ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
ERP RAPOR MODULU |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
diji_sado
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı diji_sado
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2011 Saat 15:21 |
Netsis Rapor Modülünde Sahalar Bölümünde Görünmeyen Saha Nasil Eklenir. Aydin bilgileriniz için simdiden tesekkürler
|
|
bybarone
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 924 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Tam olarak dedigini anlamadim iki anlam çikardim
1. olarak sahalar kismini nasil raporuma ekleyebilirim anladim onu eklemek istedigin alanin üzerine çift tik yaparak yapabilirsin 2. olarak sahalar kisminda istedigin alan yoktur yenisini nasil ekleyebilirsin sorusu var onada bastan view yazarak cevabini vermeliyim yada baska raporlarda sansini denemelisin yada en kötü tam olarak hangi raporu istedigini söyle cevap ertesi güne gelir... |
|
Iyi çalismalar.
Barancan GENÇ barancan.genc@hotmail.com |
|
diji_sado
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı diji_sado
|
bybarone tesekkürler cevabin için
2. sikta sordugum soru tam olarak tarafinizca anlasilmistir. Saha kisminda alan eklemek istiyorum mesela cari hareket raporlarinda görünmeyen ( Ek Alan lar )bunlari eklemek istiyorum nasil ve nereden yapabilecegim. netsis te böyle bir imkan var oldugunu biliyorum ilginize tsklr |
|
bybarone
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 924 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
O ek alanlar nedir tam olarak eger rapor modülünden hazirlanayabilecek cinsten birseyse rapor modülünden hazirlanir ama tam olarak bir arastirmak lazim en kötü ayni raporun view seklinde hazirlanmasi lazim sql den
|
|
Iyi çalismalar.
|
rhan
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 590 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
SERBEST rapor dan yeni bir rapor hazirlamaniz lazim.
sahalarda alan yoksa siz ekleyemezsiniz. |
|
taner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
normal rapor yerine serbest raporu kullan (mesela cari hareket için tblcahar kullan )veya view yap sql bilmiyorsan sql viewe göre daha kolay olan iliskisel serbest raporu kullan
burada tblcahar ile tblcasabit birlestir o alanlari kullan
yada nasil bir rapor istiyorsan yaz viewi biz burada hazirlayip verelim
|
|
netsis ayna gibidir kim uyarlıyorsa o kadar cevap verir
|
|
diji_sado
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı diji_sado
|
aydin bilgileriniz için tsk ler ederim
hazirlama istedigim rapor stok cari analiz raporunda cari hareket açiklama sini saha bölümüne eklemek istiyorum ( mesela serbest dekont kaydi yapilan açiklama nin ) stok cari analiz raporun da görebileyim istiyorum netsis te imkan siz diye bir sey yok rapor konusun da tabiki ben view raporu hazirmaya çalisirken hata veriyor oradan da verim alamadim simdiden verebileceginiz bilgilerden dolayi tesekkürlerimi sunarim |
|
bybarone
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Tam olarak istediginiz raporu excelde sablon olarak belirtip bana mail atarsaniz sizin için bir çalisma yapabilirim....
|
|
Iyi çalismalar.
|
taner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
stok cari analiz raporu mu istiyorsunuz
|
|
netsis ayna gibidir kim uyarlıyorsa o kadar cevap verir
|
|
adidasshop7
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı adidasshop7
|
Adidas adidas jeremy scott wings 2012
si aspetta che il quarto trimestre cadrà in deficit a causa della
necessità di fornire un sostegno finanziario per la riorganizzazione
Reebok India Company, dopo la frode. Tuttavia, Amministratore Delegato
del Gruppo Herbert Hainer prevede fatturato del Gruppo e profitto nel
prossimo anno sarà lo stesso come nel 2012, un record. |
|
NYLSU
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2014 Konum: ÇALI?AN Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
rica etsem bana da netsis rapor modülünün kullanymy ile ilgili yardymcy olabilirmisiniz.aylyk ve yyllyk saty? raporu almak istiyorum
|
|
BA?ARI
|
|
çevik
Üye Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: Aydyn Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
merhaba;
raporlar menüsündeki ek analizler altyndaki mü?teri 12 aylyk saty? ve mal 12 aylyk analiz raporlaryny kullanabilirsiniz. raporlary almadan önce rapor almak istedi?iniz tarih araly?ynda hazyrlyk çaly?tyrmanyz gereklidir. iyi çaly?malar
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |