ERP Nedir? Enterprise Resource Planning nasıl çalışır? İş süreçleri ile ilgili tüm soru ve cevapları ERPNe.org'da.
Ülkemizde hızla gelişmekte olan ERP yazılım sektörümüzün, Yerli ve Yabancı ERP işlemlerinin tanıtımı ve kullanıcılarının buluşma noktası olması hedefiyle kurulan sitemize hoş geldiniz. Ülkemizdeki Ne.org konseptinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan ERPNe.org, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımlarını kullananların bilgi kaynağı/Portal olmak amacı ile kurulmuştur. Genellikle yurt dışında büyük üreticiler tarafından geliştirilen SQL, Delphi, ASP, CSharp gibi teknolojilerin anlatıldığı sitelerin kullandıkları (WhatisSQL, WhatisASP) (Ülkemizde Netsis Nedir, Mikro Nedir, SAP Nedir yada Logo Nedir gibi kullanıcı sorularına) Ne ve nedir konseptinde yeni bir açılım olmasını da hedefleyen ERPNe.ORG' un, ülkemizin uluslararası ERP sektörü içinde hak ettiği yeri almasında ve ERP ürünlerini kullananların bir araya gelerek Yerli ERP'nin gelişmesine katkı sağlayacakları önemli bir kilometre taşı olacağı düşüncesindeyiz. |
db update etmiyor... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
realistemre
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı realistemre
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2011 Saat 10:00 |
Netsis 5.0.2 yüklü hersey çalisir durumda fakat dbupdate etmek istedigimde açilirken daha set gelmeden takiliyor. Bunun çözümü nedir acil cevap yazabilir misiniz?
|
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
dbupdate.exe kaç sürümde?
isletim sistemi?
|
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
realistemre
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı realistemre
|
5.0.2 dbupdate sürümü
isletim sistemi win 7 |
|
Conari
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2007 Konum: YSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 3513 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
admin hakki olan bir user ile deneyin.
|
|
Netsisden vazgeçemiyorum. Beni engelliyor..
|
|
realistemre
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı realistemre
|
taam hallettim sagolun
|
|
naughtyboy_20
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı naughtyboy_20
|
db update calismiyor admin olan user ile de denedim yine calismiyor surekli farem donuyor ama acilmiyor yanit vermiyor lutfen yardim edin
|
|
rhan
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 590 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
regedit ten, veritabani sunucusunu kontrol edin. ilk ticari anahtarina bakiyor
|
|
naughtyboy_20
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı naughtyboy_20
|
reg kontrolu surekli yapiyorumda hem db update calismiyor hemde yeni guncellestirmeleri yapmiyor eski yukledigim entegre kurulumundan guncelliyor ama 2 hafta once indirdigim kurulumdan guncellestirme yapmiyor.
|
|
tlosfethiye
Üye Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2006 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tlosfethiye
|
Merhaba, Seti tekrar indirip deneyin. benimde basima gelmisti. birkaç gün sonra indirdigim setten
seti güncelledim.
|
|
Recep TEKE
ASR Danişmanlik |
|
Erdem5150
Üye Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2015 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Puanlar: 61 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Erdem5150
|
Ayny sorun bende hortlady arkada?lar, win 10 service pack 1, sql 2014, netsis 8.0.06 son sette dbupdata çaly?tyrdy?ymda mouse dönüyor, ama temelset seçim ekrany gelmiyor.
|
|
alicansamli
Üye Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2016 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alicansamli
|
merhabalar,
Erdem5150 öncelikle cumleupdate50 tablosunu bosalt sonra netsis 8.0 için son seti indir içersinden sadece dbupdate ile ilgili dosyalari atsan yeterli sonra bir de reg kontrol çalistirdiktan sonra DBUPDATE KLASORUNU ve SERVIS klasöründeki DBUPDATE.EXE güncelle sonra tekrar çalistir bu sekilde dene tabi bunlari yapmadan önce degistirecegin dosyalar için YEDEK almanizi tavsiye ederim
Düzenleyen alicansamli - 07 Ekim 2016 Saat 11:39 |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |