ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
win 8 ERP kurulumu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
huseyin_v2451
Üye Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı huseyin_v2451
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2013 Saat 10:32 |
slm arkadaslar
windows 8 bi pc ye netsis entegre kurulumu yaptim. sql 2005 kurulumunda hata verdi bende sql 2008 kurdim mecburen sql 2005 win 8 e kurulamiyormu _? istemci kurulumu asamasina geçtigimde netsis klasörüne everyone paylasim ve güvenligini verdim serverdan.istemci pc de de win 8 kurulu.server dan ev agi olusturup istemci pc yi ev agina dahil ettim klasörlere ulasiyor.ag sürücüsüne baglan yapip kurulumu çalistiriyorum ama kurulum esnasinda güvenlik hatalari veriyor.iki tarafta da anti virüs ve güvenlik duvarlari iptal...baska bisey gelmiyor aklima win 8 de bu tarz sorunlar yasayan ve çözüme ulasan varsa ses versin lütfen iyi çalismalar... |
|
Hüseyin_v2451
|
|
rhan
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 590 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bütün exe leri yönetici olarak çalistir
|
|
İnnova Antalya Proje Danışmanlık
Orhan ÇÖPÜROĞLU 0544 241 45 55 0242 311 45 56 |
|
huseyin_v2451
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı huseyin_v2451
|
öyle yapiyorum su asamaya kadar geldim
bi istemcide kurulumu tamamliyor hatasiz. ancak exe yi çalistir dedigimde ortak\ephesusdll.dll ve ortak\efesdb.dll okunamiyor hatasi aliyorum veya donup kaliyor sirketler ekrani gelmiyor fikri olan varmi_? |
|
Hüseyin_v2451
|
|
bybarone
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 924 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
SQL 2005 kuruyor win8 de
yalniz win8 pro olmasi sart... |
|
Iyi çalismalar.
Barancan GENÇ barancan.genc@hotmail.com |
|
huseyin_v2451
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı huseyin_v2451
|
win 8 sql 2008 express de sp3 istiyor bunu yaptim
ancak server da çalisan netsis istemci pc de çilmiyor sirketler ekrani gelmiyor hala.yok mu yardimci olabilecek win 8 uzmani arkadas :( |
|
Hüseyin_v2451
|
|
bybarone
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 924 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
win 8 SQL 2005 destekliyor hüseyin bey, bizzat test ettim gördüm sadece hizmetleri kendi start etmiyor siz manuel baslatiyorsunuz
onu israrla söyliyim ikinci olarak sirketler bos geliyor derken ? hata vermiyormu ? vermiyorsa .net 3.5 ve 4 yükledinizmi ? veriyorsa hata nedir onu yazin... |
|
Iyi çalismalar.
|
huseyin_v2451
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı huseyin_v2451
|
alakan için tesekkürler bybarone
sql 2005 kurulum essnasinda hata vermisti ama hatayi not almadim. su an sql express 2008 sp3 var server da .net 3.5 ve 4 aktif.server da netsis sorunsuz çalisiyor . istemci pc de de win 8 var olay su; istemci kurulumunu yapiyorum rapor da hatasiz tamamlandi diyor.ançak exe yi çalistirdigimda sirketler ekrani gelmiyor hata da vermiyor sadece entegre net ekrani geliyor ve kaliyor sirketler ekranina atlamiyor... :( |
|
Hüseyin_v2451
|
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
kurulumu map üzerinden yaptirmayin
seklinde verin.
bendede mapi bulamiyor. Yönetici olarak çalistirin.
|
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
huseyin_v2451
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı huseyin_v2451
|
dedigin gibi yapmistim canori ama nafile :(
sql veri tabanina baglanamiyor baglanamiyor nereleri kontrol etmem gerek baska bilemedim ... |
|
Hüseyin_v2451
|
|
huseyin_v2451
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı huseyin_v2451
|
arkadasla sorunu buldum çok sükür
güvenlik merkezinden sql e kural tanimlamak gerekiyormus illa win 8 de baska türlü yapamadim http://www.ubenzer.com/sql-serveri-uzaktan-baglanti-icin-ayarlamak/ bu link te anlatilnlar bi çok kisinin isini görebilir herkese tsk... iyi çalismalar |
|
Hüseyin_v2451
|
|
ESCOM_ERHAN
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ESCOM_ERHAN
|
sql 2012 exp kurun hata almazsiniz sorunsuz çalisiyor
|
|
_ERHAN_SALTIK_
|
|
bybarone
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ayni sorunla karsilastim bende Windows 8 den client kurmamistim daha önce Yani normal windows 7 'den 8'e kurdum fakat 8'den 8'e kurmamistim bunu deneyecegim.. Tesekkürler Sizin gibi üyeleri severim soru soruyorsunuz ve çözdügünüzde ise cevabini burda paylasiyorsunuz.. iste bu ... |
|
Iyi çalismalar.
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |