ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Genel > ERP Rapor Hazırlama
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - ERP kisayollari
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

ERP kisayollari

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
ebru64 Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ebru64 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ERP kisayollari
    Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2011 Saat 13:13
netsis in kisayollarini bilen yok mu arkadaslar yaaaa.... yardimci olur musunuz???
Yukarı Dön
bybarone Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 924
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bybarone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2011 Saat 13:34
Zaten yazdim sorunuza ekstradan konu açmaniza gerek yoktu...
Iyi çalismalar.

Barancan GENÇ

barancan.genc@hotmail.com
Yukarı Dön
ebru64 Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ebru64 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2011 Saat 13:36
ben yeni üye oldum foruma. onun için de bulamadim... üzgünüm. yeni açmak zorunda kaldim yani...
Yukarı Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bybarone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2011 Saat 13:37
Azarlamadim veya sinirlenmedim üzülmenize gerek yok sadece forum kuralidir bu gereksiz yere konu açilmaz ...
Iyi çalismalar.

Barancan GENÇ

Yukarı Dön
ebru64 Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ebru64 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2011 Saat 13:38
o zaman birisi beni yönlendirebilir mi? nereye bakacagim konusunda???
Yukarı Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bybarone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2011 Saat 13:39
Aktif Konulara (Sol Üstde) tiklarsan sana güncel konulari listeleyecektir ve sag tarafinda en son kimin cevap yazdigini yazacaktir bir bak incele...
Iyi çalismalar.

Barancan GENÇ

Yukarı Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bybarone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2011 Saat 13:42
Modüllerin alti çizili olan harfine
ALT tusu ile beraber basarsan o modüle girersin ayni sekilde yine ALT tusuna bastiginda Kayit-Islemler-Raporlar gibi bölümlerin belirli harfleri çizilecektir onlara erisebilirsin
Ana menüde
Menu ayarlama bölümünde gitmek istedigin yere kisayol tanimalasi yapabilirsin ayni sekilde
Makro tanimlayip istedigin yere tek tusla gidebilirsin..
F2 genel rehberdir
Ctrl+f2 ise ilgili sahanin rehberini açar
F5 Kayit
F8 Yeni Kayit
F7 Silme tuslaridir...
burayada yazdim en kötü ihtimal F1 yardimdan bir bak
Iyi çalismalar.

Barancan GENÇ

Yukarı Dön
ebru64 Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ebru64 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2011 Saat 15:48
tesekkürler Wink
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 3513
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2011 Saat 17:01
CTRL+ K yida unutmayalim. Sabit Kart açma
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
Yukarı Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bybarone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2011 Saat 17:23
Orjinalini yazan: Conari Conari Yazdı:

CTRL+ K yida unutmayalim. Sabit Kart açma

Iyi çalismalar.

Barancan GENÇ

Yukarı Dön
taner Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı taner Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 10:14
her pencrede  olan menü ayarlamayida kullanabilirsiniz
netsis ayna gibidir kim uyarlıyorsa o kadar cevap verir
Yukarı Dön
ebru64 Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ebru64 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 10:24

o nasil yapiliyor... ???

Yukarı Dön
ebru64 Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ebru64 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 10:27
netsis cari de menü ayarlamadan cari sabit karti ekledim ama çalismiyor... neden olabilir acaba??
Yukarı Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bybarone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 14:02
Menu ayarlamadan eklersen eger cari hesap kayitlarini orada Kayit-Islemler-Raporlar bölümünün asagisinda hemen bi buton belirecektir onun üzerine tiklarsan çalisir buraya yazmadan önce lütfen arastirirsaniz bulacaginizdan eminim...
Iyi çalismalar.

Barancan GENÇ

Yukarı Dön
ebru64 Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ebru64 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 14:24
bende ondan bahsediyorum herhalde... buton açildi fakat aktif deil... ne ilginç biseysin yaa... mahsus soruyoruz sanki...
Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 3513
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 15:04
Merhaba, polemige gerek yok.

Kisayollar sadece kendi menülerinde çalisir. Yani cari kart kisyaoluna Stok veya fatura modülünden olasamazsiniz. sikintiniz bu olabilir.
ayrica bu kisayollar, araçlar > altinda da mevcuttur.
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
Yukarı Dön
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bybarone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 13:12
Özel den mesaj atip mail adresinizi verin detayli bir biçimde döküman atayim size daha net anlarsiniz gerçekten çok ilgincimdir...
Iyi çalismalar.

Barancan GENÇ

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,352 Saniyede Yüklendi.