ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
ACIL YARDIMM ISTIYORUUM...( |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
power_ice
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı power_ice
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2011 Saat 16:36 |
MRB ARKADASLAR NETSIS FUSION KULLANIYORUM XP'DE GAYET II ÇALISIYORDU AMA
WINDOWS 7 HOME EDITION YÜKLEDIGIMDE HATA VERDI SAG TUS YÖNETICI OLARAK
ÇALISTIRDIGIMDA DA AYNI HATA NASIL YAPABILIRIM BENI BILGILENDIRIRMISINIZ
ACIL OLARAKK
|
|
power_ice
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı power_ice
|
ARKADASLAR BIRINIZ YARDIMCI OLSUUN SOCKED ERROR 11004 DIE BIR HATA VERIYOR AG ÜZERINDEN BAGLANIYORUM BEN SERVER MAKINESINDE YÜKLÜ NETSIS ORADAN KURULUM YAPIYORUM AMA KURULUM YÖNETICI KURULUMU SIRASINDA BU HATAYI VERIYOR CCEVAPLARINIZI BEKLIYORUUMM...
Düzenleyen power_ice - 06 Temmuz 2011 Saat 18:01 |
|
power_ice
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı power_ice
|
NETSIS YÜKLEDIM YALNIZ SIMDIKI SORUNUM AÇILIRKEN BEKLEME YAPIYOR AÇMIYOR NETSISI |
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
MSSQL serverin kullandigi portu kontrol edin. |
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
power_ice
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı power_ice
|
ya simdi sirket olarak kullaniyoruz diger pclerde xp var ve onlarda çalisiyor ama windows 7 yüklü bi laptop var netsis ekrani çikiyor orada tikaniyor yanit vermiyor öyle bekliyor tikladigimda ne olarak portu kontrol edeyiim .s yardimci olursan çok seviinirim Conari |
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
güvenlik duvarina ekleyin Netsisi
|
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
(sa)
Üye Kayıt Tarihi: 24 Mart 2007 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
client'lere hosts yazarmisiniz.
server ip server name daha hizli acilacaktir. |
|
(sa)
|
|
power_ice
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı power_ice
|
sorun sadece tikliyorum netsis ekrani çikiyor oarada kaliyor ve bekliyor yanit vermiyor ne yapmam gerek detayli bilgi verin gerçekten zor bi durumdayim .s
|
|
(sa)
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
oncelikle registerden herseyi temizle netsis ile ilgili.
sonra kurulumu tekrar calistir ama yonetici olarak. bu sekilde deniyelim. virus prograi varsa onu devre disi birak oyle dene. |
|
(sa)
|
|
power_ice
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı power_ice
|
o sekilde yükledim zaten sizede çok ugrastirdim ksura bakmayin ama yüklemede sorun yok yükledim virüs programlarini da dewre disi biraktim ve o sekilde açmayi deniyorum güvenlik duvarini da hem ekleyerek denedim hemde tanitarakda her ikisindede ayni sorun baska bir çözümü yok sanirim bunun tikladigimda netsis yaziyoor orada donup kaliyor acaba ben bi yerde bi hata mi yapiyorum..
|
|
(sa)
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
hosts yapip denedinizmi?
ana makinadaki guvenlik duvarini kapatirmisiniz. neticede ana makina engelliyor sizi |
|
(sa)
|
|
power_ice
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı power_ice
|
ana makinede güvenlik duvari kapali ama genede kitliyor açmiyor ne problemli bu windows 7 yaa elimi kolumu bagladi bnm .s
|
|
(sa)
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
merhaba
xp terminaller sorunsuz calisiyormu ? hosts yaptinizmi ? tam hatayi yazarmisiniz yada mail atarmisiniz yorumlayalim. |
|
(sa)
|
|
power_ice
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı power_ice
|
HOST YAPTIM GÜVENLIK DUVARLARINI DA KONTROL ETTIM AMA HALA ÇALISMIYOR ANLAMADIK GITTI PROBLEMI GERÇKTEN SIZEDE ZAHMET VERDIK SAGOLUN
|
|
tlosfethiye
Üye Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2006 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tlosfethiye
|
Merhaba,
1- Server e baglandigin client kullanicisini tanimla, NETSIS klasör ünü paylasima aç, netsis klasörünü client e MAP le.
explorer aç tiktan sonra
2- Araçlar, Internet seçenekleri, Güvenlik, Yerel internet, (altta) siteler, Gelismis, e gir
ordan Server in IP sini ya da adini ekle.
bu yabanci program gibi algilayip, çalistir demeyi önleyecektir.
iyi çalismalar
|
|
Recep TEKE
ASR Danişmanlik |
|
vasces
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2006 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
sorunun bir çok çözümü olabilir bu sorun sadece deneyerek asabilirsin. virüs programi , güvenlik duvari , sql portu , server virüs programi , server güvenlik duvari , registerden her seyi kaldirip yeniden netsis kurulumu yapmak arkadasim anca denemeyle asabilrsin.. iyi çalismalar
|
|
bybarone
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 924 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Home basic ve üstünü deneyin lütfen
|
|
Iyi çalismalar.
Barancan GENÇ barancan.genc@hotmail.com |
|
taner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
regkontrolü yönetici olarak çalistirin
|
|
netsis ayna gibidir kim uyarlıyorsa o kadar cevap verir
|
|
mutes
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Win7 client için kurulum klasörü içinde bulunan Forerunner40.enu dosyasini silip dener misiniz?
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |