ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
SÜREKLI FORM BASIM SORUNU |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
esraelibol
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı esraelibol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2012 Saat 15:36 |
Merhaba arkadaslar;
Sürekli form da fatura basimi yaptigimda kayma yapiyor... yazici ve dizayn ayarlarini sürekli form olarak tanimladim ama olmadi... ilk faturada milimlik kaymalarla basliyor, son faturalara dogru nerdeyse faturanin ortasindan yazmaya basliyor.. bu sorunu nasil çözebilirim?
|
|
NETSYS
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Printer port windows grafik seçili ise böyle olabilir, windows, yada lpt yap
|
|
selimtuncer
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı selimtuncer
|
Yazicinin ayarlari 11x24 sürekli form göre degildir, kontrol et.
|
|
esraelibol
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı esraelibol
|
merhaba tekrar,
yazici boyutunu letter yaparak ve dizaynda satir sayisini 65 e çekerek sorunu çözdüm tesekkürler...
|
|
tlosfethiye
Üye Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2006 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tlosfethiye
|
Merhaba,
Esra Hanim,
Söylediginiz sorun, yazicinin kagit ayarlarindan kaynaklanir.
örneklemek gerekirse : Epson LX300+ ta yazici ayarlari
-- kagit Boyut: 11inç olacak (a4)66 satirlik kagitta, (a5)33 satirda;5,5inca, (a4)ün dörtte üçü büyük kagitta; 45 satir,8inc. olacak
-- Tear off/on: açik olacak, makina otomatik kagiti ilerletip geri alacak,
-- font: 857 türkiye olacak.
sizin makinanizda bundan ise EPSON ERISIM MERKEZINI arayarak halladebilirsiniz.
degil ise ilgili modelin destek biriminin yardimi ile yapabilirsiniz.
Tabi bunlari DIZAYNinizin düzgün oldugunu düsünerek söylüyorum.
iyi çalismalar.
|
|
Recep TEKE
ASR Danişmanlik |
|
mbaykan
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 1181 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
11 inçlik bir kagidiniz varsa Satir sayisini 65 yapmak sorununuzu gerçekten çözmez. Bu 66 satir olmali. Donanimsal bir motor problemi olup olmadigi teknik bir gözle kontrol edilmeli,
Eger donanimsal bir problem yoksa Yazici ayarlari (Settings) yazicidan ögrenilip, dogru olarak set edilmeli (Örnegin codepage 857, kagit boyu 11 inç - 66 satir-, sayfa basi/sonu satir boslugu 0, inç basina 6 satir/LPI ) Yazici ayarlarinin nasil yazdirilacigi Kullanim klavuzundan, eger bulamiyorsaniz Internet'ten arama yaparak bir user manual/Kullanici klavuzu edinin Kolay gelsin Düzenleyen mbaykan - 09 Ocak 2012 Saat 11:47 |
|
Mehmet Baykan
|
|
fatura
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09 Mart 2013 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bende ayni dertten muzdaribim. fatura tahsil isi yapiyorum. yazicim epson lx-300+ii . 1. dekontu ayarladiktan sonra ikinciyi arkasina cikarmam gerektiginde ikinci dekontun ortasindan basliyor . mecburen her seferinde elle geri almak zorunda kaliyorum.
kagit ayarlarim : genislik 22 cm yükseklik 10 cm dizayn dan yada satir araligindan bahsediyorsnuz ancak ben onlari bulamadim. yardimci olun beni bu azap tan kurtarin .. |
|
bigmamba
Üye Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
33 satir ayari yapmaniz lazim.
|
|
fatura
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09 Mart 2013 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
güzel diyorsunuz fakat nerden yapabilirim satir ayarini onu bilmiyorum. |
|
bybarone
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 924 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Dizayn ekraninda ilk gelen ekran ilk sirada satir ayari mevcut.
|
|
Iyi çalismalar.
Barancan GENÇ barancan.genc@hotmail.com |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |