ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
Satış Fatura Dizaynında Malları gruplamak ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mozturk007
Üye Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: YZMYR Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mozturk007
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2015 Saat 22:01 |
Selamlar;
Biz saty? faturalaryny keserken stok1-a , stok2-a , stok3-c , stok4-c gibi stok kodlarymyz mevcut.Burada yapmak istedi?imiz faturayy keserken hiç bir sorunumuz yok ilgili stok kodlaryny yazaca?yz , miktarlaryny yazaca?yz fakat i? fatura basymyna gelince kalemleri -a , -c paremetlerini okuyup bu kalemleri tek olarak basmak.Bu stoklaryn fiyatlary ayny sadece miktarlary farkly olabiliyor maksadymyz fatura alanymyz yetmedi?inden bunlary gruplu bir ?ekilde basmak. ?imdiden te?ekkür ederim...
|
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
dizaynda kümülasyon kysmyny inceleyebilirsiniz.
|
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
mozturk007
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mozturk007
|
Evet orayy inceledim fakat vbscriipt ile yapylabilecek anlady?ym kadary ile bu konuda bilim yok yardymcy olabilirmisiniz ?
|
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Script de?il, orada hangi sahaya göre kümülasyon yapaca?ynyzy belirtiyorsunuz.
mesela kod4 ü ne giri? yapacaksynyz kartlaryn, basarken, kod4 e gruplandyracaksynyz. |
|
|
|
mozturk007
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mozturk007
|
Aslynda kümüle edilmesini istemiyoruz ?u ?ekilde bir uygulama olacak
Fatura içeri?inde stok1-a 10 adet 5 TL stok2-a 15 ader 5 TL stok3-a 20 adet 5 TL bu ?ekilde olurken fatura üzerine basky aldy?ymyz zaman stokx(herhangi bir?ey yazylabilir farketmiyor) 45 adet 5 TL gibi,, ayny zamanda bu stoklardan stok1-a stok1-b , stok1-c olarakda mevcut. yani sondaki -a , -b , -c faturayy basarken ka?yt üzerinde tek kalem olmasy gerekiyor. -a lar kendi arasynda , -b ler kendi arasynda -c ler kendi arasynda
|
|
mbaykan
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 1181 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
görsel dizayn [dot matrix (nokta vuru?lu)] ile tasarlanabilir
stok kodlarynyz'yn gruplanabilmesi için RIGHT(STOK_KODU,1) as YENI_KOD ?eklinde bir gruplama alany yaratylmaly stoK kodunun son karakterinin gruplanaca?yny dü?ündüm e?er bu '-' tire i?aretinden sonra alynyyorsa buna uyan bir fonksiyonla YENI_KOD olu?turulur dizaynda da bu kullanylyr Düzenleyen mbaykan - 02 Nisan 2015 Saat 13:33 |
|
Mehmet Baykan
|
|
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Y?te ona kümülasyon deniyor, Siz stok kartynda, örne?inizde ki gibi "a" gireceksiniz, basarken o a lary birle?tirip basacak. A?a?ydaki örnekte, Barkod3 alanyna göre kümüle ettiriliyor. |
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |