ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
Fatura Dizayni hakkinda |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
deneme2114
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deneme2114
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2013 Saat 19:46 |
Merhaba Fatura Dizayninda Fatura Altina Son Cari hesap Bakiyesi yazdirmak istiyorum.
SQL formülü yaptim BABAK FROM CARISABITOTR WHERE CARI_KOD=VT_Karakter({5000}) sikinti bunun neresinde ?? Ayrica .1065 CARI BAKIYE yazdigimda da alan hatali bakiye tutari getiriyor.. Öneriniz var mi ?? |
|
bybarone
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 924 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Yanlisiniz var
DBupdate çalistirin 1065 ve 1066 Nolu alanlar gayet dogru getirmekte tutarlari Bosuna SQL Ile ugrasmayin Netsis son set ile güncelleyin ve dbupdate yapin... |
|
Iyi çalismalar.
Barancan GENÇ barancan.genc@hotmail.com |
|
deneme2114
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deneme2114
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba gerekeni yaptim lakin tutarlar mesela müsteri alacakli ise (-) tutarli geliyor bunu Alacak sa ALACAK borç ise BORÇ yazsin istiyorum.
|
|
bybarone
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 924 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bunu basit bir kod ile çözebilirsiniz
1065 Nolu alan için bunu (CASE WHEN VT_Sayisal({1065}) > 0 THEN 'BORC' ELSE 'ALACAK' END) 1066 Nolu alan için bunu (CASE WHEN VT_Sayisal({1066}) > 0 THEN 'BORC' ELSE 'ALACAK' END) SQL olarak dizayna ekleyin yerlerini ayarlayin ve gözüksün... |
|
Iyi çalismalar.
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
SQL de abs() kullanilabilir.
|
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
bybarone
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bu Nedir ? Ben anlamadim ? |
|
Iyi çalismalar.
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
negatif sayilari pozitife çevirmek için kullanilir.
|
|
|
|
bybarone
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Kullanimina ufak bir örnek istesem sizden...
|
|
Iyi çalismalar.
|
Conari
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
SELECT ABS(-100.0)
sonuç 100.0 dür. |
|
|
|
bybarone
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
hmmm anladim tesekkür ederim bu tevkifatta ise yarar bir olay çok tesekkürler...
|
|
Iyi çalismalar.
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |