ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Temel Paketler > ERP Stok Modülü
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Stok Rapor
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

Stok Rapor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
deneme2114 Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı deneme2114 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Stok Rapor
    Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2013 Saat 08:34
Merhaba, bir rapor hazirlamak istiyorum. Söyle, Sene basindaki Devir Miktari bir sütun, Sayim Miktari bir sütun ve son bakiye miktari da bir sütün olmak üzere...
Local Depo Bakiye Listesi çekiyorum fakat orada STHAR_ACIKLAMA yok, TBLSTHAR table dan çekeyim dedim. Bu defa sadece hareketli olanlari verecek. Ben sayilsin sayilmasin bütün stok kodlarinin oldugu bir liste çekmek istiyorum. Fakat yukaridaki kriterler gibi olmasini istiyorum. Tavsiyesi olan var mi ?
Yukarı Dön
selimtuncer Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı selimtuncer Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2013 Saat 09:07
Garip bir rapor. Nerede kullanacaksiniz bunu ? Daha dogrusu stok modülünde zaten sayim/Bilgisayar fark raporu var is görmez mi ? Inceleyin isinizi görecegini tahmin ediyorum.

Düzenleyen selimtuncer - 26 Şubat 2013 Saat 09:08
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı deneme2114 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2013 Saat 09:14
Maalesef isime yaramadi. Orada Devir Miktari yok..
Yukarı Dön
selimtuncer Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı selimtuncer Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2013 Saat 10:47
Sizin istediginiz bir rapor netsis içinde yok. Yapilabilir mi ? Elbette bir rapor dizayn edilebilir. Fakat bir excel dosya olarak bana görmek istediginizi bir kaç örnek vererek yollarmisiniz. adresim selimtuncer@mikroteksis.com Kolay gelsin.

Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı deneme2114 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2013 Saat 13:55
Depo_Kodu, Stok_Kodu,Stok_Adi,Devir Miktari, Sayim Miktari, Simdiki Bakiye Kolonlarim Bunlar
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,656 Saniyede Yüklendi.