ERP Nedir? | Türkiye'nin ERP Forum Platformu Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > ERP Genel > Kurulum İşlemleri
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - ACIL YARDIMM ISTIYORUUM...(
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.

Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz.

Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur.

Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz.

ACIL YARDIMM ISTIYORUUM...(

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
power_ice Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı power_ice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ACIL YARDIMM ISTIYORUUM...(
    Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2011 Saat 16:36
MRB ARKADASLAR NETSIS FUSION KULLANIYORUM XP'DE GAYET II ÇALISIYORDU AMA WINDOWS 7 HOME EDITION YÜKLEDIGIMDE HATA VERDI SAG TUS YÖNETICI OLARAK ÇALISTIRDIGIMDA DA AYNI HATA NASIL YAPABILIRIM BENI BILGILENDIRIRMISINIZ ACIL OLARAKK  ConfusedConfused
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı power_ice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2011 Saat 17:42
ARKADASLAR BIRINIZ YARDIMCI OLSUUN SOCKED ERROR 11004 DIE BIR HATA VERIYOR AG ÜZERINDEN BAGLANIYORUM BEN SERVER MAKINESINDE YÜKLÜ NETSIS ORADAN KURULUM YAPIYORUM AMA KURULUM YÖNETICI KURULUMU SIRASINDA BU HATAYI VERIYOR CCEVAPLARINIZI BEKLIYORUUMM...

Düzenleyen power_ice - 06 Temmuz 2011 Saat 18:01
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı power_ice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2011 Saat 18:45

NETSIS YÜKLEDIM YALNIZ SIMDIKI SORUNUM AÇILIRKEN BEKLEME YAPIYOR AÇMIYOR NETSISI

Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 3513
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2011 Saat 08:43

MSSQL serverin kullandigi portu kontrol edin.

Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı power_ice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2011 Saat 08:48

ya simdi sirket olarak kullaniyoruz diger pclerde xp var ve onlarda çalisiyor ama windows 7 yüklü bi laptop var netsis ekrani çikiyor orada tikaniyor yanit vermiyor öyle bekliyor tikladigimda ne olarak portu kontrol edeyiim .s yardimci olursan çok seviinirim Conari

Yukarı Dön
Conari Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 3513
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Conari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2011 Saat 13:25
güvenlik duvarina ekleyin Netsisi
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
Yukarı Dön
(sa) Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı (sa) Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2011 Saat 15:03
client'lere hosts yazarmisiniz.
server ip server name
daha hizli acilacaktir.

(sa)
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı power_ice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2011 Saat 15:25
sorun sadece tikliyorum netsis ekrani çikiyor oarada kaliyor ve bekliyor yanit vermiyor ne yapmam gerek detayli bilgi verin gerçekten zor bi durumdayim .s
Yukarı Dön
(sa) Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı (sa) Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2011 Saat 15:45
oncelikle registerden herseyi temizle netsis ile ilgili.
sonra kurulumu tekrar calistir ama yonetici olarak.
bu sekilde deniyelim. virus prograi varsa onu devre disi birak oyle dene.

(sa)
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı power_ice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2011 Saat 17:07
o sekilde yükledim zaten sizede çok ugrastirdim ksura bakmayin ama yüklemede sorun yok yükledim virüs programlarini da dewre disi biraktim ve o sekilde açmayi deniyorum güvenlik duvarini da hem ekleyerek denedim hemde tanitarakda her ikisindede ayni sorun baska bir çözümü yok sanirim bunun tikladigimda netsis yaziyoor orada donup kaliyor acaba ben bi yerde bi hata mi yapiyorum..
Yukarı Dön
(sa) Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı (sa) Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2011 Saat 17:12
hosts yapip denedinizmi?
ana makinadaki guvenlik duvarini kapatirmisiniz. neticede ana makina engelliyor sizi

(sa)
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı power_ice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2011 Saat 17:27
ana makinede güvenlik duvari kapali ama genede kitliyor açmiyor ne problemli bu windows 7 yaa elimi kolumu bagladi bnm .s
Yukarı Dön
(sa) Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı (sa) Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2011 Saat 11:30
merhaba
xp terminaller sorunsuz calisiyormu ?
hosts yaptinizmi ?
tam hatayi yazarmisiniz yada mail atarmisiniz yorumlayalim.

(sa)
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı power_ice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2011 Saat 13:37
HOST YAPTIM GÜVENLIK DUVARLARINI DA KONTROL ETTIM AMA HALA ÇALISMIYOR ANLAMADIK GITTI PROBLEMI GERÇKTEN SIZEDE ZAHMET VERDIK SAGOLUN
Yukarı Dön
tlosfethiye Açılır Kutu İzle
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tlosfethiye Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2011 Saat 11:10
Merhaba,
1- Server e baglandigin client kullanicisini tanimla, NETSIS klasör ünü paylasima aç, netsis klasörünü client e MAP le.

explorer aç tiktan sonra
2- Araçlar, Internet seçenekleri, Güvenlik, Yerel internet, (altta) siteler, Gelismis, e gir
ordan Server in IP sini ya da adini ekle.
bu yabanci program gibi algilayip, çalistir demeyi önleyecektir.

iyi çalismalar
Recep TEKE
ASR Danişmanlik
Yukarı Dön
vasces Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı vasces Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 12:15
sorunun bir çok çözümü olabilir bu sorun sadece deneyerek asabilirsin. virüs programi , güvenlik duvari , sql portu , server virüs programi , server güvenlik duvari , registerden her seyi kaldirip yeniden netsis kurulumu yapmak arkadasim anca denemeyle asabilrsin.. iyi çalismalar
Yukarı Dön
bybarone Açılır Kutu İzle
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Puanlar: 924
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bybarone Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2011 Saat 22:10
Home basic ve üstünü deneyin lütfen
Iyi çalismalar.

Barancan GENÇ

barancan.genc@hotmail.com
Yukarı Dön
taner Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı taner Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 13:05
regkontrolü yönetici olarak çalistirin
netsis ayna gibidir kim uyarlıyorsa o kadar cevap verir
Yukarı Dön
mutes Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mutes Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2011 Saat 14:25

Win7 client için kurulum klasörü içinde bulunan Forerunner40.enu dosyasini silip dener misiniz?

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,391 Saniyede Yüklendi.