde gitmesini istiyorum. Yyi Çaly?malar
|
|
mbaykan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
http://ph.netsis.com.tr/redmine/news/3184
a?a?ydaki istek'te pdf ile alakaly Netsis'in buna da cevaby ayny Görsel dizayn ile ilgili olumsuz olarak yanytlamy? isteklerin tümü Düzenleyen mbaykan - 10 Nisan 2015 Saat 22:29 |
|
Mehmet Baykan
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |