ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Temel Paketler > ERP Dizayn Modülü
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - WORD DIZAYN
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

WORD DIZAYN

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
huseyin_v2451 Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı huseyin_v2451 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: WORD DIZAYN
    Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2011 Saat 18:16
wor dizayn yapiyorum hersey ok. baski önizleme bile aldim ama sorun yoktu. sonra office2003 sorun yapti kaldirdim office2007 kurdum baski önizleme asamasinda sorunla karsilasti mesaj i aldim.onuda kaldirdim tekrar office 2003 kurdum satis teklif formunu bastir dedigim de saklayacagi yeri soruyor ok diyorum ama kayit ettigi word belgesi bos geliyor .
fikirlerinizi acil bekliyorum.simdiden teskr.
Hüseyin_v2451
Yukarı Dön
selimtuncer Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı selimtuncer Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2011 Saat 23:02
Netsis setini güncelle.
Yukarı Dön
taner Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı taner Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2011 Saat 14:13

burada suna dikkat etmen gerek dizaynda yol olarak verdigin sablon dosya yi bir yere koyup onu kullanmayacaksin en son sakla dedigin de açilan yere baska bir yol ver oraya sakla sablonun  üstüne saklarsan sablon bozulur. sakladigin word dosyalari ayri bir yere saklayacaksin anlatbildim mi

netsis ayna gibidir kim uyarlıyorsa o kadar cevap verir
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı huseyin_v2451 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2011 Saat 13:45
dogru söylüyorsun bende öyle yapiyorum.sablon dosyasi farkli isimde, saklama dosyasi farkli isim de .sakla dedigim de word u olusturuyor ama içerisine sablon daki verileri getirmiyor bos geliyor sayfa.zaten ben bu sekilde yapiyordum oluyordu office kaldirdim kurdum böyle yapmaya basladi anlamadim .ilgine tesekkürler baska bir fikrin varsa sevinirim.
Hüseyin_v2451
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı huseyin_v2451 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2011 Saat 14:03
dogru söylüyorsun bende öyle yapiyorum.sablon dosyasi farkli isimde, saklama dosyasi farkli isim de .sakla dedigim de word u olusturuyor ama içerisine sablon daki verileri getirmiyor bos geliyor sayfa.zaten ben bu sekilde yapiyordum oluyordu office kaldirdim kurdum böyle yapmaya basladi anlamadim .ilgine tesekkürler baska bir fikrin varsa sevinirim...
Hüseyin_v2451
Yukarı Dön
taner Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı taner Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2011 Saat 10:08

ofisi kaldirip yeniden kurduktan sonra sablonu yeniden yaptiniz mi

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı huseyin_v2451 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2011 Saat 13:15
ewet sablonu olusturdum dizayn i tekrar olusturdum dizaynin içindeki alanlari sablona kopyaladim. sablon un yolunu verdim basim yap dedigimde saklanacak yolu verdim sakladi ama içi bos.
Hüseyin_v2451
Yukarı Dön
taner Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı taner Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2011 Saat 12:48
muhtemelen küçük bir ayrintiyi kaçiriyorsundur ofis ayarlarina bak sablona tablo eklmek zorunlu gibi bir ayrinti var mesela ofis ayarlarinda genel kisminda açilista otomatik baglantilari güncellestir gibi ayarlar mesela
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı huseyin_v2451 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2011 Saat 13:49
taner arkadas im dedigin yerleri kontrol ettim hersey normal .yinede bir kez daha deniyim dedim saka gibi ama çalisti verileri getirdi.sanirim benim pc ömrünü tamamliyor artik.neyse çok sükür oldu kendliginden.ilgilendigin için çook tesekkürler.allah isini rast getirsin.
Hüseyin_v2451
Yukarı Dön
taner Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı taner Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2011 Saat 17:06
eyvallah  kolay gelsin..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,703 Saniyede Yüklendi.