ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
Php ile kasa |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
muzdarip
Üye Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2013 Saat 19:26 |
Selamlar php ile tahsilat kaydi atmak istiyorum olmuyor..
Faturayi benzer bir yöntemle aktarabiliyorum. Bu konuda yardimci olabilecek arkadaslara simdiden tesekkür ederim. <?php $kernel = new COM("NETOPENX50.kernel") or die("Unable to instantiate Netopenx50.kernel"); $Sirket = $kernel->yenisirket(0, "013", "TEMELSET", "", "ADMIN", "NET1", "0"); $kasa = $kernel->yeniKasa($Sirket); //$TDekOpr = TOleEnum; $Kasa->KsMas_Kod = "100"; $Kasa->Kod = "45150604P"; $Kasa->Fisno = "1"; $Kasa->Aciklama = "NetopenX Aktarimi"; $Kasa->Tip = "C"; $Kasa->IO = "G"; $Kasa->Tutar = 10000; $Kasa->Yedek6 = "D"; $Kasa->Tarih = CDate("17.02.2007"); $Kasa->Plasiyer_Kodu = "090"; //$Kasa->Islem(tkCariOdeme); $kasa->Islem(TKasaIslem.tkCariOdeme); $kernel->FreeNetsisLibrary(); echo "Tamam"; ?> |
|
rhan
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 590 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
NDI ekraninda ve Dinamik kodlamada enumlar ise yaramayacaktir. Hata da vermedigi gibi hangi degeri verirseniz verin “0” degerini alacaktir. Bu durumda tkCariOdeme için 0, faturA için 1, tkMuhtelif yerinde 2 degerini atamalisiniz. aldiginiz hata nedir ? Düzenleyen rhan - 28 Şubat 2013 Saat 09:45 |
|
İnnova Antalya Proje Danışmanlık
Orhan ÇÖPÜROĞLU 0544 241 45 55 0242 311 45 56 |
|
muzdarip
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hata dahi almiyorum. Söylediklerinizi benim örnek üzerine uyarlarsaniz sevinirim çünkü kastettiginizi anlayamadim.
Tesekkürler. |
|
muzdarip
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
<?php
$kernel = new COM("NETOPENX50.kernel") or die("Unable to instantiate Netopenx50.kernel"); $Sirket = $kernel->yenisirket(0, "013", "TEMELSET", "", "ADMIN", "NET1", "0"); $Fatura = $kernel->yeniFatura($Sirket, 2); //$Fatura->FTIRSIP = 3; $Fatura->Ust->FATIRS_NO = $Fatura->YeniNumara("A"); $Fatura->Ust->CariKod = "S001"; $Fatura->Ust->Tarih = date("d-m-Y"); $Fatura->Ust->FiiliTarih = date("d-m-Y"); $Fatura->Ust->ENTEGRE_TRH = date("d-m-Y"); $Fatura->Ust->KOD1 = "S"; $Fatura->Ust->PLA_KODU = "090"; $Fatura->Ust->PROJE_KODU = "FS"; $Fatura->Ust->FIYATTARIHI = date("d-m-Y"); $Fatura->Ust->SIPARIS_TEST = date("d-m-Y"); $Fatura->kalemYeni ("J600130"); $Fatura->Kalem(0)->DEPO_KODU = "1"; $Fatura->Kalem(0)->STra_GCMIK = "10"; $Fatura->Kalem(0)->STra_BF = "1"; $Fatura->kalemYeni ("J166060"); $Fatura->Kalem(1)->DEPO_KODU = "1"; $Fatura->Kalem(1)->STra_GCMIK = "11"; $Fatura->Kalem(1)->STra_BF = "1"; $Fatura->kayitYeni(); $kernel->FreeNetsisLibrary(); echo "Tamam"; ?> bu kodla sorunsuz irsaliye aktarabiliyorum. |
|
rhan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
hata için kod yazmamissin, php den çok anlamiyorum ama bir hata döndürürsen daha anlasilir olur.
kodlarin normal gibi $kasa->Islem(TKasaIslem.tkCariOdeme); yerine $kasa->Islem(0); olarak deneyebilirsin, 45150604P böyle bir cari var mi? fatura için kullandigini dene mesela |
|
|
muzdarip
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Selam
com_exception: <b>Source:</b> NetOpenX50.Kasa<br/><b>Description:</b> Hata Kodu : 401 Detay : kodlu kasa tanimsiz. <ErrorHeader> Error Time : 05.03.2013 20:42:01 Kernel Version : 5.0.2.1440 Kernel Address : 039A8448 Object Address : 0391EFF0 Object Name : NXObj_TKasa0391EFF0 Class Name : TKasa </ErrorHeader> <Hata> kodlu kasa tanimsiz in D:\MSDS500\Dropbox\Serkan\WWW\htdocs\deneme.php on line 21 hatasi aliyorum $kasa->Islem(090); olarak denedigimde 0 ve diger kasa kodlarimi da deniyorum sonuç ayni. vazgeçmek istemiyorum bu kitapligin kullanimi hakkinda netsisten bilgi alabilir miyim ki? Tesekkürler |
|
rhan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
NETOPENX@netsis.com.tr'ye mail at bir de.
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |