ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Temel Paketler > ERP Fatura Modülü
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Hata:Invalid floating point operation
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

Hata:Invalid floating point operation

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
bugi_boy Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bugi_boy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Hata:Invalid floating point operation
    Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2012 Saat 14:03
Alis veya satis irsaliyesinden fiyat 0 geçilip toplamlar kismina gelince tamam'a basinca bu hata mesajini veriyor..

Düzenleyen bugi_boy - 11 Mayıs 2012 Saat 14:05
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 3513
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2012 Saat 15:41
Evet bende dün farkettim, ve netsis e yazdim.
Güncel dosyalarda problem yokmus... :)
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bugi_boy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2012 Saat 16:59
netsis'in verdigi cevap..

Belirtilen sorun güncel dosyalarda tespit edilememistir. Konu ile ilgili detayli inceleme yapilabilmesi için lütfen müsteri temsilcinizle görüsünüz..

fatura.dll 5.0.10  1998 sürüm numarali kullaniyorum.sanirim daha günceli yok..

fiyat kismina 0 'dan farkli (mesela 1) yazarsam sorun yok.Hatasiz aliyor. ama fiyat 0 yapinca sorun oluyor..

Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2012 Saat 17:10
Pardon Ben teklifte denemistim,
Fatura için yorum yok.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bugi_boy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2012 Saat 17:22

talep - teklif sorun yok...   Install50-09052012 numarali kurulumla kurdum..

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bugi_boy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2012 Saat 20:33
Sorun windows xp server'de , windows 7 server 'li bilgisayarda denedim sorunsuz kayit yapiyor. Acaba windows xp server 'de sorun ne olabilir ?

Düzenleyen bugi_boy - 18 Mayıs 2012 Saat 08:45
Yukarı Dön
rhan Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 590
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı rhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2012 Saat 09:04
bölgesel dil seçenekleri olabilir,
dil ayari , ".", "," dgerleri farkli oldugundan kaynaklanabilir .
İnnova Antalya Proje Danışmanlık
Orhan ÇÖPÜROĞLU

0544 241 45 55
0242 311 45 56
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2012 Saat 11:34
iki farkli DLL de sorun var ise,(birinde var birinde yok) bunun bölgesel ayarlar ile ne alakasi olabilir ki?
hatali DLL 5.0.10.187

Suan ki DLL temiz 5.0.10.189

Düzenleyen Conari - 18 Mayıs 2012 Saat 11:41
Yukarı Dön
benexol Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Puanlar: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı benexol Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2012 Saat 15:56
ayni sorun bizde de var. acaba sorunu çözen arkadaslar var mi?
Yukarı Dön
bybarone Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 924
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bybarone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2012 Saat 08:38
5.0.12 setine güncelleyin sorun yok...
Iyi çalismalar.

Barancan GENÇ

barancan.genc@hotmail.com
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 1,281 Saniyede Yüklendi.