ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Özel Uyarlamalar > ERP Özel Ekran Modülü
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - NDI ne kadar Marifetli
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

NDI ne kadar Marifetli

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
Schizophrenic Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 163
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Schizophrenic Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: NDI ne kadar Marifetli
    Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2007 Saat 16:05
NDI i çok incelemedim ama neler yapilabilir ?
mesela netsisdeki fatura modülünün bi benzerini yapmak istesem yapabilirmi
yada buna benzer uygulamalar
yani bi kaç tabloya birden kayit yapabilirmi bu NDI ?
Yukarı Dön
emiray Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 39
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emiray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2007 Saat 10:37
Netsis çözüm ortagi egitimlerinde fatura kayit ekarani hakinda sormustum be bu konuyu. Tam bir cevap alamamistim çünkü fatura kayit ekrani çok komplike bir olay, bir çok tbl yi sorguluyor, inkeyno ve sira no atiyor. yani konuya tam hakim olmak gerekiyor.
netsis bir tutkudur.Yaşamak Lazım
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Schizophrenic Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2007 Saat 14:41
Orjinalini yazan: emiray emiray Yazdı:

yani konuya tam hakim olmak gerekiyor.
hangi konuya NDI konusuna mi ,Netsis konusuna mi, Database Konusuna mi?
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Schizophrenic Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2007 Saat 15:40
varmi bu NDI in yaptigi en baba uygulamayi söyleyebilecek forumdas ?
Yukarı Dön
emiray Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emiray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2007 Saat 17:35
Hem netsise hemde delphi gibi bir program diline hakim olmaniz gerekiyor. Zaten bu ikisine hakim oldukdan sonra database konusunda da bilginiz vardir. Çünkü ekran hazirlarken netsis de hangi modüller hangi tbl lerle iliskili oldugunu bilmek gerekiyor. NDI ile netsis disinda cari kart, stok karti açilis ekranlari bu ekranlarla ilgili hizli degisiklik yapma ekranlari harici rehberler ekranlari yapilabiliyor.
http://www.netsis.com.tr/dokumanlar/NDI.pdf bu linkden NDI hakkinda bilgi sahibi olabilirsiniz.
Yukarı Dön
AyGuMuS Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: -5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı AyGuMuS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2007 Saat 15:54
NDI da yazilmis güzel programlar görmek istiyorsan bana
MSN    : sevket@aygumus.com
den ulas ben sana örnekler yollayim... Hangi konuda istedigini de söyle... Ben NDI sayesinde DELPHI de yazdigim bir sürü uygulamayi NETSIS içine gömdüm...
Iyi Çalismalar...
SA
Yukarı Dön
(sa) Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı (sa) Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2007 Saat 16:39
üstad selamlar
banada örnek gönderme sansiniz varmi ?

(sa)
Yukarı Dön
burakerdemir Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı burakerdemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2007 Saat 17:26
bende rica edebilir miyim?
mailim profilimde var

tesekkürler

Burak Erdemir
Yukarı Dön
AyGuMuS Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı AyGuMuS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2007 Saat 09:24
Orjinalini yazan: burakerdemir burakerdemir Yazdı:

bende rica edebilir miyim?
mailim profilimde var

tesekkürler

Profilindeki özel bir maile nasil mail atayim?  Confused
SA
Yukarı Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı burakerdemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2007 Saat 10:56

pardon ben profilimde mailin gözüktügünü zannediyordum.

Burak Erdemir
Yukarı Dön
emiray Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emiray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2007 Saat 10:58
Merhaba AyGuMuS, foruma login oldukdan sonra ekranin üstündeki özel mesajlara girin, ekranin üst saginda özel mesaj butonuna tiklayin ve devam edin.
Yukarı Dön
emiray Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emiray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2007 Saat 11:03
özel mesajlardan sonra ekranin sag üstündeki özel mesaj degil yeni mesaji tiklayacaksiniz. kullanicidan mail göndereceginiz üyenin üye adindan arama yapip seç ile ekrana üye ismini ekrana tasiyin
Yukarı Dön
AyGuMuS Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı AyGuMuS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2007 Saat 16:30
Gönderecegim KOD degil ÖRNEK (NDI.XML) olacagindan özel olarak mesajda dosya attach edemiyorum.. Yekiniz yok diyor... NDI i zaten KOD olarak göndermeyecegimden normal mail veya MSN den atmak istedim... Örnekte hem VIEW hemde XML var... Hepinize iyi Çalismalar...
SA
Yukarı Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı burakerdemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2007 Saat 13:32
bizimle paylastigin için tesekkürler,
sadece kurma firsatim oldu. inceliyecegim en kisa sürede.
Ellerine saglik.
Burak Erdemir
Yukarı Dön
AyGuMuS Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı AyGuMuS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2007 Saat 14:08
Arkadaslar... NDI modül görünüs olarak basit gibi görünse de , Bir Porgramlama Dili kadar esnek olmasa da; Bu uygulamanin NetOpenX kütüphanesini destekledigini unutmamanizi tavsiye ederim... O zaman daha da kompleks uygulamalar yazabilirsiniz... Eger NetOpenX de yetmezse bu programla uygulamalarinizda (tabiki kayit için kullanacaklarinizda) SQL SP (Stored Procedure) kullanarak daha da rahat uygulamalar yazabilirsiniz... Bu sadece sizin Programcilik becerinize kalmis birsey... NDI ActiveX hariç bütün isteklerinize cevap verecektir...
SA
Yukarı Dön
CAGATAY Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı CAGATAY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2007 Saat 15:29
SELAM ARKADASIM BU ÖRNEKLERDEN BANA DA YOLLARSAN SANA MINNETTAR KALIRIM MSN: karamanlilar@hotmail.com
Yukarı Dön
yunal Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yunal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2007 Saat 22:43
NDI ile ilgileniyorum örnekleri mail gönderirseniz sevinirim.

tesekkürler

Yukarı Dön
NeTSiSFoReVeR Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge
ANKARA

Puanlar: 821
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NeTSiSFoReVeR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2007 Saat 09:51
Smile Arkadaslar mail adreslerinizi özel mesaj ile ilgili arkadasa iletirseniz daha iyi olur. Bu sekilde yazarsaniz mail adresleriniz spam amaçli kullanilabilir.
Yukarı Dön
emiray Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emiray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2007 Saat 14:33
extend kardes,
is update ile bitseydi memleketde yasli kalmazdi.

Düzenleyen emiray - 19 Eylül 2007 Saat 14:33
Yukarı Dön
AyGuMuS Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı AyGuMuS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2007 Saat 11:17
Sayin (EXTEND) kardesim her kimsen ... Ewet NDI konusunda arkadaslara motivasyon vermeye gerekirse bilgi paylasmaya çalisiyorum. Tabiki Netsis sertifikasi olup (muhtemelen sen onlardansin) NDI'in ne oldugunu bilmeyen arkdasalara hatirlatma da bulunuyorum... ve iddaa ediyorum hangi proje ile gelirsen gel NDI da yazayim. Istersen NDER de Patron Raporunu yazayim... NDI da gaz verdigimi düsünüorsun söle bakalim NDI kaç projen var... ortaya koyda hepimiz görelim...

Yas kompleksinin oldugunu görülüyor... Eger Update edebiliyorsan Netsis bilgini UPDATE et...

UPDATE SEN..NETSIS_SOURCE SET NDI = (SELECT NDI FROM NETSIS..NETSIS_SOURCE Where.....)

bu cümleyi bir çalistir istersen....
SA
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,844 Saniyede Yüklendi.