ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
Analyzer |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hkaya
Üye Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2009 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2010 Saat 10:54 |
Merhabalar,
-IIS ve Sql 2005 kurulumum sorunsuz.
-Yönetim, analyzer kurlumundada sorun yasamadim.
-islmeleri sa kullanici ile yaptim.
-Veri aktariminda bazi hata mesajlari aldim ancak küplemeyi yapti. sorunsuz SQL'den açabiliyorum.
-Ancak web servise baglanamiyorum ve dolayisi ile analyzer uygulmasini baslatamiyorum.
Konu ile ilgilenen varmi?
Baska tanimlama yapmak gerekiyormu?
|
|
hkaya
|
|
haltinok
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
merhabalar,
ben analyzer programinin yazarlarindan hakan altinok
yaziliminizin lisanslamasi yapildi mi acaba?
bana hakan@e-analyzer.net eposta adresimden ulasabilirsiniz.
|
|
hkaya
Üye Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2009 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhabalar,
NOD kursiyeriyim, inceleme amaçli demo uygulama yapiyorum. Bir sirket bünyesinde degilim. Dolayisi ile lisanslama islemi yapmadim. Ilginize çok tesekkür ederim.
Iyi çalismalar.
|
|
hkaya
|
|
bybarone
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 924 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Analyzer nedir diye sorsam ? Ayipmi Olur ?
|
|
Iyi çalismalar.
Barancan GENÇ barancan.genc@hotmail.com |
|
taner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
eh sana biraz ayip olur :) biraz bahsetmeye çalisayim netsisin bir rapor programi ; hazirlanmis küplerle çalisan bir yapisi var küpden kasit bizim sqlde yaptigimiz viewlere benzer yapilara küp ismini veriyorlar
|
|
netsis ayna gibidir kim uyarlıyorsa o kadar cevap verir
|
|
bybarone
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 924 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hmmm ilginç incelemeye deger biraz bakmaliyim bende,
herseyi devletten beklememek lazim sn.taner cevabiniz ve ilginiz için tesekkürler .. |
|
Iyi çalismalar.
Barancan GENÇ barancan.genc@hotmail.com |
|
AnalyzerDestek
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AnalyzerDestek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Selamlar, Analyzer gerçek anlamda bir is zekasi yazilimidir. Hem web hem de windows ortaminda çalisir. Teknoloji olarak Microsoft SQL Server servisleri olan SSAS (Analysis Service - eski OLAP sunucusu olarak bilinirdi), SSRS (Reporting Serv.) gibi servisler kullanilir. Kullanici ve hatta uyarlayici olan kisilerin "küp nasil yaratilir" gibi konulara hakim olmasi sart degildir. Netsis veritabanlari için küpleri kendi yarattigi için (böylece aylari bulabilecek ve ileri seviyede bilgi gerektiren küp hazirlama hizmetlerini 2-3 saate düsürerek) uyarlayicilar ve kullanicilar tarafindan "sanki hazir viewlarmis" gibi algilanacak kadar basite indirgenebilmis bir araçtir.
Bilgi için www.openanalyzer.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Ayrica bedava versiyonu da bulunmaktadir.
Iyi çalismalar
Analyzer Destek
|
|
micromak
Üye Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Yari fiyatina analyzer uyarlamasi yapilir :) Hatice ögrenme azmin beni her geçen gün sasirtiyor hiç netsis destegi vermedigin zaman bile analyzer gibi agir bir konuyu ögrenme istegin takdir edilmesi gerek bir sey.Sana basarilar bu arada Sene sonu geliyor analyzer için hasan abi ile beraber çalismanda fayda var.
Düzenleyen micromak - 19 Eylül 2011 Saat 20:43 |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |