ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
EXCEPTION uyarisi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
haluks
Üye Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2012 Saat 11:22 |
Ana bilgisayari görüyorum, içinde islem yapabiliyorum fakat masaüstündeki kullandigim Fusion Std. i tikladigimda
Exception
F:/Netsis/RCStandard/NetTLB/RCFRBridge.tlb file could not loaded (Version 5.0) Tür kitapligi/DLL yükleme hatasi
Internet kisitlamalari için kullandigimiz forticlient in cihazinda problem olustu. Devre disi birakildi ve internet baglantisi direkt modemden yapildi. Sonrasinda belirttigim gibi ana bilgisayara erisimim var ama netsisi kullanamiyorum tekrardan Istemci kurulumu yapmaya çalisirken de hata veriyor. Bir önceki mailimde belirttim: (
Yardimci olursaniz sevinirim.
Düzenleyen haluks - 15 Kasım 2012 Saat 11:23 |
|
rhan
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 590 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
komut satirinda yönetici olarak
regsvr32 F:/Netsis/RCStandard/NetTLB/RCFRBridge.tlb çalistirin. |
|
İnnova Antalya Proje Danışmanlık
Orhan ÇÖPÜROĞLU 0544 241 45 55 0242 311 45 56 |
|
haluks
Üye Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Agda kisitlamalar yaptigimiz cihazdaki problem dolayi imis. Cihaz bakima gitti geldi. Problem çözüldü. Tesekkür ederim.
|
|
YUNUSTOKEULGER
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2016 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı YUNUSTOKEULGER
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Selamunaleykum iyi günler arkadaslar
benim sizin yardiminiza ihtiyacim var ilgilenirseniz sevinirim... simdi patronumun pc sinde kurulu olan netsisi agyoluyla paylastim ve kendi bilgisayarimda da çalistirmaya çalisiyorum. temel set klasörü içindeki Ephesusa tikladigimda nettlb\rcfrbridge.tlb file could not loaded (version 5.0) kitaplik kaydedilmemis diye hata veriyor. nettlb klasörüne girip baktim ve hatada yazan dosyayi da orada göremedim. ne yapmaliyim bana bir akil verir misiniz |
|
YUNUSTOKEULGER
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2016 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı YUNUSTOKEULGER
|
Selamunaleykum iyi günler
benim sizin yardiminiza ihtiyacim var ilgilenirseniz sevinirim... simdi patronumun pc sinde kurulu olan netsisi agyoluyla paylastim ve kendi bilgisayarimda da çalistirmaya çalisiyorum. temel set klasörü içindeki Ephesusa tikladigimda nettlb\rcfrbridge.tlb file could not loaded (version 5.0) kitaplik kaydedilmemis diye hata veriyor. nettlb klasörüne girip baktim ve hatada yazan dosyayi da orada göremedim. ne yapmaliyim bana bir akil verir misiniz
|
|
mbaykan
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 1181 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
çalistirdiginiz bilgiasayar da Netsis (Istemci) kurulu degil mi?
Netsis'in kurulu oldugu bilgisayari \\<SUNUCU_ADI/IP>\Netsis\<Enteg_Std_ENT_Sürüm> örnegin \\BENIMSRV\Netsis\Standard8 seklinde istemci kurulumunu yapmis olmaniz gerekir |
|
Mehmet Baykan
|
|
YUNUSTOKEULGER
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı YUNUSTOKEULGER
|
kardesim ben pek anlamiyorum bunlardan ama istemci kurulumunu yapayim olmazsa tekrar size yazayim cevabin için tesekkürler
|
|
mbaykan
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 1181 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
istemci kurulumu'nu yaparken Netsis80.exe/Netsis70.exe/netsis90.exe'yi Yönetici olarak çalistirmalisiniz
|
|
Mehmet Baykan
|
|
YUNUSTOKEULGER
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı YUNUSTOKEULGER
|
slm kardesim dediginiz gibi yaptim netsis80 var bende. Onu yönetici olarak çalistirip istemci kurulumu yaptim. herseyi halloldu program açilirken Enetsis license security baslikli bir hata veriyor ve cancel diyorum program kapaniyor açmiyor. sizce simdi ne yapmaliyim
|
|
mbaykan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
suucuda'da regasm çalistirin. Servis klasörü altinda (Yönetici olarak tabii)
|
|
Mehmet Baykan
|
|
YUNUSTOKEULGER
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı YUNUSTOKEULGER
|
kardesim ne demek istedigini biraz daha açabilir misin lütfen ? bide benim pc windows 7, sunucunun ki windows 10. bu falan bir sorun yapiyor olabilir mi
|
|
mbaykan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
windows larin versiyonu sorun olmaz
sunucu'nuz windows10 ise Komut istemi'ni Yönetici olarak açip asagidaki satirlari çalistirin c:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\RegAsm.exe /codebase Netsis.Framework.SsoService.InstallCom.dll c:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\RegAsm.exe /codebase Netsis.Framework.SsoService.SsoCom.dll |
|
Mehmet Baykan
|
|
YUNUSTOKEULGER
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı YUNUSTOKEULGER
|
Tamam kardesim sunucu pc müsait oldugunda yapicam
|
|
YUNUSTOKEULGER
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı YUNUSTOKEULGER
|
kardesim dedigini yaptim sunucudan dedigin iki seyi de çalistirdim ama istemciden açtigimda hala bu hatayi veriyor...
aynen su yaziyor " ENetsisLicenseSecurity ---------------------------------------- Güvenlik dosyasini okuyacak nesne yaratilamadi Access violation at adress 09DD741A in module 'NETINFO.DLL'. Read of adress 00000000 "
|
|
mbaykan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
istemcide (windows 7') dot Net Framework 4.0 kurulu mu?
kurulmamis ise Kurulum setinde Kurulum\Utilities\Microsoft .Net Framework 4.0 klasöründe var
|
|
Mehmet Baykan
|
|
YUNUSTOKEULGER
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı YUNUSTOKEULGER
|
KARDESIM DEDIGINI YAPTIM KURDUM AMA YINE HATA VERIYOR... VE AYNI ZAMANDA REG KONTROL ÇALISTIRDIGIMDA WARNING RA0000 HATASI VERIYOR ORDADA
|
|
YUNUSTOKEULGER
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı YUNUSTOKEULGER
|
acaba baska ne yapabilirim bi fikrin var mi
|
|
mbaykan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ugrastigin hata kurulumla ilgili. düzgün olmayan kurulumdan dolayi aldgin hatalar. yukaridakileri uyguladiginda Success (Basarim) mesajini aliyor musun? uzak baglanti bilgilerini özel mesaj olarak verir isen yardimci olabilirim Düzenleyen mbaykan - 16 Mayıs 2016 Saat 15:49 |
|
Mehmet Baykan
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |