ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Genel > Kurulum İşlemleri
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - ERP 7.0
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

ERP 7.0

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
rabia_bayrakdar Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı rabia_bayrakdar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ERP 7.0
    Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 16:54

Netsis 7.0 kurulumu yapan var mi?

Yukarı Dön
bybarone Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 924
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bybarone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mart 2013 Saat 00:03
Yaptim... Merkezi kimlik yönetimin kullanicilari ayarlarken hata aldim...
Iyi çalismalar.

Barancan GENÇ

barancan.genc@hotmail.com
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı rabia_bayrakdar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2013 Saat 10:06
Ayni yerde bende hata aldim devamini getiremedim.
Yukarı Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bybarone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2013 Saat 22:11
Orjinalini yazan: rabia_bayrakdar rabia_bayrakdar Yazdı:

Ayni yerde bende hata aldim devamini getiremedim.

Açikcasi daha kurulum falan yapmayi düsünmüyorum 7.0 a suan için gereksiz geliyor bana... Hayirlisi...
Iyi çalismalar.

Barancan GENÇ

Yukarı Dön
rhan Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 590
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı rhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2013 Saat 22:48
mayis ayindan itibaren tam sorunsuz versiyon yayinlanacak, onu bekliyoruz bakalim
İnnova Antalya Proje Danışmanlık
Orhan ÇÖPÜROĞLU

0544 241 45 55
0242 311 45 56
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı rabia_bayrakdar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2013 Saat 09:54
7.0 kurulumunu hatasiz tamamladim çalisiyor fakat sistem çok yavasladi.
Yukarı Dön
ESCOM_ERHAN Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ESCOM_ERHAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2013 Saat 14:49
sikintisiz çalisiyor ...fakat gunde bir kere sso giris yapman gerekiyor
_ERHAN_SALTIK_
Yukarı Dön
taner Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı taner Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2013 Saat 11:41
berbat
netsis ayna gibidir kim uyarlıyorsa o kadar cevap verir
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 3513
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2013 Saat 13:35
problemler devam mi ediyor?
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
Yukarı Dön
mbaykan Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 1181
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mbaykan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2013 Saat 10:41
7.0 hakkinda, kullanan arkadaslarin daha detayli görüs yazabilmeleri mümkün mü?
Sistem yöneticileri. SSO ve kendi konularinda,
uygulayicilar Modül fonksiyonlari ile ilgili
görüslerini yazarlasa sevinirim.
Iyi çalismalar
Mehmet Baykan
Yukarı Dön
rhan Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 590
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı rhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2013 Saat 11:54
7.0 olarak degil de 7.02 kurarsaniz problem yasamazsiniz,
daha önceden yasanan sikintilar genel olarak sso bazliydi.

su an bir sikinti yok,

Kullanici yetkilerini vermede sorun yasanabilir, bunun yerine kullanici 7.02 ye giris yaptiginda otomatik esleniyor.

web servis bazli kullanici kontrolü oldugu için ilk açilis biraz yavas fakat modüllerde bir sorun yok.
Kurulum ve lisanslama daha basit olmus,
yetkilendirme de tek ekrandan yapilabiliyor.

bundan sonraki hata ve düzenlemeler 7.0 üzerinden yapilacagini düsünürsek, bir an önce geçis yapilmasi uygun olur.
İnnova Antalya Proje Danışmanlık
Orhan ÇÖPÜROĞLU

0544 241 45 55
0242 311 45 56
Yukarı Dön
taner Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı taner Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2013 Saat 11:18
7,02 de sorun yok
Yukarı Dön
osmankaya07 Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Puanlar: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı osmankaya07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2013 Saat 08:52
Kurulumu yaptik. Fakat hatalar çok oldugu için eski versiyona geri dönüs yaptim.
Hatayi bildireli neredeyse onbesgüne yaklasti tekbir cevap yok.
Yukarı Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bybarone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2013 Saat 18:32
Orjinalini yazan: osmankaya07 osmankaya07 Yazdı:

Kurulumu yaptik. Fakat hatalar çok oldugu için eski versiyona geri dönüs yaptim.Hatayi bildireli neredeyse onbesgüne yaklasti tekbir cevap yok.

Ilk 5.0 --> 7.0 Kurulumumu yaptim bende bir sikinti yok gibi..
Iyi çalismalar.

Barancan GENÇ

Yukarı Dön
taner Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı taner Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2013 Saat 12:29
Orjinalini yazan: osmankaya07 osmankaya07 Yazdı:

Kurulumu yaptik. Fakat hatalar çok oldugu için eski versiyona geri dönüs yaptim.Hatayi bildireli neredeyse onbesgüne yaklasti tekbir cevap yok.

hata nedir
Yukarı Dön
tlosfethiye Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tlosfethiye Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2013 Saat 10:38

Merhaba,

Arkadaslar, ilk Netsis 7,02 kurulumunu yaptim.

Kurulum asamalarini dikkate almassak Program girisindeki yavaslamadan baska bir sikinti
gözükmüyor. Tahminim,Yavaslamanin ana sebebi de Kullanicilari Merkezi Kimlik Yönetimine kaydirmislar, ondan kaynaklaniyor gibi; bu durum birazda Server maninanin, alt yapinin ve de Client makinalarin özelliklerine bagli gözüküyor.

- Ana makinalari Xp Sp2 olanlarin Sp3 e yükseltmeleri gerekiyor.

- Makinalarinda (Server+Client) net framework 4.0 kurulumu ? diye
baslat/ayarlar/denetim masasi/program ekle kaldir'dan bakmalari, yoksa kurmalari gerekiyor.

- Client Makinalari Xp Sp2 olanlarin wic_x86_enu.exe microsoftun sitesinden indirerek
kurmalari gerekiyor. çünkü dotNetFx40_Full_setup.exe kurmak istedigimiz zaman
xp sp2 makinada istiyor.

Düzenleyen tlosfethiye - 21 Ağustos 2013 Saat 10:39
Recep TEKE
ASR Danişmanlik
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,563 Saniyede Yüklendi.