ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
Sistemde Kayıtlı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
social
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 512 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2014 Saat 11:29 |
Merhaba online efatura kullanyyoruz,bir fatura kestym ve gonderdym zarf id yok dyye hata verdy.Zarfy sildim tekrar olu?turdum bu sefer sistemde daha once kayytly byr fatura içeriyor dyyor.Fatura numarasyny degi?tirdim gonderdym zarf id hatasy verdy yyne,tekrar sildim zarf id sini,tekrar zarf olu?turdum gonderdym yyne sistemde daha once tanymly byr fatura içeriyor dyyor.Sistemdeky kaydyny nasyl sylebylyrym acaba,
|
|
micromak
Üye Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
8 saat sonra sistemden dü?er e?er gönderme ba?aryz olursa bildi?im kadaryyla 2 saatte bir gçöndermeye çaly?yyor 4 kere. eger 4 kere sonunda gönderemezse zarfyn hata kodu de?i?iyor.bu süre zarfynda ayny id den yollarsanyz zarf var diye uyary veriyor.benim bildi?im bu kadar yanylyyorda olabilirim
|
|
social
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 512 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
evet dogru bylyyorsunuz ama sistemde kayytly mesajy 48 saat geçmesyne ragmen hala degy?medy,kaydyn du?mesyny beklyyoruz ky tekrar zarf yapyp gonderelym
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |